Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Porada] Który czołg Premium

FreeHackmw3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak myślicie fmc 50 t czy is-6 bo mam 30k golda i musze sobie wybrac :P

IS-6

+ pancerz

+ mm 8-9 tier

+ dość dobrze zarabia

+ najlepszy damage per m

- malo amunicji "26-30 "

- dzialo z 7 tieru czyli "175" pene

- drogie amm

Wiencej o nim nie wiem ;p

-------------------------------------------------------------

FMC 50t

+ mobilny

+ tanie amm

+ mm 8-9tier

+ lepsze pene od pathery 2 ( jest też celne )

+ pancerz moze odbijac tylko od 6-7 tierów ( 8 nie wchodzi w gre chyba ze na stoku )

- dość słaby pancerz jak na 8 tier

- Jest wielki arta nie bedzie miala problemu cie trafic

- Podatny na uszkodzenia zalogi i modułów

- Priorytetowy cel dla arty . (czyli head shot jak cie zobaczy :( )

Wiencej nie wiem .

Co do Lówe i t34 jeszcze się zastanowię napiszcie o nich trochę . ( t34 płaci za pestkę 1.1k chyba tak samo jak Lówe . Nie jestem pewien a ja lubie se postrzelać .;)

Opublikowano

przydałoby się jeszcze napisać to tak, żeby dało się to rozczytać.

FCM , ale jeżeli zrobisz z niego snajpera , nie wykorzystasz w pełni tego czołgu.

shoob.png

Opublikowano

a nie mozesz sobie kupic Lowe? co ma do tego ze nie idziesz w nemiecka linie? Lowe dosyc dobry pancerz spamerskie, jak i celne dzialo, ja mam t34 i jakos nie narzekam

@topic:moim zdaniem is-6 to shit

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak jak napisał alemamfaze , dobrym wyborem byłby Lowe . Ale moim zdaniem jeszcze lepszym wyborem byłby T34 . Szczerze mówiąc z tych wszystkich czołgów , co ty tu napisałeś , to moim zdaniem T34 jest najlepszy . IS-6 ma małą penetracje . FCM 50 t dobry czołg , ale nie aż tak jak T34 .

Opublikowano

przydałoby się jeszcze napisać to tak, żeby dało się to rozczytać.

FCM , ale jeżeli zrobisz z niego snajpera , nie wykorzystasz w pełni tego czołgu.

wiem ( mobilności )

a nie mozesz sobie kupic Lowe? co ma do tego ze nie idziesz w nemiecka linie? Lowe dosyc dobry pancerz spamerskie, jak i celne dzialo, ja mam t34 i jakos nie narzekam

czołg premium nie bierze se tylko do zarabiania tylko też do szkolenia załogi (czyli nie idziesz w linie niemiecka nie kupujesz niemieckiego czołgu premium dla mnie czołg musi jakoś wyglądać a nie być jebny jak pół mapy )

człowieku, nie moge tego zrozumieć . Nie idziesz w niemieckie czołgi - okej rozumiem , ale co ma T34 do niemieckich czołgów ?

łap wczoraj pisałem z tele wienc sam sie nie dziwie co tam mogło pisać .

Opublikowano

czołg premium nie bierze se tylko do zarabiania tylko też do szkolenia załogi (czyli nie idziesz w linie niemiecka nie kupujesz niemieckiego czołgu premium dla mnie czołg musi jakoś wyglądać a nie być jebny jak pół mapy )

ja jakos tez nie ide w amerykance, ide w niemcy, francje, rosje. no ale kupilem sobie t34. juz robie sobie 4 perk. jak masz golda to kup sobie z zaloga 100%. a pozniej to juz lajcik.t34 ma najwieksze jebniecie z czolgow premium dlatego jest najlepszy. i jeszcze ta nieprzebijalna wierza :P

Age is just a number :)

Opublikowano

Up:

Wieża nie do przebicia ?

Jak się nie wie gdzie strzelać to jej nie przebijesz ;)

Czołg premium kupuję się tak aby była już załoga z innego czołgu, tym oto sposobem szkoli się załoga, magia c'nie ?

T34 łatwo się podpala, słaby pancerz kadłuba (5,6 tier go przebija), niecelne działo (tak wiem is-6 też ma niecelne).

IS-6 jak się ustawi to też go nie przebija żadna 8. Idealny czołg do side scrapu.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Lowe ma dobry pancerz ? Może tylko ja trafiam na jakieś końcówki serii tego czołgu, bo praktycznie każdą VIII, a nawet VII go przebijam ^^

Up:

Wieża nie do przebicia ?

