Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeMT2 [Dedyk] [Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem wam 1 gdy wbijecie +180lv i zrobicie zbroje i bron odechce sie wam grac z powodu iz na x1 item /bizu bronie zbroje potrzeba po x2 zwoje metalu ktore potrzeba po 2 a w is jest zwoj metalu za dosc srednia cene wiec wiecie a kopac po 200000 rud to nikomu sie niechce ... wiec pozdro i rody znikaja co chwile wiec pozdro ;)

powiem to 2 raz server pod is

gdyby nie te zwoje metalu gralo by sie calkiem fajnie tak to zwykly shit pod is tak samo kd +5 elitarne on-line is ...

sam tu gram ale chyba skoncze bo nudy i te rudy ...

235lv mam moze i eq nie mam dosc pro ale bron na 180 zbr 165 eq full 155

jak ktos kojazy to Dudix3 jestem :>

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

opis serwera jak poprawili exteme http://www.iv.pl/images/96600134666457223755.jpg były na tej szamace itemy wszystko znikło kradną itemy a jak piszesz na grze to ci co prowadzą serwe to wyzywają cię od prostaka i robią osobe co rozdawała itemy na grze z navi poprzednim był grigor199 ta sama postać znowu jest w timie jako moderator foru na extremie i bugi jak były takie same są i tak serwer poprawili syf totalny już błędy mają i taka prawda o serwie co poprawili gówienko wielkie tylko nabili w butelkie graczy jeszcze jedno zarąbali mi dzwon ze srednimi co miał 57 hwang125 lvl i wszytko z iteligencją to wszystko ukradli mi fczoraj z postaci żaden pasy nie miał tylko jaa na forum jest grigor co rozdawał itemy na poprzednim tym samym serwie

Opublikowano

: http://vlep.pl/mes79i.jpg tu jest pokazane na extreme koleś nie jest gm a ma założone kości co tylko gmi mogą je zakladać i rekordy pokazuje co za syf na tym serwerze koledzy i kumple tam grają tylko i serwer do niczego szkoda pisać na ich temat i oni siebie nazywają gmami hyba jaja se robią dzieci co nie rozumieją jak gm jest dla innych bo to gówniarze serwer prowadzą od14 do 19

Opublikowano

opis serwera jak poprawili exteme http://www.iv.pl/images/96600134666457223755.jpg były na tej szamace itemy wszystko znikło kradną itemy a jak piszesz na grze to ci co prowadzą serwe to wyzywają cię od prostaka i robią osobe co rozdawała itemy na grze z navi poprzednim był grigor199 ta sama postać znowu jest w timie jako moderator foru na extremie i bugi jak były takie same są i tak serwer poprawili syf totalny już błędy mają i taka prawda o serwie co poprawili gówienko wielkie tylko nabili w butelkie graczy jeszcze jedno zarąbali mi dzwon ze srednimi co miał 57 hwang125 lvl i wszytko z iteligencją to wszystko ukradli mi fczoraj z postaci żaden pasy nie miał tylko jaa na forum jest grigor co rozdawał itemy na poprzednim tym samym serwie

dobra wez juz nie pierol bo Admin od kilku Dni zabral sie za robote i poprawia bugi wiec nie mow ,ze nic nie robia ,a to,zepodajesz swoje pasy to nic mnie nie dziwi ,ze cie ojebali zapewne jakis kolega wiec nie pierdol glupot Beybe

1377774857-U369478.png

Opublikowano

dobra wez juz nie pierol bo Admin od kilku Dni zabral sie za robote i poprawia bugi wiec nie mow ,ze nic nie robia ,a to,zepodajesz swoje pasy to nic mnie nie dziwi ,ze cie ojebali zapewne jakis kolega wiec nie pierdol glupot Beybe

gnojku jeden żadne pasy nie podawałem a że tam są takie na tym serwie i bugi cały czas na tś po co jaja se robicie na tym serwie i kradną itemy bo pasy nie podawałem nikomu zasrańcu jede a jak dzieci tam serwer nie umią upilnować i grigora wzieliscie do ekipy pomyleńcy co za syf był i jes na tym serwerze

gnojku jeden żadne pasy nie podawałem a że tam są takie na tym serwie i bugi cały czas na tś po co jaja se robicie na tym serwie i kradną itemy bo pasy nie podawałem nikomu zasrańcu jede a jak dzieci tam serwer nie umią upilnować i grigora wzieliscie do ekipy pomyleńcy co za syf był i jes na tym serwerze

