Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot kierowców z MPCforum - 04.08.13r.

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojojoj , ominąłem zlot po raz drugi ;x zawsze na fajne okazje mi coś wypada i nie mam jak dostać się na kompa ;/ no nic poczekamy na następny ale to już na 100% przyjade :) Ale z tego co napisał Artemm wynika że nic ciekawego mnie nie ominęło . Ale chciałbym i tak zobaczyć samemu jak to wygląda mniej więcej ^^

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsumowanie.

Na początku zlotu miałem problem z internetem, rozłączało mnie cały czas.

AGdyByTak prowadził ponad połowę zlotu, ale ja byłem już od punktu 2.

Nie było tak śmiesznie jak ostatnio, ale było bardzo fajnie. Nie było CI4PCi4k'a (dopiero się obudził pod koniec). :D

Było bardzo dużo osób, w grze jak i na ts z czego się bardzo cieszę.

5rtm.png

Tutaj macie zdjęcia z tego zlotu:

https://plus.google.com/u/0/photos/109684530197615393136/albums/5908343710434191697

Moim zdaniem ten zlot to lekki nie wypał. Może i beka na TS jest ale większość osób po drodze się gubiła, na samym końcu zostało o wiele mniej osób niż na początku. Prowadzący był wybierany na szybko, co moim zdaniem nie powinno wystąpić na takim zlocie. Zdjęcia do konkursu były zrobione tak szybko ze nawet nie można było zrozumieć kto, komu i kiedy robił zdjęcia, wszyscy na TS się przekrzykiwali.... Jeśli dopracujecie następny zlot to z chęcią w nim pojadę. Moja ocena tego zlotu to 2/10...

Kilka osób się zgubiło podczas przejazdu, ale to jest nie w pełni nasza wina. Często czekaliśmy, podpowiadaliśmy jak dojechać, dobrym przykładem jest Kacperek. ;)

Prowadzący był już wcześniej wybrany, tylko miał problemy z internetem, a 2 prowadzący jest na urlopie.

Co do tych zdjęć na konkurs to wszyscy chętni mieli się zebrać i ustawić przy wyjeździe z miejscówki, wszyscy chętni to zrobili.

Nikt się nie przekrzykiwał, to wszystko przez "echo" jednego ziomka.

Następny zlot będzie za tydzień, więc sobie zarezerwujcie czas. ;)

Będzie organizował go Skorpion.

Wyniki konkursu jeszcze dzisiaj w tym temacie.

Pozdrawiam Serdecznie,

norek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...