Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompki-pochwal się

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 1 do 3 kl. Gimnazjum na każdym wf'ie za złe zachowanie pompowałem - musiało być za jednym razem 50.

Teraz daje rady do 60 za jednym zamachem.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

jak ćwiczyłem i trenowałem i regularnie grałem w noge to w formie robiłem tak do 70 xD a teraz pewnie nawet 20 nie zrobie bo siedze przed kompem cały czas

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Do 100 seriami, przypuśćmy po 30, 30sekund przerwy i tak dalej. A tak z miejsca to około 50. Z klaśnięciem - 15

Opublikowano

Wooow widze ze na tym forum to sami pakjerzy siedza. Najwiecej glosow 71+ ciekawe czy 10% z tych co dali by zrobilo 20. Ja osobiscie zrobie do 70.

Opublikowano

Powyżej 71 (14 głosów [21.54%] - Zobacz)

xDDD chyba pojebani jesteście, założe się że z tych wszystkich oddanych głosów nawet 20% z was nie zrobiło by powyżej 30 pompek grubasy, kogo wy oszukujecie? przecież to i tak internet to przynajmniej nie ściemniajcie

chyba że macie na myśli pompki robione przez cały dzień rozłożone na 10 seri to może i +71 wtedy macie, elo.

Opublikowano

myślę, że jak ktoś regularnie ćwiczy, tzn. codziennie pompki, brzuszki to nie jest dla niego problemem zrobić te 70 pompek od strzała :)

sfl8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...