Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompki-pochwal się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Stworzyłem ten temat aby sprawdzić czy robię dużo czy mało pompek w porównani do was.

Mój aktualny rekord to 52 pompki

Zachęcam do głosowania

982831457370434390167.jpeg

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz z ponad 30 zrobie ale kiedyś jak ćwiczyłem pompki cały czas to robiłem tak 4 serie po 30 i 5 seria 68 rekord

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Właśnie jestem w połowie programu "100 pompek". Na obecną chwilę robie ciągiem 70

1374788544-U921656.png

Opublikowano

ja lajtowo robie z 50 potem się męczę :/ Jak koledzy zmotywują to 70 zrobie

Opublikowano

Z 50 zwykłych pompek zrobię ;]

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Weteran
Opublikowano

Jeżeli zaczynam robić bez wcześniejszego wysiłku(hantli czy drążka), to do 100 dojadę, a jeżeli po serii na drążku to robię po 70 :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jeżeli zaczynam robić bez wcześniejszego wysiłku(hantli czy drążka), to do 100 dojadę, a jeżeli po serii na drążku to robię po 70 :)

Co ma do tego seria na drążku? Przecież tam ćwiczysz plecy i ew. biceps, a przy pompkach klate i triceps... Przecież to sobie nie przeszkadza ;)

@Top

+/- 65 bo to zależy czy się mocno skupię i czy jadę na prawdę na maxa ;)

Opublikowano

Ta, tylko że pompka pompce nie jest równa. Podnosimy około 55% masy swojego ciała, a większa ilość pompek typu 60 to już tylko kwestia wytrzymałości mięśniowej, a nie samej siły. 40 zrobię, ale nie ćwiczę w ogóle ich.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

70-100 normalnych, zależy od dnia. 20 z dociągnięciem do klatki/wyskokiem/klaśnięciem też na luzie zrobię.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...