Jak się nie wie gdzie strzelać to jej nie przebijesz ;)

Czołg premium kupuję się tak aby była już załoga z innego czołgu, tym oto sposobem szkoli się załoga, magia c'nie ?

T34 łatwo się podpala, słaby pancerz kadłuba (5,6 tier go przebija), niecelne działo (tak wiem is-6 też ma niecelne).

IS-6 jak się ustawi to też go nie przebija żadna 8. Idealny czołg do side scrapu.

IS-6 jak się ustawi, to jest nie do przebicia. Poza tym, że można go objechać nawet HT, to jak jak wycelujesz we włazik na kadłubie, to mu nic nie pomoże ...

Opublikowano

Up:
Jeżeli jest skątowany to nawet ten właz odbija ;)

Trzeba umieć się nim ustawić, czołg jest dla bardziej doświadczonych z graczy z powodu małej peny.

Jak ktoś dopiero zaczyna grać w wota to szybciej by sprzedał tego IS-6 niż kupił.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Odnosząc sie do löwe bardzo przyjemny czołg jak dla mnie (chociaż już mi sie znudził ponad 2500 bitew robi swoje...) może pancerzem nie grzeszy ale jak sie dobrze ustawisz to czołg potęga, bardzooo dużo razy nie jedna IX a nawet X meczyla sie z moim lewkiem kwestia umiejętności:)

A wracajac do czołgów premium które moglbym Tobie polecić jeśli chodzi tylko o szybkie zarobki to jagtiger8.8 fajny pancerz może mało mobilny i maly dmg ale szybko strzela coś kolo 5 sek. I tanie pestki ma bo nie całe 250. Aktualnie to jest chyba najlepiej zarabiający tank premium :)

Opublikowano

Kupiłem miesiąc temu t34, powiem ci tylę. Idealny czołg do zarabiania (jak dla mnie), zniszczy wszystko (jak potrafisz strzelac) oraz wytankuję dużo jak się dobrze schowasz (wierza wystawiona). Zarobek... 50k co bitwe? (teraz).
Co do Lowe, nie powiem dużo bo nie gram tym czołgiem oraz nie posiadam, ale w niego wszystko wchodzi, może ma wiecej HP.
Więc polecam ci T34. :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Odnosząc sie do löwe bardzo przyjemny czołg jak dla mnie (chociaż już mi sie znudził ponad 2500 bitew robi swoje...) może pancerzem nie grzeszy ale jak sie dobrze ustawisz to czołg potęga, bardzooo dużo razy nie jedna IX a nawet X meczyla sie z moim lewkiem kwestia umiejętności:)

A wracajac do czołgów premium które moglbym Tobie polecić jeśli chodzi tylko o szybkie zarobki to jagtiger8.8 fajny pancerz może mało mobilny i maly dmg ale szybko strzela coś kolo 5 sek. I tanie pestki ma bo nie całe 250. Aktualnie to jest chyba najlepiej zarabiający tank premium :)

WRESZCIE JAKAŚ OSOBA KTÓRA POTRAFI GRAĆ LOWEM (Przynajmniej tak wynika z postu) :O

Zagramy pluton później jakoś? :P

Lowe ma dobry pancerz ? Może tylko ja trafiam na jakieś końcówki serii tego czołgu, bo praktycznie każdą VIII, a nawet VII go przebijam ^^

IS-6 jak się ustawi, to jest nie do przebicia. Poza tym, że można go objechać nawet HT, to jak jak wycelujesz we włazik na kadłubie, to mu nic nie pomoże ...

Zapewniam cię, Lowe ma dobry pancerz.

Potrafi coś odbić, ale jego atut to pancerz boczny, tylny, i osłona wieży (Zasłaniające prawie całą wieżę :P) Tył ma 80 mm pod jakimś kątem, więc przed skautami potrafi obronić.

A boczny... już nie raz IX , X i to całe T34 się na niego wkurwiało :P

IS-6 jest dziwnym czołgiem, ale te 175 penetry wystarcza, dpm jest dobry, pancerz i mobilność też ciekawe :D

Kupiłem miesiąc temu t34, powiem ci tylę. Idealny czołg do zarabiania (jak dla mnie), zniszczy wszystko (jak potrafisz strzelac) oraz wytankuję dużo jak się dobrze schowasz (wierza wystawiona). Zarobek... 50k co bitwe? (teraz).

Co do Lowe, nie powiem dużo bo nie gram tym czołgiem oraz nie posiadam, ale w niego wszystko wchodzi, może ma wiecej HP.

