Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeMT2 [Dedyk] [Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile to już prezek było.. Server na isa.. Wydajesz na is? w 3 dni jesteś najlepszym graczem... Nie masz kasy? Sory, męcz się tydzień z ulepkami i innymi duperelami byś był może dobry... Pvp jest koszmarne.. Kto pierwszy użyje skilla - wygrywa. Moby biją strasznie mocno, wiele rzeczy pbugowanych, administracja nic nie robi... Za pare miesięcy znowu zrobią restart więc nie ma po co się męczyć z robieniem postaci.. Tak jak pisałem - server pod isa, a teraz brakuje funduszy to robią co mogą.. Jeśli już ktoś chce wydać kase, to niech znajdzie inny server lub grę...

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg co za pierd*** lenie ,serwer na isa ,jakbys nie zauwazyl wszystkie serwery sa na isa i nikt nie robi serwerow bez isa chyba ze hamachi.Chcesz serwer be isa to sobie postaw na hamachi mlotku.

Opublikowano

Na zawitanie na serwer szkoda każdej minuty.

Sam wygląd serwera, okienek, ilość broni, zbroi i innych przedmiotów odstrasza.

Questy wręcz wyssane z palca, ciągle "zabij to, zabij tamto".

Ktoś z użytkowników wspomniał w poprzednim temacie, że Administracja nie będzie już dawała przedmiotów i poziomów.

Z swojego doświadczenia (spędziłem na serwerze trochę czasu) wiem, że niedługo trzeba by dla przykładu [sGM]Kasia zaczęła robić "kącik dla przyjaciół", polegający na spawnowaniu sobie npc'tów w określonym miejscu i zapraszaniu tam znajomych. Nie wspomnę już o dawaniu za darmo przedmiotów, broni, zbroi..

Administracja udaje świętych, a wiele rzeczy robi na lewo.

Po jakimś czasie jak ostatnim razem pewnie znów wpadnie pyskaty Detro i znów zamknie ;X (Tak wyglądał koniec poprzedniej "edycji Extreme")

A potem jeszcze każdego poskarży DDosem, haha xD

Podsumowując nie polecam serwera, wątpię, że ktoś myślący logicznie, ogarnięty u Was zawita ;)

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Ile to już prezek było.. Server na isa.. Wydajesz na is? w 3 dni jesteś najlepszym graczem... Nie masz kasy? Sory, męcz się tydzień z ulepkami i innymi duperelami byś był może dobry... Pvp jest koszmarne.. Kto pierwszy użyje skilla - wygrywa. Moby biją strasznie mocno, wiele rzeczy pbugowanych, administracja nic nie robi... Za pare miesięcy znowu zrobią restart więc nie ma po co się męczyć z robieniem postaci.. Tak jak pisałem - server pod isa, a teraz brakuje funduszy to robią co mogą.. Jeśli już ktoś chce wydać kase, to niech znajdzie inny server lub grę...

No co masz w IS'ie? KD +5 w Isie nie ma, zwoi nie ma, więc co pierdolisz od rzeczy?

@Top Grałem na tym serwerze i mam masę dobrych wspomnień, nie licząc tych, które mnie spotkały tydzień przed ostatnim offem. Moje konto zostało zbanowane jako jedno z pierwszych, pod zarzutem dostawania itemów od GM'a - To już nawet na evencie nie można było dostać? Yhym. Ja już tam nie wracam. Serwer był zajebisty, byli fajni ludzie, fajna atmosfera, ale to było przed resetem. Teraz to już nie będzie to samo. Mimo wszystko, życzę wam powodzenia. Kaśka raczej będzie pilnowała porządku. Najchętniej chciałbym odzyskać stare EQ, ale to raczej nieosiągalne.