i dalej twierdze że serwer jest do dupy jak itemy giną bo nie umiecie pilnować serwera od rana do wieczora

bo was gówno obchodzą gracze tylko zrobiliście serwer bo kasy wam brak i jeszcze bugi cały czas są i będą nie umiecie tego poprawić ja wiem gdzie są ale to już moja sprawa przedtem były i teraz też są te same dzieciaku a gm to dzieci zrobiliście i to się nazywa serwer jaja se robisz

i dalej twierdze że serwer jest do dupy jak itemy giną bo nie umiecie pilnować serwera od rana do wieczora

bo was gówno obchodzą gracze tylko zrobiliście serwer bo kasy wam brak i jeszcze bugi cały czas są i będą nie umiecie tego poprawić ja wiem gdzie są ale to już moja sprawa przedtem były i teraz też są te same dzieciaku a gm to dzieci zrobiliście i to się nazywa serwer jaja se robisz

i jeszcze jedno gówno mnie wasz serwer opchodzi ale was będe tu opisywał za te itemy co mi zginęły i co serwer zrobiliście a gram nie na takim serwerze bo gm to jest kimś a wy to dzieci piszą i nic nie robią w tej sprawie bo nikt odemnie pasy nie dostał i nie mam zamiaru z dzieciami się wkłucać bo i tak nic nie robicie w tej sprawie

Opublikowano

jak na extremie ukradną itemy to już tego nie odzyskaxcie bo dzieci prowadzą serwer i nie umią sprawdzić na maszynie kto wszedł na czxyjeś konto i mu to ukradł taki to ten serwr jest

Nowicjusz
Opublikowano

: http://vlep.pl/mes79i.jpg tu jest pokazane na extreme koleś nie jest gm a ma założone kości co tylko gmi mogą je zakladać i rekordy pokazuje co za syf na tym serwerze koledzy i kumple tam grają tylko i serwer do niczego szkoda pisać na ich temat i oni siebie nazywają gmami hyba jaja se robią dzieci co nie rozumieją jak gm jest dla innych bo to gówniarze serwer prowadzą od14 do 19

ale po co ty piszesz takie bzdury?

kosci, ktore tylko gm moze miec?

sa w is do kupienia...brans. z kosci tygrysa

zaczales swoje wypowiedzi tutaj od klamstw lub niewiedzy

piszesz takie bzdury, ze az musialam sie wtracic...

gdzie ty grales dotychczas?

moze na innym serwerze tylko gm moze miec te kosci ale tutaj kazdy...

wchodzisz na mpc tylko zeby wkurzac innych?

popatrz co tu nawypisywales, jak obrazasz tu innych,

i ty sie dziwisz, ze wyzwali cie tylko od prostaka?

no ja bym cie inaczej nazwala...

jestes nie tylko prostakiem koles ale i zwyklym chamem

nikt normalny nie przejmie sie twoim lamentem, ze ci na 129 lvl`u itemki zginely..

jakiez to cenne itemy miales na tym lvl`u ?

smiechu warte hahahhah

pare metkow rozbic i masz te swoje itemki

i taki lament o to podnosisz?

zal ci, ze 250 lvl jest lepszy od ciebie?

od twojego marnego 129?

podsumowujac, nie osmieszaj sie juz wiecej

to moja rada :P

i masz racje, ty nie kupuj w is niczego

ty zainwestuj lepiej w porzadny slownik jezyka polskiego

ps.:

i zeby nie bylo, ze jestem jakas znajoma gm`ow

jestem zwyklym graczem, ktory juz nawet bana tu zalapal :P

i nie latam po forach i nie placze

a nick mam taki sam jak tutaj:P

i jeszcze jedno

fajne jest to twoje cytowanie wlasnych postow i odpowiadanie na nie :)

calkiem mila konwersacja,

nie jestes zbyt surowy dla sie bie w tym monologu?