Więc polecam ci T34. :)

Problemem Lowe jest to, że jest najdroższym czołgiem w grze, i noobkom wydaje się, że jest kurwa OP, zajebisty pancerz itp, a tu taki chuj, nie umieją nim grać.

Jak natrafisz na umiejętnego gracza Lowe, może być "mały" problem.

Te 150 hp pomiędzy T34 a Lowe też robi różnicę, Lowe ma też lepszy kadłub, wieża też nie jest "dużo" gorsza (powiem więcej - wydaje mi się, że lepsza)

Różnica 1 strzała na minutę (Lowe - 5 , T34 - 4) też jest odczuwalna, mój Lowe przeładowuje 10.12 sekundy bez Towarzyszy broni, z Towarzyszami ok 9.9, a T34 przeładowywało by... z około... 13? Tak mi się wydaje.

shoob.png

Opublikowano

najpierw ort potem gry

topic: JA Polecam Ci t34

super wieża oraz dmg. Prawdziwa maszynka do zarabiania.

Wiencej hahaha

Opublikowano

ISU-152 (VIII) z działem BL-10 i złotą pestką przebije wieże od przodu.

Opublikowano

ISU-152 (VIII) z działem BL-10 i złotą pestką przebije wieże od przodu.

Lowe na goldzie przebija wieze T34

a ISU nie potrzebuje golda zeby przebic T34 wieze :P

shoob.png

Opublikowano

Lowe na goldzie przebija wieze T34

a ISU nie potrzebuje golda zeby przebic T34 wieze :P

Lowe: Fakt... ale to nie jest pewne. Z większej odległości/pod lekkim kątem nie przebijesz.

ISU-152: To nie jest już takie pewne. Bardzo mały zapas, więc dałoby się przebić z małej odległości i z prawie idealnym kątem.

Opublikowano

Lowe: Fakt... ale to nie jest pewne. Z większej odległości/pod lekkim kątem nie przebijesz.

ISU-152: To nie jest już takie pewne. Bardzo mały zapas, więc dałoby się przebić z małej odległości i z prawie idealnym kątem.

M103 przebija wieżę T30 (a to to samo) z 200m. NIe chrzań, że ISU nie przebije...

A takiego Lwa, ISU już w wieżę nie przebije.

Co do pytania - JgTiger jest najlepszym zarabiaczem w tej chwili. Ale zwróć też uwagę, na to w co idziesz.

Ja tam wziąłem Jadźkę, bo kupie za jakiś czas Ferdiego, a do tego świetnie zarabia. Czego trzeba więcej???

Opublikowano

ja jakos tez nie ide w amerykance, ide w niemcy, francje, rosje. no ale kupilem sobie t34. juz robie sobie 4 perk. jak masz golda to kup sobie z zaloga 100%. a pozniej to juz lajcik.t34 ma najwieksze jebniecie z czolgow premium dlatego jest najlepszy. i jeszcze ta nieprzebijalna wierza :P

t34 pancerz na wieży na samym poczatku przebijalny i wlaz wienc jezeli grasz z pomidorami i pomarancza to moze jeszcze nie ogarna ale ananasy i winogrona cie rozwala ;_)

Up:

Jeżeli jest skątowany to nawet ten właz odbija ;)

Trzeba umieć się nim ustawić, czołg jest dla bardziej doświadczonych z graczy z powodu małej peny.

Jak ktoś dopiero zaczyna grać w wota to szybciej by sprzedał tego IS-6 niż kupił.

1 moje konto 25k bitew 2 2k 3 teraz 11k .

1 konto zbanowane za multi ip gralismy z kumplem razem 3 drzewka odblokowane :0

Ludzie bo jak sie wkur to kupie is-6 fmc t34 i lowe i git :)

w srode wyplata albo jutro jeb dzis niby zajety byl wienc nie zaplacil :(

Jak do srody nie da pier nie pracuje ;0

Opublikowano

t34 i lówe gralem szczerze >?

T34 wow mocna wieża ale jak was wrzuci na malinówkę lub jakies z miastem to chu zrobicie ta wieżą .

Lówe to jeszcze pół biedy zajebisty czołg ale ja Kupuje czołg zeby miec
ZALOGE ;)

Isu isem bez golda przebijecie wszystko gdy gram td nie patrze na mm bo wiem ze i tak ogarne ;) 298 pene przebije wszystko nawet e-100 skontowanego .( chyba 298 nie jestem pewien :P )

Walisz w wieże tą smieszna linie na czubku i przebijasz

A kazdy mówi GOLD noob bo mu wieże przebijam wtedy mam ubaw po pachy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...