Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pro itemki na USA?

PadrinoToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dalej jest ta oferta na usa, w której (jeśli się doładuje cash, raz na konto tylko) dostaje się expb pbi i prs'y +28?

@Edit nie mam zamiaru dać prefiks [Pytanie] bo przez całe wieki było [Q] to po co zmieniać? -.-

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Witam, dalej jest ta oferta na usa, w której (jeśli się doładuje cash, raz na konto tylko) dostaje się expb pbi i prs'y +28?

@Edit nie mam zamiaru dać prefiks [Pytanie] bo przez całe wieki było [Q] to po co zmieniać? -.-

Za celowe niestosowanie się do regulaminu zaraz wlepię Ci procenty. Prefixy zostały zmienione, bo końcem końców nie wiem, które geniusz wymyślił tak idiotyczne poprzednie.

Co do w/w promocji - patrzyłam na stronie LC USA i nic takiego nie znalazłam. Być może już jej po prostu nie ma, chociaż wydawało mi się, że należy ona raczej do długotrwałych. :)

Opublikowano

bo tak trudno zajrzeć okej, ostatnio na panfejdżu LC USA zamiescili że znowu zmieniają FTB package (first time buy) jest bodajże... 5 a nie 3 prsy +28 na 30 dni i tam adrenalinek, platynek, esek... zobacz sb

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

bo tak trudno zajrzeć okej, ostatnio na panfejdżu LC USA zamiescili że znowu zmieniają FTB package (first time buy) jest bodajże... 5 a nie 3 prsy +28 na 30 dni i tam adrenalinek, platynek, esek... zobacz sb

Ok dzięki.

@Top można zamknąc.

@Offtop Gra ktoś na USA? Na serverze Nereus? :s

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

to można zamknac czy nie bo zadajesz pytanie... mi zbanowali high lvl'e na USA i nie gram, foch, a co, to nowy server czy połączyli ?

edit: pytania na gg zadawaj bo trochep amietam co i jak sie robiło na USA to moge pomoc

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...