Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LastChaos PL

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam małe pytanko mianowicie chodzi mi o LastChaos PL Właśnie przeglądałem ranking LC PL i po wpisaniu swojego nicku postaci jaką miałem NIe wyskoczyło nic Wspisałem kolejny nick next postaci Też nie wyskoczyło . Więc pytanie do was czy to oznacza żę moje kontra zostały wyczyszczone z postaci Czy przez długą nieobecność nowy ranking nie wczytuje moich nicków postaci ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Siemka mam małe pytanko mianowicie chodzi mi o LastChaos PL Właśnie przeglądałem ranking LC PL i po wpisaniu swojego nicku postaci jaką miałem NIe wyskoczyło nic Wspisałem kolejny nick next postaci Też nie wyskoczyło . Więc pytanie do was czy to oznacza żę moje kontra zostały wyczyszczone z postaci Czy przez długą nieobecność nowy ranking nie wczytuje moich nicków postaci ?

Nie. Po prostu połączyli Kathar i Ibres w jeden serwer, a co za tym idzie zmienili każdemu nick. Dodawali jakiś przedrostek na wypadek, gdyby okazało się, że na Katharze i Ibresie były osoby o tych samych nickach. Musisz zalogować się do gry i wszystko sprawdzić. :)

Opublikowano

Nie. Po prostu połączyli Kathar i Ibres w jeden serwer, a co za tym

idzie zmienili każdemu nick. Dodawali jakiś przedrostek na wypadek,

gdyby okazało się, że na Katharze i Ibresie były osoby o tych samych

nickach. Musisz zalogować się do gry i wszystko sprawdzić. :)

Dzięki wielkie :) Zobacze jak pobiorę

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak, Twoja postać powinna być, ale ogólnie to nie zawsze ranking pokazuje wszystkich. Ja też tak miałem. Musisz wejść do gry po nieaktywności i powinno pokazać. Jak nie to zmień nick kartą zmiany nicku, którą dostałeś od Gamigo.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie, to nie ma nic do tego.

Jaki masz lvl?

Bo ranking jest chyba do 10000 osób a Ci co są poniżej wgl. niema w nim.

Lvl nie ma nic do tego. Np, moja uzdro - 98 lvl i jej nie ma w rankingu, a moja druga postać ma 86 lvl i jest.

Na obu postaciach jest zmieniony nick, więc to też nic do tego nie ma. To zależy od aktywności postaci.

Opublikowano

Lvl nie ma nic do tego. Np, moja uzdro - 98 lvl i jej nie ma w rankingu, a moja druga postać ma 86 lvl i jest.

Na obu postaciach jest zmieniony nick, więc to też nic do tego nie ma. To zależy od aktywności postaci.

Ja w rankingu mam moją pierwszą postać na PL, na której nie gram już z 3 lata.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Kathar i Ibrez zostały połączone w 1 całość , to wszystko.

Wypowiedz bez jakich kolwiek informacji

Temat do zamknięcia

Ranking nie wiedział moich postaci Po wejściu na serwer dostałem tytuł Solenizant 4 lata ^^

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...