Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne, że mam tyle fps ?

ArtiXD

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

To wina grafiki zintegrowanej karty graficznej, Na niej nie wyciągniesz więcej niż 20Fps ;) Sam posiadałem takową, I Cudem dawało radę na 25Fps z tiny. :)

Co ty wygadujesz?! Ja mam grafikę zintegrowaną i 300 fps na far!

@topic:

Mojang pisało, że na Intel HD Graphics jest bug i jest mało FPS, usuń minecrafta i pobierz od nowa, także launcher. ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Co ty wygadujesz?! Ja mam grafikę zintegrowaną i 300 fps na far!

@topic:

Mojang pisało, że na Intel HD Graphics jest bug i jest mało FPS, usuń minecrafta i pobierz od nowa, także launcher. ;)

Nie możliwe jest żeby na grafice zintegrowanej wyciągnąć 300FPS... Ponieważ tak jak mówiłem to karta bardziej biznesowa, Nie radzi sobie z grami...

@Down SSD 1TB? Poważnie...

Znawca
Opublikowano

Nie możliwe jest żeby na grafice zintegrowanej wyciągnąć 300FPS... Ponieważ tak jak mówiłem to karta bardziej biznesowa, Nie radzi sobie z grami...

No to chyba mnie oszukali, bo ja mam jakoś 300 FPS, paramenty mojego komputera:

Mac Mini

8 GB RAM (2x 4 GB) 1600 MHz DDR3

Intel Core i7 3,3 GHz 6 MB pamięci podręcznej

Intel HD Graphics 4000 768 MB

Dysk SSD 1 TB

Mac OS X 10.8.3 Mountain Lion

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Możesz mieć 64 GB ramu i taką kartę graficzną i i tak będziesz miał mniej niż 20 fps...

Procesor nie jest zły, zmień kartę...

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Mam taki fajny programik mogę podać dokładną specyfikację sprzętu:

Procesor: Intel® Celeron® CPU P4600 2x2.00 Ghz Szybkość takowania 1719 Mhz Maksymalna szybkość takowania 1999 Mhz Napięcie 0,7 V Zewnętrzny zegar 133 Mhz L1 Chache 32 Kb L2 Chache 256 Kb L3 Chache 2048 KbBios: Nazwa biosu Ver 1.00PARTTBL Producent FUJITSU // Phoneix Technologies Ltd. Versja 1.16 Data biosu 2010-08-19Karta graficzna: Rodzaj Intel® HD Graphics (Celeron) - model 4600 Częstotliwość odświeżania 59 Hz Wersja sterownika 8.12.10.2622 Data sterownika 2012-01-10Ram: Dostępne 7,80 Gb Pamięć fizyczna ( 2 karty) Pojemność 2x4,00 Gb Szybkość 2x800 Mhz Szerokość magistrali danych 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...