Opublikowano

Dno 100% pod IS odradzam bez kd z ISU nie macie szans na v9/10/11

hahahha koles ;O uchylki 7, wita/uniku 7, zrobic kd traumy + 0 i juz mozna ogarniac v9 bez bufa, wiec nie pier*ol bo ja w 1 dzien wbilem bez is na xenoxie 190lvl a to jest takie same..

co do serwera to polecam, mozna sie pobawic :)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

omg co za pierd*** lenie ,serwer na isa ,jakbys nie zauwazyl wszystkie serwery sa na isa i nikt nie robi serwerow bez isa chyba ze hamachi.Chcesz serwer be isa to sobie postaw na hamachi mlotku.

muahahahahhah tak wlasnie cie wysmialem :)

po pierwsze mlotkiem to ty jestes nie on :)

po 2 server pod is to widac mloteczku ;)

kd +9 w is ulepy w is kd +5 elitarne w is i co ? mlotku ? co teraz powiesz :) ?

Opublikowano

muahahahahhah tak wlasnie cie wysmialem :)

po pierwsze mlotkiem to ty jestes nie on :)

po 2 server pod is to widac mloteczku ;)

kd +9 w is ulepy w is kd +5 elitarne w is i co ? mlotku ? co teraz powiesz :) ?

tylko że wszystko można zrobić i zdobyć w grze :p

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Pare lat temu był priv o takiej samej nazwie ExtremeMT2 s1 i s2 -.-

Bo to jest to samo (nawet strona taka sama) tylko był reset kont. O ile dobrze pamiętam to na tym serwerze do okoła świątyni hwang były metki :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bo to jest to samo (nawet strona taka sama) tylko był reset kont. O ile dobrze pamiętam to na tym serwerze do okoła świątyni hwang były metki :P

Tak dokładnie to jest ExtremeMT2S2 tylko reset kont tam był grałem tam miałem tam 3 postacie 250 lvl z Full KD teraz jest tam syf Błędów Bugów admisnistracja jest nie ogarnieta heh szkoda spamowac na nich Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer był kiedyś dobry.

Choć jest to ''kopia'' xenoxa to teraz mozna zagrac od 0.

Przydało by sie zmniejszyć ilość ulepszaczy.

I na boga co to za zjebany hosting clienta..

Jak wiedze takie uploady odrazu żegnam sie z serwerem choć może być niewiadomo jaki pro.

2 godziny pobierania pozdro a inne clienty po 1gb pobieram 8-10min.

Z tego powodu nie zagram.

z depositfiles po 30-40kb/s a z tego innego linku po 60-80kb/s do pizdy jednym słowem taki dl.

mojasygnan.png

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego nie można wejść na serwer? Cały czas jest "zostaniesz połączony z serwerem..."

Prosiłbym o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego nie można wejść na serwer? Cały czas jest "zostaniesz połączony z serwerem..."

Prosiłbym o szybką odpowiedź.

W tej chwili naprawiają logowanie. =)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

To to samo co XenoxMT2 !
Xenox jest zajebisty chodzi mi o to że tam gra ponad 3-4k osób wiecej niż na pandorze :D

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego przy logowaniu piszę mi błędna nazwa lub hasło konta jak podaje dobre passy ???

Założyłem nowe konto i mnie loguję normalnie :( Za odpowiedz like ;)

i24453_fullcolor.png

Nowicjusz
Opublikowano

wbijac, wbijac, nie marudzic...

kto lubi 4fun latwo, szybko i przyjemnie niech wbija

a co mnie obchodzi kto tam komu co daje...

ja chce tylko grac i dobrze sie bawic

a do portfela nikomu nie bede zagladac

i ksiegowa niczyja tez nie jestem jak niektorzy...

G mnie obchodzi czy ma zysk z tego

zrobil to ma a innym zal...

a dla tych chlopaczkow, trolli co placza, ze im nic nie daja, mam cos^^

stare przyslowie...

..."psy szczekaja a karawana jedzie dalej"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukam Szamanki do Gry ale dziewczyny nie chłopaka wiek min 18 lat posiadająca Skeyp lub TS do grania i pogadania jak coś Pisac na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...