Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu Na Rangę Goldmember !

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bardzo miło mi Was poinformować, że czas naszego konkursu dobiegł końca. Bardzo dziękuję za niespodziewanie duże zainteresowanie konkursem i na wstepie obiecujemy, że podobne będą organizowane w niedalekiej przyszłości. Do wygrania niestety były tylko 3 rangi goldmembera, także po burzliwych dyskusjach z administracją wybraliśmy ostatecznie tylko 3 osoby. Muszę jednak podkreślić i zaznaczyć, że doceniamy wkład wszystkich osób.

Ranga goldmember posiada następujące funkcjonalności.

goldd.gif

Zaznaczam, że ranga przyznana w tym konkursie zostanie przyznana wieczysto, czyli na zawsze. Miejmy nadzieję, że będzie służyła nowym właścicielom.

Zwycięzcami są:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

5

.

.

.

.

.

.

.

.

.

4

.

.

.

.

.

.

.

3

.

.

.

.

.

2

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1!

Nie_Mam_Nicku ,

matike,

OsamaBinZło

Gratulujemy!!!

Rangi zostaną dodane w ciągu najbliższej godziny!

Mpc team.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

gratuluję ^^

cieszcie się unikatową rangą przez miesiąc bo potem będzie można kupić ^^

Opublikowano

Aha, fajnie że gościu, który napisał jednego tutka i drugi gościu który napisał dwa tutki dostali ta rangę... Po prostu ręce opadają...

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

Aha, fajnie że gościu, który napisał jednego tutka i drugi gościu który napisał dwa tutki dostali ta rangę... Po prostu ręce opadają...

ktory napisał a nie skopiował z innej strony.

Opublikowano

A ja to nie pisałem tutków? Owszem skopiowałem i podałem autorów, a potem pisałem swoje! I to nie jeden czy dwa!

9989.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

ktory napisał a nie skopiował z innej strony.

pewnie brali też pod uwagę nie ilość a wiedzę usera w danej dziedzinie

Opublikowano

pewnie brali też pod uwagę nie ilość a wiedzę usera w danej dziedzinie

Czyli uważasz, że nie mam wiedzy w danej dziedzinie? Napisałem 5 tutków na temat C++ i 1 na temat Asemblera.

9989.jpg

Opublikowano

Czyli uważasz, że nie mam wiedzy w danej dziedzinie? Napisałem 5 tutków na temat C++ i 1 na temat Asemblera.

Tak jak mówię, kilka czynników było branych pod uwagę. Przede wszystkim to czy praca byłą autorska. Programerus cieszmy się zwycięstwem tych 3 osób. Być może wygrasz w następnym konkursie, w którym być może trzeba będzie napisać już jakiś program :) Ale cii....

Pozdrawiam,

Gość Mounthains
Opublikowano

nie wiem. ja ciebie nie oceniałem. Nie miej pretensji do nas,

Opublikowano
Przede wszystkim to czy praca byłą autorska.

Słowo-klucz. Ale czy te tutki, które wymieniłem, nie były pracami autorskimi? To było punktowane jeszcze chyba coś, skoro moje 6 tutków zapunktowały mniej niż jeden tutek.

A co do kolejnego konkursu to powiedz chociaż kiedy będzie, to przygotuję się (mentalnie)

9989.jpg

Opublikowano

Słowo-klucz. Ale czy te tutki, które wymieniłem, nie były pracami autorskimi? To było punktowane jeszcze chyba coś, skoro moje 6 tutków zapunktowały mniej niż jeden tutek.

A co do kolejnego konkursu to powiedz chociaż kiedy będzie, to przygotuję się (mentalnie)

Jak tylko wymyśle temat. Może nawet jutro :)

Gość Mounthains
Opublikowano

myślałem że Mou będzie xD

ale gz ^^

Ja nie byłem brany pod uwagę ^^ I tak za dużo się nie popisałem....

dlaczego? Bo modkiem jestem ^^

up@wcale nie ^^

Opublikowano

Użytkownik Programerus dnia 09 styczeń 2010 - 09:25 napisał

Jak tylko wymyśle temat. Może nawet jutro :)

Ale na pierwsze pytanie nie odpowiedziałeś :/

9989.jpg

Opublikowano

Programous napisales sporo przydanych tutow, niestety wiekszosc z nich to poprostu czyjes autorstwa..... soby ktore wygraly napisaly tuty wlasnymi "slowami" co odrazu wyroznilo ich na przod.... jesli czesc z nich byla tez twoja prawdziwa pisemnicza reka napisana mogles darowac sobie kopiowanie innych a zwyciestwo mialbys w banku....

Przygotuj sie mentalnie na kolejny konkurs a bedziesz juz mial przewage nad przeciwnikami... Jaka ? Bedziesz wiedzial co robic by wygrac.. gdy inni beda kopiowac a ty pisal sam to masz wygrana praktycznie w kieszeni

P.s. ogolne statystyki pokazuja ze ponad 90% wszystkich tematow jesli praca innych osob... wstydzcie sie :P - i zapraszam do pisania wlasnych prac - to do tych ktorzy kopiowali ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano
90%

uhh! Potworna liczba Oo

Przy konkursach najlepszy jest element zaskoczenia ^^ Więc najlepiej nie zdradzać datę kolejnego konkursu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...