Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zjeby z Riotu odc. 1 - Leaverzy

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc w bronzie i silverze nie byłem. (szybki awans z silver I do gold V ;]) Ale w goldzie ludzie też lubią afkować szczególnie w przeciwnym teamie dzięki temu ładnie można wbić punkty ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Pomyliły ci się forum mpc - multum płaczek ciot

Poza tym wystarczyło by być z kolegą duo, i gdybyście przegrywali kolega pod koniec wychodzi i nie tracisz lp. Autor jest idiotą

@Antywarn Świetny pomysł, powinni wprowadzić

i chuj a jednak warn jest

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Lekarstwo na afkerów? ZACZNIJCIE LEPIEJ GRAĆ I CARRUJCIE TEAM. Dziękuje. Więcej do takiego tematu nie mam do powiedzenia, płaczcie dalej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ktoś afczy? to co... kiedyś riot pisał, że wygrać, czy w tym przypadku afkera możesz mieć w co 2 grze, ale enemy też będą mieli, zależy to od twojego szczęścia, ale przy rozegranych 200 grach, czy moze nawet wiecej szczescie z pechem sie zrownuje i czy masz wiecej wygranych czy przegranych juz zalezy tylko i wylacznie od twojego skilla, a wiec nie placz tu na forum, ze masz nooba w teamie, bo enemy maja wieksze szanse na posiadanie takiego noobka w swoim teamie... (biorąć pod uwage to, że ty grasz lepiej)

Opublikowano

Nic nie poradzisz , tak jest , uważają coś takiego za słuszne i już . A co do afkerów to masz ładnego nie farta , mi już dawno dawno nie trafił się afk na wojnie .

Opublikowano

Pomysł z grubsza dobry, ale co przeszkodzi trollowi w ruszaniu się co 5 minut? bywają tacy, którzy mają zerowe szanse na win, a z nudów mogą zjeb*ć LP niewinnym graczom . Skąd Riot ma wiedzieć, że owy gracz grał?

Opublikowano

Nie ma sposobu na afków co najwyżej leavebuster zadziała.. a ludzie z riot ruszają się jak muchy w dupie opuściłem gre conajmniej 10-15 razy i nie wierzę żebym nie dostal reporta....bana nie mialem nigdy

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Sami tak płaczecie, a zapewne nie raz byliście afk, zerowanie punktów ligowych? Chyba żartujesz, co jeśli komuś akurat wywali internet i nie ze swojej winy wyjdzie? Porażka. Nauczcie się przegrywać ludzie.

Opublikowano

Lekarstwo na afkerów? ZACZNIJCIE LEPIEJ GRAĆ I CARRUJCIE TEAM. Dziękuje. Więcej do takiego tematu nie mam do powiedzenia, płaczcie dalej.

ty myslisz ze wszyscy wychodza bo gra nie idzie? niektorzy wlaczaja rankedy i nawet nie łączą sie do gry. Najgorzej jak ktos nafeedowany pojdzie afk bo musi isc.

W lola gra pare milionow osob. Wystarczy urządzić konkurs jak rozwiazac ten problem i jakas propozycja napewno bylaby dobra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sami tak płaczecie, a zapewne nie raz byliście afk, zerowanie punktów ligowych? Chyba żartujesz, co jeśli komuś akurat wywali internet i nie ze swojej winy wyjdzie? Porażka. Nauczcie się przegrywać ludzie.

Zerowac nie, tylko odejmowac tej jedynej osobie. Szczerze to crashe internetowe u ciebie są tylko i wyłącznie twoim problemem. Z tego tez powodu tylko ty powinienes miec odjęte LP za porażkę.

Opublikowano

Zerowac nie, tylko odejmowac tej jedynej osobie. Szczerze to crashe internetowe u ciebie są tylko i wyłącznie twoim problemem. Z tego tez powodu tylko ty powinienes miec odjęte LP za porażkę.

Aha, czyli to moja wina, że mój pro elo elo elo elo isp wyłączy internet w momencie kiedy ja gram rankeda? Mam na to jakiś wpływ?

@Antywarn Głupi pomysł, pomyśl o duo 50% mniej straty lp

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Bronzy płaczą bo afk.Po prostu jesteście chujowi jak dostaliście się do brazu ,gdzie grę można wygrać nawet w 2/3 bo same nooby grające na poziomie 20 lvl.

@up

Miałem napisać to samo.Że w dou będą specjalnie wychodzić ,bo przecież ma silver 5 to co mu szkodzi.

zamknij morde smieciu ma silver 5 to spadnie do brazu 1 bo bedzie tracic punkty idioto bo afkerzy w 8013812031803180% nie wygrali 5/5 zeby byc w silverze pozdro dla ciebie mysl zanim cos napiszesz

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Gracz odpowiada za swój sprzęt i dostawce internetu, dziekuje za uwage.

13664882807433335623.png

Opublikowano

zamknij morde smieciu ma silver 5 to spadnie do brazu 1 bo bedzie tracic punkty idioto bo afkerzy w 8013812031803180% nie wygrali 5/5 zeby byc w silverze pozdro dla ciebie mysl zanim cos napiszesz

Lol ty widzisz co piszesz ?

Nie mozna spasc z z silver V do broze I przez przegrane gry, co innego bycie nieaktywnym wiec nie wprowadzaj ludzi w bład "smieciu"

Opublikowano

Mnie to też wk*rwia, większosć moich gier to przegrana przez idiotycznych feederów co maja staty 0/11 albo afków, np wczoraj grałem, mielismy MF w teamie, nawet sie na poczatku nie ruszyła, stała na respie przez całą grę, ostatnio tez miałem 2 afków i było 3v5 ale byłem z kolegą i takim jednym innym typem, sredni gracz, wygralismy 3v5. :>

Opublikowano

Dalsza dyskusja według mnie nie ma tutaj sensu, nic nie zmieni płacz na forum, zgłaszajcie ludzi, blokujcie i liczcie, że następne gry będą lepsze.

Opublikowano

Wiesz ile razu byłem na ranku afk? nigdy. Jak ma komuś wywalić internet co to ku*wa jest, epoka kamienia łupanego? Jak ktoś ma radiowke to niech gra w tetrisa online. Tak w ogóle to nie było by problemu, masz dc>Łączysz sie z powrotem nie masz odjętych pktów. Jesteś afk na okrągło do końca, przykro nam.

Opublikowano

Wiesz ile razu byłem na ranku afk? nigdy. Jak ma komuś wywalić internet co to ku*wa jest, epoka kamienia łupanego? Jak ktoś ma radiowke to niech gra w tetrisa online. Tak w ogóle to nie było by problemu, masz dc>Łączysz sie z powrotem nie masz odjętych pktów. Jesteś afk na okrągło do końca, przykro nam.

Taa. nie każdy jak ty mieszka w "Warszawa CITY" .. Pozatym jak prąd wyłączą, to też powiesz że nie ma grać w lola tylko w tetrisa.

Ogarnij się czopku, bo gra jest ogólnodostępna i ty nie decydujesz kto może grać, a kto nie.

Moim zdaniem nie ma rady na ten fakt, ponieważ jakby nie zrobili jednym będzie pasować, innym nie, a w dodatku kolejni będą nadużywać tej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...