Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot kierowców z MPCforum - 04.08.13r.

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorrki,ze mnie nie bylo na ostatnim zlocie ale mialem urlop ;c Z tego slyszalem to bylo nie mniej lepiej jak 2 tyg temu xD

Teraz na pewno będe-wypatrujcie niebieskobialej marysi ;p

Zaproscie jak najwiecej osob-kolegow z rl, poza mpc i tak dalej. Aby bylo nas jak najwiecej! ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja przyjadę mam nadzieję że będzie fajnie , bo to mój pierwszy zlot ^^ Przyjadę niebieskim lamborghini murcielago LP 640-4 Roadster :) Albo Bmką M3 GTS to się jeszcze ogarnie :)

Opublikowano

Bo wiesz , trzeba się na ten zlot nie spoźnić . Czekamy zawsze 5-10 min. specjalnie na was , a powiedz mi jeszcze kto napisal ,że zlot się nie udal ?

BTW 300 pooost ;3

jak się miałem spóźnić jak zlot był na 18 a nie 17

Gra bez hacków, trainerów, itp. daje największą sadysfakcję i przyjemność z gry!!!

Opublikowano

Tym razem nie będzie mnie,będę dopiero na następnym(chyba).Życzę wam miłej zabawy na Ts (Ciapciak wiesz co robić :D).

ekchem ciapek nie był tam sam :P

czyli teraz prowadzić będzie norek?

93988298266825447943.png

Opublikowano

ekchem ciapek nie był tam sam :P

czyli teraz prowadzić będzie norek?

Ok, śmiesznie będzie. :P Tylko nie wiem czy mój laptop wytrzyma i znów się nie wyłączy, jak ostatnio.

Tetsu może będzie i nagra cały zlot.

Opublikowano

Oj nie norek , takich rarytasów nie dostaniecie ^^ Jestem w Niemczech i tu nic nie mogę robić :D W następną niedzielę także mnie nie będzie , bo przyjeżdżam właśnie w następną , ale niestety około godziny 22. Musi ktoś inny nagrać ;)

Opublikowano

Oj nie norek , takich rarytasów nie dostaniecie ^^ Jestem w Niemczech i tu nic nie mogę robić :D W następną niedzielę także mnie nie będzie , bo przyjeżdżam właśnie w następną , ale niestety około godziny 22. Musi ktoś inny nagrać ;)

To nie fajnie, ja też nie nagram całego zlotu, jedynie mogę dźwięk z ts, zdjęcia porobić i nagrać jakiś wyścig.

Jest ktoś chętny do nagrania zlotu?

Opublikowano

ja pierdole, nie wiem czy bd na zlocie bo wlaśnie mam bana w sensie uwierzytelnianie niedostępne.

Obczajcie akcje, jade sobie wyścig klasowy A, ścigamy się z typem łeb w łeb i nagle wjechaliśmy na metę tak jakby równo.

Ja już sobie myśle, ciekawe który z nas będzie pierwszy czy po prostu zaliczy nam obu a tu bach... Jakiś fatal error wyskoczył i jeszcze te uwierzytelnianie jebło :D

no po prostu porazka :/

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

teamspeak działa

Failed to resolve hostname 'public-t3.pl'

To mi wyskakuje podczas łaczenia sie z TS

EDIT: Moja nazwa to ArtemV1 :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Failed to resolve hostname 'public-t3.pl'

To mi wyskakuje podczas łaczenia sie z TS

EDIT: Moja nazwa to ArtemV1 :)

U mnie tak samo :P

Opublikowano

Już wiem czemu nie działa. Bo w poście jest błąd. Nie może być public-t3.pl tylko public-ts3.pl

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Moim zdaniem ten zlot to lekki nie wypał. Może i beka na TS jest ale większość osób po drodze się gubiła, na samym końcu zostało o wiele mniej osób niż na początku. Prowadzący był wybierany na szybko, co moim zdaniem nie powinno wystąpić na takim zlocie. Zdjęcia do konkursu były zrobione tak szybko ze nawet nie można było zrozumieć kto, komu i kiedy robił zdjęcia, wszyscy na TS się przekrzykiwali.... Jeśli dopracujecie następny zlot to z chęcią w nim pojadę. Moja ocena tego zlotu to 2/10...

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

znaczy ja z nafoson-em prowadziliśmy do połowy,a potem norek dokończył

ogólnie huja ci4pk4 nie było i hujnia była :P

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...