Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompki-pochwal się

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa jest taka, że i tak pewnie połowa ludzi nie potrafi zrobić dobrych pompek.

Ja robię w ten sposób, że rozstawiam ręce lekko ponad szerokość barków i jechane, wtedy jest to bardziej efektywne.

PS. Ręce najlepiej trzymać na cegłach.

Weteran
Opublikowano

Co ma do tego seria na drążku? Przecież tam ćwiczysz plecy i ew. biceps, a przy pompkach klate i triceps... Przecież to sobie nie przeszkadza

Nie wiem, czy wiesz, ale przy podnoszeniu na drążku, nie pracują tylko i wyłącznie plecy i biceps.. wszystko zależy od uchwytu. Uwierz, że ciężej się potem robi pompki :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja robię w ten sposób, że rozstawiam ręce lekko ponad szerokość barków i jechane, wtedy jest to bardziej efektywne.

Takie są na klatę.

Z bardzo wąskim rozstawem rąk,działają lepiej na triceps.

Tak btw.potrafi ktoś zrobić pompkę na jednej ręce?

Opublikowano

Kiedyś robilem 20 na luzie, teraz chyba nie dalbym rady ;c

xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Sprawa jest taka, że i tak pewnie połowa ludzi nie potrafi zrobić dobrych pompek.

PS. Ręce najlepiej trzymać na cegłach.

Słyszałeś o czymś takim jak diamentowe pompki? Wtedy możemy pogadać o efektywności lol

Pomogę z matematyki, PW.

Weteran
Opublikowano

Pieprzycie, że robicie po +70 bez treningu, pewnie damskie lub na psa.

Nie każdy użytkownik forum o cheatach musi być typowym nerdem, który napieprza cały dzień na komputerze :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Pieprzycie, że robicie po +70 bez treningu, pewnie damskie lub na psa.

Mimo,że aktualnie trochę przytyłem,i robię 30-40,w tydzień treningu bez problemu dojdę do setki.

Wystarczy być konsekwentnym.

Opublikowano

Mom 16 latek i cisne 73,5 pompky :)

ale cisne juz od trzech lat

Na klate cisne rekordowo 85 kg

42 cm w łapie

BEZ PROCHÓW !!

sry.. raz zdzicha wciaglem przed cwiczeniami to po 3h nom stop się nie zmeczylem ,a na drugi dzien nie moglem się podniesc z lozka :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

150 w 1 serii

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...