wiesz, w kregach medycznych takie schorzenie to sie nazywa schizofrenia paranoidalna bodajze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak na extremie ukradną itemy to już tego nie odzyskaxcie bo dzieci prowadzą serwer i nie umią sprawdzić na maszynie kto wszedł na czxyjeś konto i mu to ukradł taki to ten serwr jest

co ty wgl pierdolisz po pierwsze jak bys zrobil normalne haslo a nie " 12345" zeby bylo latwo wpisac/zapamietac to by cie nie ojebli ziom i zanim cos npiszesz to pomysl jak Ci sie nie podoba to wypierdalaj a ja sobie bd gral dalej bo serwer fajny ZAPRASZAM

1377774857-U369478.png

Opublikowano

co ty wgl pierdolisz po pierwsze jak bys zrobil normalne haslo a nie " 12345" zeby bylo latwo wpisac/zapamietac to by cie nie ojebli ziom i zanim cos npiszesz to pomysl jak Ci sie nie podoba to wypierdalaj a ja sobie bd gral dalej bo serwer fajny ZAPRASZAM

koleś ty jesteś szurnięty jak niewiem a bugi macie cały czas a i tak co ten serwer go mają to ich nic nie iteresuje tylko kasa a bugi były i są cieciu jeden bo nic nnie umiecie zrobić do porządku pelno bugi i błęduw nic więcej i nie umiecie sprawdzić na maszynie kto wchodzi na konto czyjejś bo wy to dzieci co nic nie umią zrobić pajacu jeden tylko zbugowacie umiecie dawać do isa a potem to nie działa a itemek nie umiecie odzyskać matołki jedne i to wasz serwer jaja se robicie na tym serwie i przymulone dzieci bierzecie za gm haha war wasz serwer śmiechu bug na bugu

ale po co ty piszesz takie bzdury?

kosci, ktore tylko gm moze miec?

sa w is do kupienia...brans. z kosci tygrysa

zaczales swoje wypowiedzi tutaj od klamstw lub niewiedzy

piszesz takie bzdury, ze az musialam sie wtracic...

gdzie ty grales dotychczas?

moze na innym serwerze tylko gm moze miec te kosci ale tutaj kazdy...

wchodzisz na mpc tylko zeby wkurzac innych?

popatrz co tu nawypisywales, jak obrazasz tu innych,

i ty sie dziwisz, ze wyzwali cie tylko od prostaka?

no ja bym cie inaczej nazwala...

jestes nie tylko prostakiem koles ale i zwyklym chamem

nikt normalny nie przejmie sie twoim lamentem, ze ci na 129 lvl`u itemki zginely..

jakiez to cenne itemy miales na tym lvl`u ?

smiechu warte hahahhah

pare metkow rozbic i masz te swoje itemki

i taki lament o to podnosisz?

zal ci, ze 250 lvl jest lepszy od ciebie?

od twojego marnego 129?

podsumowujac, nie osmieszaj sie juz wiecej

to moja rada :P

i masz racje, ty nie kupuj w is niczego

ty zainwestuj lepiej w porzadny slownik jezyka polskiego

ps.:

i zeby nie bylo, ze jestem jakas znajoma gm`ow

jestem zwyklym graczem, ktory juz nawet bana tu zalapal :P

i nie latam po forach i nie placze

a nick mam taki sam jak tutaj:P

i jeszcze jedno

fajne jest to twoje cytowanie wlasnych postow i odpowiadanie na nie :)

calkiem mila konwersacja,

nie jestes zbyt surowy dla sie bie w tym monologu?

wiesz, w kregach medycznych takie schorzenie to sie nazywa schizofrenia paranoidalna bodajze

widać że jesteś chory na to

koleś ty jesteś szurnięty jak niewiem a bugi macie cały czas a i tak co ten serwer go mają to ich nic nie iteresuje tylko kasa a bugi były i są cieciu jeden bo nic nnie umiecie zrobić do porządku pelno bugi i błęduw nic więcej i nie umiecie sprawdzić na maszynie kto wchodzi na konto czyjejś bo wy to dzieci co nic nie umią zrobić pajacu jeden tylko zbugowacie umiecie dawać do isa a potem to nie działa a itemek nie umiecie odzyskać matołki jedne i to wasz serwer jaja se robicie na tym serwie i przymulone dzieci bierzecie za gm haha war wasz serwer śmiechu bug na bugu

widać że jesteś chory na tochamem to ty jesteś bo ja nie mam tyle lat co wy mlodzio a głupi jak but co itemek nie umi odzyskać

widać że jesteś chory na to

i wy się znacie na maszynie na gównie się znacie a nie na maszynie

powiedziałem że bug na bugu i taka jest prawda o tym serwerze i nie polecam tam gry wcale bo gm tam są do dupy

Opublikowano

Serwer był najlepszy na jakim grałem.
Ale teraz już są nowe i lepsze serwery.
I tak uważam że serwer najlepszy jaki kiedy kolwiek istniał :)

Opublikowano

Serwer był najlepszy na jakim grałem.

