Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Premium za kupony

Lookerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli ktoś nie dostał premium za kupony to prawdopodobnie już nie dostanie, ja po wysłaniu ticketa otrzymałem takie coś

Dear Warrock Player,

We are aware of the issue you just explained and we are working on it, hopefully this bug will be fixed after one of the following maintenances.

Thanks for your patience,

Sincerely,

[WR] Rhea

War Rock Support

i do tego nie dali mi premki ....

@edit

tłumaczenie na prośbe wilczka( nie jest w 100% dokładne ale oddaje sens wiadomości ;p)

szanowny graczu

wiemy o tym bugu, pracujemy nad naprawieniem go,
ten bug zostanie prawdopodobnie usuniety przy najbliższej konserwacji

prosimy o cierpliwość

z poważaniem

[WR] Rhea

War Rock Support

hcjo.jpg

Opublikowano

ja normalnie dziś dostałem premke za kupony a co ty nie dostałeś ? tak czy siak dzięki za informacje może komuś się przyda.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

ja normalnie dziś dostałem premke za kupony a co ty nie dostałeś ? tak czy siak dzięki za informacje może komuś się przyda.

ale czytałem że niektórzy tak jak ja niedostali premki za kupony, więc tylko pisze że ich nie dostaną już ;/

hcjo.jpg

Opublikowano

nie, napewno mialem jeszcze kilka slotów wolnych

a po 2 ja dostałem wszystkie itemy, tylko nie premium

Czasami pomaga relog, zbugowane jest to :)

@Top

Jeżeli jesteś tak miły, przetłumacz to dal innych, lecz nie tłumaczem :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

O matko bo się nie dostaje zwykłej premki tylko exp i wg rzeczy premium a premki nie! Co za idiot ;P

Ja wydałem pieniądze a ty byś chciał za darmo nie ma tak łatwo.

Opublikowano

O matko bo się nie dostaje zwykłej premki tylko exp i wg rzeczy premium a premki nie! Co za idiot ;P

Jejciu, jaki bulwers... skoro są organizowane eventy takie, z darmowymi premkami to skorzystaj i inni niech też ... ;-)

To, ze Nexon organizuje niedopracowane eventy to nie jego wina.

wczoraj też brałem premke za kupony itemki dostałem odrazu a premke po 4h :P

Dostajesz po czasie, po relogu bądź wcale :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

no i nexon oczywiście nic nie zrobił z tymi kuponami ... dzisiaj znowu wymieniłem 19 kuponów na premke ale oczywiście bez premki ...

hcjo.jpg

Opublikowano

Mój kolega dostał Golda na 2h, a resztę normalnie xD

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie żeby coś, ale się dostaje normalną premkę na 1 dzień. To że niektórzy nie dostają to wina Nexona, ale większość (w tym ja) dostała normalną premkę.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale się dostaje normalną premkę na 1 dzień. To że niektórzy nie dostają to wina Nexona, ale większość (w tym ja) dostała normalną premkę.

Widać, że mało wiesz. Większość użytkowników na tym forum nie dostała premki, tylko itemy pozostałe.

Premium nie tylko w teorii można dostać na 1 dzień ale od 1 do 3 dni :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Widać, że mało wiesz. Większość użytkowników na tym forum nie dostała premki, tylko itemy pozostałe.

Premium nie tylko w teorii można dostać na 1 dzień ale od 1 do 3 dni :)

Ale chodziło mi o to że kolega napisał że sie nie dostaje, a w pierwowzorze miało to polegac na tym że za kupony dostaje się premke, no ale jak to w wr bywa nic nie jest dopracowane

Opublikowano

Ale chodziło mi o to że kolega napisał że sie nie dostaje, a w pierwowzorze miało to polegac na tym że za kupony dostaje się premke, no ale jak to w wr bywa nic nie jest dopracowane

Heh, w pierwowzorze to Niemcy wygrali II wojnę światową... to nie można tak myśleć :D

Większość graczy tej premki nie dostało, wielu zgłosiło ticketa a oni odpisywali, że problem jest im znany i postarają się coś z tym zrobić.

Jak widać ich efekty to nie naprawaili Frazy Na czacie oraz premki za kupony, jedyni vote kick, który jest niezbędny ;-)

A nna resztę eventów mają "wylane" :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czyli po wymianie kuponów na premke, jak mi się ona nie pojawiła, dostałem tylko PXy i mp5k red na 1 dzien i 22h to na premke musze czekac czy juz w cale nie dostane? :P

Opublikowano

Czyli po wymianie kuponów na premke, jak mi się ona nie pojawiła, dostałem tylko PXy i mp5k red na 1 dzien i 22h to na premke musze czekac czy juz w cale nie dostane? :P

Niektórzy dostawali po kilku godzinach a niektórzy wg nie dostają.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Po wymianie warto się przelogować.

Bez wylogowywania, dochodzą tylko PX'y i mp5k red jednak po przelogowaniu pojawia się premka.

Przynajmniej tak było w moim przypadku ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

#up ty kupiles premke dostales PX i odrazu wyszedles czy jeszcze bylem np. w IS ? I tylko wyszedles z serva czy Całkiem sie wylogowales ? ;p

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

#up ty kupiles premke dostales PX i odrazu wyszedles czy jeszcze bylem np. w IS ? I tylko wyszedles z serva czy Całkiem sie wylogowales ? ;p

Wszedłem sprawdzić do IS i wylogowałem z serva i zalogowałem się jeszcze raz.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja wymieniłem premium i odrazu reloga zrobiłem i dostałem na 2 dni ;] Polecam odrazu sie wylogowac!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...