Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer cs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Czy opłaca się robić serwer w motywach cs'a z brońmi czy jest tego zbyt dużo, znajdą się jacyś chętni?

Opublikowano

Ciekawy pomysł, z chęcią zagram(i zostanę na dłużej:P Jak administracja będzie ogarnięta) wgrać tekstury i było by fajnie.

Opublikowano

Dobry pomysł, na pewno ludzie zagrają, ale zrób coś w tym serwerze

nowego, wzoruj się na mapach z oryginalnego Counter-Strike'a.
Ja osobiście nie zagram bo nie lubię tego trybu Gry, ale znajdą

się ludzie, którym się to spodoba.

Opublikowano

Już taki serwer jest i ja jestem jego właścicielem :D

Do gry nie potrzeba żadnych modów :)

Nazwa: SvCraft.pl Minecraft: Counter Strike ModIP: SVCRAFT.MSVR.PLSloty: 20 (wkrótce 40)Wersja: 1.5.2 (niedługo będzie 1.6.2)Serwer TS 3: TS.SVCRAFT.PLTyp serwera: PvP z karabinamiTexturepack: wgrany na serwer, pobierze się po dołączeniu do gryWłaściciele: Sztandar18 | OzyrySPluginy: Nie zdradzimy, zbyt dużo pracy spędziliśmy nad ich dobieraniemI to tyle z podstawowych informacji.Na serwerze jest 7 map z Counter Strike'a w Minecraftowej wersji, są to:mc_dust2, mc_nuke, mc_office, mc_assault, mc_aztec, mc_italy oraz mc_snow

Więcej informacji nie zdradzę, wejdźcie i sami je odkryjcie :P

Jeśli ktoś chce zagrać to zapraszam :)

Jesteś aż tak zdesperowany, wątpię żeby to był dobry serwer. Wiem że takie istnieją, ale są kiepskie
Opublikowano

Zdesperowany? Serwer jest wyjątkowy, jest w nim coś takiego jak awans klas za $, czyli masz klase snajper i za 1000 $ możesz kupić Pro Snajper, Elite Snajper itd. Ponadto wkrótce wprowadzimy codzienny event o 18:00 polegający na zabijaniu zombie oraz dodadkowy tryb rozgrywki - Free For All. Nie sprawdziłeś serwa, więc nie pleć głupot.

P.S Filmik słaby wiem, ale ukazuje rozgrywkę (może i w mały stopniu).

Opublikowano

Przepraszam bardzo? A po co jest shift? :P To jest zrobione specjalnie, żeby nie było zbyt łatwo. Mówisz "do dupy"? A więc zrób lepszy.

P.S. Mamy jeszcze 2 serwery i są ciągle pełne, więc znam się na rzeczy, serwer powstał 3 dni temu, altualnie online: 20/20.

Opublikowano

xMalinczik

Powodzenia w szukaniu wallhack'a do minecrfat'ta ja tam mam już range generał,a wiesz czemu bo poprostu umiem grać w gry takie typu.

Serwer jest the best że tak powiem :)

Opublikowano

Jednakże twój serwer nie posiada autorskich pluginów :(, mapy są ściągnięte z mcplanet, a spawn jest brzydki

PS. Nie spamujcie mi w moim temacie

Opublikowano

Jednakże twój serwer nie posiada autorskich pluginów :(, mapy są ściągnięte z mcplanet, a spawn jest brzydki

PS. Nie spamujcie mi w moim temacie

Spawn nie ma być piękny, a funkcjonalny. Powiedz wprost że Cię zazdrość zżera, a nie jesteś taki zadufany w sobie ;) Po co autorskie pluginy? Kiedy się umie wykorzystać to co jest dostępne w sieci za darmo, można zrobić coś wyjątkowego :)

KONIEC SPAMU. NARA.

Opublikowano

Spawn nie ma być piękny, a funkcjonalny. Powiedz wprost że Cię zazdrość zżera, a nie jesteś taki zadufany w sobie ;) Po co autorskie pluginy? Kiedy się umie wykorzystać to co jest dostępne w sieci za darmo, można zrobić coś wyjątkowego :)

KONIEC SPAMU. NARA.

Powiem wprost właśnie takiego serwera chciałem uniknąć, jedyną dobrą rzeczą są stopnie, których i tak jest zbyt mało. W prawdziwym cs nie było klas postaci tylko sklep przy spawnie na arenie.

+ Można połączyč piękne z użytecznym.

Nie mam nic do cb tylko kilka uwag do twojego serwera.

Podsumowując co do mojego serwera ukaże się on najwcześniej w przyszłym miesiącu gyż staramy się o autorskie pluginy. Będzie wiele trybów rozgrywki.

Opublikowano

Następne gówno cs mod ta ?

Nie dzięki wole zostać na tym co gram ^^

Widzę, że siė nieznasz mod, a plugin to co innego plugin nie wymaga launchera i bazuje na zwykłym bukkicie.
Opublikowano

Duzo jest takich ale zawsze nowy nie jest zly :-)

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Stopni jest tyle, gdyż bazowałem nad stopniami wojska poskiego :) Każdemu podoba się coś innego ;) Aktualnie buduje mape mc_westwood

oraz mc_inidia. Co do samego serwera życzę Ci powodzenia, największy problem jest z dobraniem pluginów, chyba że ktoś napisze na zamówienie

Opublikowano

moim zdaniem to był by zwykły serwer paintball. jestem na nie, gdyż tak czy nijak takich serwerów jest dużo.

@edit:

i oczywiście teksturki broni itd. może i dodadzą klimatu ale już wolał bym pójść na serwer hypixela.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...