Ale teraz już są nowe i lepsze serwery.

I tak uważam że serwer najlepszy jaki kiedy kolwiek istniał :)

zgdzam sie z toba serwer jest zajebisty , niby wychodza nowe lepsze serwery ale chuj z tego bo pdaja po jakims czasie ddosy/Eq navi .. Szkoda gadac wszystko co wystartuje to zaraz pada lepiej grac na sprwdzonym serwie ktory stoi juz w chuj i nie ma zamiaru sie zamykac :)) Pozdrawiam i zapraszam

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tak server kiedyś był fajny po tym resecie jest dużo bugów zerznięte na maxa z xenoxa... Po co sie wciskasz z takim kitem nie lepiej zrobić cos orginalnego ?

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

koleś ten serwer był i jest do dupy ten extreme pełno bugi i jeszcze admini nic nie robią w sprawie item i wogule ci co prowadzą ten serwer mają pełno kupli i dają im ulepy lub co innego i bugi na tym serwerze

a przedewszystkim ten co obsługię robi tej maszyny nieumi sprawdzić kto wcgodził na konto bo idzie sprawdzić po logach kto wchodził po logach i odzyskać itemy ale jak jest matłem to nikt nie odzyska tych item bo to są tłuki i matoły na tym serwie avirtualu cpoś takiego zaistnieje to zaraz ci pomogą tu serwer był i jest do dupy i nie polecam gry na nim a przedewszystki gm i jego banda to koledzy na grze co tylko umią pyskować i dawać baniki i zaterudniać takich jak grigor co rozdawał eq z navi a teraż jako działacz forum bezczelny matoł nie polecam gry na tym serwie bo jest do dupy z taką obsługą serwera

Opublikowano

koleś ten serwer był i jest do dupy ten extreme pełno bugi i jeszcze admini nic nie robią w sprawie item i wogule ci co prowadzą ten serwer mają pełno kupli i dają im ulepy lub co innego i bugi na tym serwerze

a przedewszystkim ten co obsługię robi tej maszyny nieumi sprawdzić kto wcgodził na konto bo idzie sprawdzić po logach kto wchodził po logach i odzyskać itemy ale jak jest matłem to nikt nie odzyska tych item bo to są tłuki i matoły na tym serwie avirtualu cpoś takiego zaistnieje to zaraz ci pomogą tu serwer był i jest do dupy i nie polecam gry na nim a przedewszystki gm i jego banda to koledzy na grze co tylko umią pyskować i dawać baniki i zaterudniać takich jak grigor co rozdawał eq z navi a teraż jako działacz forum bezczelny matoł nie polecam gry na tym serwie bo jest do dupy z taką obsługą serwera

Gdzie się ukryła logika w Twojej wypowiedzi ;__;

Opublikowano

Virus jest. : ))

pełno virusy tam są

i tak szajsowaty ten serwer jest pełno dzieci co mają programy i boty są jak zwykle i tak przedtem był do dupy a teraz dopiero zrobił się dziadowski bo kradną itemy a opsługa serwa gówno robi w tej sprawie i se robią jaja ze starszych osób to znaczy że serwer jest do dupy i co prowadzą też

Opublikowano

Podróba XenoxMT2 - ale liczą się staranie. Powodzenia życzę. :)

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

pełno virusy tam są

i tak szajsowaty ten serwer jest pełno dzieci co mają programy i boty są jak zwykle i tak przedtem był do dupy a teraz dopiero zrobił się dziadowski bo kradną itemy a opsługa serwa gówno robi w tej sprawie i se robią jaja ze starszych osób to znaczy że serwer jest do dupy i co prowadzą też

Z tego co widać po twoich wypowiedziach sam jesteś dzieckiem "opsługa" "se" I to że gracze robią sobie jaja ze starszych osób to co? Znajdź mi serwer gdzie tego nie robią... -,-

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...