Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Premium za kupony

Lookerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wymieniłem premium i odrazu reloga zrobiłem i dostałem na 2 dni ;] Polecam odrazu sie wylogowac!

To są bajki zależy od szczęścia.2 razy wygralem premke odrazu sie wylogowywałem za 1 razem premka i pxy na 1 dzien, za drugim razem same pxy na 2 dni bez premki :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Niestety relog też nie pomógł, jedynie na następny dzień zobaczyłem, że dostałem itemki :x

Premium ani śladu, to jest łut i los szczęścia, niektórzy dostaną a inni nie

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czyli po wymianie kuponów na premke, jak mi się ona nie pojawiła, dostałem tylko PXy i mp5k red na 1 dzien i 22h to na premke musze czekac czy juz w cale nie dostane? :P

lipa... premki nie widać i już chyba nie zobaczę :( ale i tak spróbuje drugi raz :)

Opublikowano

#up próbuj ! ja próbowałem 4 razy i lipa a moj brat 2 razy i miał 2 razy ... Strasznie nie Feer ! :(

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

#up próbuj ! ja próbowałem 4 razy i lipa a moj brat 2 razy i miał 2 razy ... Strasznie nie Feer ! :(

Na to wpływają tylko i wyłącznie czynniki szczęścia :-)

Moim zdaniem za te wszystkie błędy powinni wynagrodzić, wszystkich graczy 7 dniową premą ):)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

up@

Po co wydawać realne pieniądze na coś co szybko się kończy, w dodatku skoro organizują eventy w których można to wygrać za darmo to po co kupować?

Z drugiej strony po co te eventy skoro nie działają... lecz nie wszystkich stać czy też chcą kupić premium za 10 euro

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No tak ale tam ten warrock mnie juz denerwuje ich liebe warrock nie dziala oczywiscie premka za coupony nie dziala niech oni wgl zrobia pobieranie warrocka za 100 euro i jeszcze laske robie ze udostepnia instalator.

Opublikowano

Te myślenie "wydaj 30(czy tam ileś) zł na premke, co Ci szkodzi" dla mnie jest przerażające... Pamiętajcie, że nie każdy może sobie na takie coś pozwolić! :O więc co drugi kombinuje jak może żeby dostać "coś za nic" :)

Opublikowano

Te myślenie "wydaj 30(czy tam ileś) zł na premke, co Ci szkodzi" dla mnie jest przerażające... Pamiętajcie, że nie każdy może sobie na takie coś pozwolić! :O więc co drugi kombinuje jak może żeby dostać "coś za nic" :)

Dokładnie ;-)

No tak ale tam ten warrock mnie juz denerwuje ich liebe warrock nie dziala oczywiscie premka za coupony nie dziala niech oni wgl zrobia pobieranie warrocka za 100 euro i jeszcze laske robie ze udostepnia instalator.

Fraza na czacie, kupony, exp event, wiele eventów, które były zepsute nie zostały naprawione.... Mieli to naprawić a jedynie naprawili Vote Kick z powodu, iż bez tego gry by nie było..

A eventy w skrócie mają w czterech literach :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...