Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera na 250 slotów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A witam ; ). Mam zapał, chęci i oczywiście te brudne pieniądze aby zrealizować ten projekt zwany "SERWEREM MINECRAFT"
Lecz pomysłów nie brak, i w tym problem.
Jaki typ serwera wybrać na takie oto przedsięwzięcie. Widziałem post na forum i ankieta była jednoznaczna ale zapewne była kierowana ona bardziej dla serwerów 20 slotowych.
Więc czekam na wasze propozycje i opinie. Sam zastanawiam się nad serwerem PVP, ale wchodzą do mojej głowy także inne typy serwerów psujące moją całą idee. Także większość zdecyduje ; D

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

SG to juz ma blow. the walls sam nad tym myslalem ale to nie bedzie kiczowate? ocencie. skyblock to mamy jeden wielki takze lipa. parkour fajnie ale lamie w parkoura a duzo grazy tez by sie nie znalazlo. hardcore.... mysle nad tym ; )

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Myślałes nad PVP, więc idź w tym kierunku, łatwiej jest zrobić coś na co masz chęci i jesteś jako tako obeznany niż coś nowego, osobiście uważam, że PVP będzie bardzo dobrym pomysłem. Masz pieniądze, chęci, ważne żebyś tego nie schrzanił i nie leciał na same zyski z serwera, bo to jest zgubne właśnie na 90% serwerów. Kolejna kwestia to ekipa, nie rób tego sam jak ktoś Ci pomoże będzie łatwiej, sam nigdy nie dasz rady wszystkiego kontrolować.

​Podsumowując: PVP

Opublikowano

theoo, popędziłeś do tworzenia PVP ; ). Biore się za robote, a na serwer czekajcie gdyż będzie start 1 września ( chyba żę coś mi sie stanie 0.o).

Opublikowano

theoo, popędziłeś do tworzenia PVP ; ). Biore się za robote, a na serwer czekajcie gdyż będzie start 1 września ( chyba żę coś mi sie stanie 0.o).

Cieszę się, że pomogłem życzę powodzenia i czekam na start, na 100% zagram :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na ponad 200 slotów to ja bym zrobił 4fun, jakieś minigames bo na tyle osób to by było dobre bo zawsze by ktoś był chętny na jakąś arenę.

Opublikowano

MultiGames, coś takiego jak na Hypixel'u lub gdzieś.

Czyli minigerki - Herobrine, Spleef, Spleeg, Hide'n'Seek etc.

Tylko że do takiego serwera potrzebne jest dużo ludzi już na samym początku, a to może się okazać trudne do zrobienia

Opublikowano

Według mnie najlepiej Hardcore, ale wiadomo, że musiałbyś mieć

trochę pieniędzy jeszcze na reklamy, bo bez tego będzie wielki

niewypał ;p, pozdrawiam.

Opublikowano

Mini gierki ! Teraz to hit !

-Splegg
-Parkour
-SurvivalGames
-Hide and Seak
-CTP
-TNT run !

ITP Pozdrawiam

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

wiecie co... Zdecydowalem sie aby podwiekszyc sloty do 500 a naruto to dobry pomysl tylko dosc niewykonalny. Co myslicie nad hardcore 500?

albo pvp 500 slot?

ale jednak ciagnie mnie hard gdyz mam pliki z wczesniejszego projektu i mapa zbudowana a ze pisze skrypty w php to itemshop nie bedzie problemem a w sumiejeszcze napisalem pluga z pomoca kumpli na gildiebwiec jestem nakrecony na hard gildie. Co wy na to?

Opublikowano

Po prostu zrob serwer 500 slotów we wszystkich kierunkach - fb, srv, sky, pvp, srv itp. Wszystko w jednym jak taki duży moim zdaniem

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...