Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Last Chaos PL

zmolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są początkujący. Ale dużo high też biega. Jest kilka gildii, które tworzą naprawdę zgrane paczki. Jedną z nich jest Invincibles, którą polecam, choć w niej nie jestem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak czegoś nie będziesz wiedzieć, to wal śmiało, postaram się odpowiedzieć. Powiem tylko, że teraz farma jest banalna i exp od 70-130 jest prostszy, bardzo szybko się level'uje na początku. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak czegoś nie będziesz wiedzieć, to wal śmiało, postaram się odpowiedzieć. Powiem tylko, że teraz farma jest banalna i exp od 70-130 jest prostszy, bardzo szybko się level'uje na początku. :P

Bardzo szybko tzn? ;> Bez tony cashu i innych takich można ładnie się wyexpić? Bo ja niestety znam PL-a, w którego trzeba inwestować, bo bez tego to lata żmudnej pracy. ;)

Opublikowano

Bardzo szybko tzn? ;> Bez tony cashu i innych takich można ładnie się wyexpić? Bo ja niestety znam PL-a, w którego trzeba inwestować, bo bez tego to lata żmudnej pracy. ;)

Tak, bez tony cashu. Ja wyexpiłem sobie postać na 130 bez cashu. Ba! Mam 14x i nie użyłem jeszcze pomocy shopu. Wszystko zrobione ciężką pracą. Levelowanie do 120/130 jest dosyć proste, ale zarazem troszkę czasu zabiera. Potem powstaje ściana na 140, gdzie nieliczni przebrną. Tak się zmienił PL. Zależy też, co dla kogo jest proste, dla jednego 1 level w 5h jest ok, dla innego 2 lvl w 1h. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak, bez tony cashu. Ja wyexpiłem sobie postać na 130 bez cashu. Ba! Mam 14x i nie użyłem jeszcze pomocy shopu. Wszystko zrobione ciężką pracą. Levelowanie do 120/130 jest dosyć proste, ale zarazem troszkę czasu zabiera. Potem powstaje ściana na 140, gdzie nieliczni przebrną. Tak się zmienił PL. Zależy też, co dla kogo jest proste, dla jednego 1 level w 5h jest ok, dla innego 2 lvl w 1h. :P

Dlaczego na 140 jest ta 'ściana'? ;) Związane z Mooraską? Chciałam wrócić na PL-a, ale dobija mnie fakt, że musiałabym poświęcić ogrom czasu na skompletowanie wszystkiego. ;/

Opublikowano

Dlaczego na 140 jest ta 'ściana'? ;) Związane z Mooraską? Chciałam wrócić na PL-a, ale dobija mnie fakt, że musiałabym poświęcić ogrom czasu na skompletowanie wszystkiego. ;/

Jest inna tabela expa, ilość skacze diametralnie w górę i Mooraska.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Według mnie opłaca się grać na PL, bo szybko się nie znudzi. Te wbijanie lvla to tylko sama przyjemność :) W dodatku być w takiej gildii np jak Invincibles (tak, jestem w niej - nick Roslina) to sama przyjemność :) Zresztą i tak dla mnie gra się w gry dla zbicia czasu i dla samej czystej przyjemności. To Twój wybór. Chcesz grać długo i czerpać przyjemność z gry - wybierz PL. Chcesz grać krótko i też czerpać przyjemność z gry - wybierz europejskiego.

9La1rOf.gif

Opublikowano

PL to gunwo, ja tylko grałem kiedy to był kultowy server, było fajne towarzystwo, zgrane ekipy na ibresie, powaleni ludzie na katharze xD skończyłem tam grać kiedy wprowadzono itemki 85 87 a potem odwiedziłem ponownie nie pamiętam kiedy, był już stuff 100 ileś chyba, ogólnie to jak chcesz grać w takie no normalne, prawilne LC to zagraj na USA, tam jest cash za sms i za pierwszym razem gdy cos kupujesz otrzymujesz sporo bonusu, wyfarmiłem się w tydzień żeby mieć spokój na dłuuugi czas a lvle tłucze się szybko, jest kilka polaków ale jak nie znasz angielskiego to sie za to nie zabieraj :) mnie tam już nic w LC nie zdziwi i znam je na wylot, tyle co sobie wejde na swój server, zrobie co chce, pobiegam z super prędkoscią i sie już nudzi... a każdy priv jest rozpierdzielany przez hackerów i admini mają w dupie graczy bo to czysty wyzysk na gimbach, ale jak chcesz to graj, priv jest prostszy, mniejsza strata czasu a teraz się chyba niczym nie różnią w praktyce, tyle że będzie więcej gimbów z którymi się trzeba będzie użerac.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Zagrałem na PL wbiłem 13poziom i klops znudziło mi się team do zamknięcia dzięki szystkim za wypowiadanie się

Opublikowano

Jak czegoś nie będziesz wiedzieć, to wal śmiało, postaram się

odpowiedzieć. Powiem tylko, że teraz farma jest banalna i exp od 70-130

jest prostszy, bardzo szybko się level'uje na początku. :P

buhaha wyfarmij templara i wbij 120 lvl nim :) wtedy powiedz ze jest banalnie łatwo

1390144171-U592769.png

Opublikowano

buhaha wyfarmij templara i wbij 120 lvl nim :) wtedy powiedz ze jest banalnie łatwo

Szczerze Ci powiem, że na pewno nie jest to trudne.

1. Wbijesz określoną ilość pu.

2. Kupisz platynki

3. Kupisz eski

4. 2 powerki

5. Masz 110+ level

6. Potem użeranie się z nairat i okiem

7. Masz 120.

Chociaż powiem Ci, że tempak, to tempak haha. :D Dużo defa, mało ataku. Raczej templariusz to do pvp :D

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...