Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch dla globali już jest! Grafika jest coraz bardziej ładna

trixored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest mój serwis ;D

Tam podałem źródła moich informacji i tam znajdziesz m.in. ich profil na facebook'u ;)

Ok już wiem :P Jeśli chodzi o te nowe nieba to widziałem to na balm0rze, możliwe, że z globala to wzięli :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

To jest mój serwis ;D

Tam podałem źródła moich informacji i tam znajdziesz m.in. ich profil na facebook'u ;)\

Zresztą na wsze życzenie mogę nagrać krótki filmik ? :) Mógłbym oczywiście zawrzeć w nim inne kwestie jak różniące się bony w biżuteriach.

Jeśli to twój serwis, powinieneś dostać bana za reklame. Tyle w temacie.

Opublikowano

Jeśli to twój serwis, powinieneś dostać bana za reklame. Tyle w temacie.

Kolego poczytaj najpierw co pisałem, a potem się wypowiadaj ...

Zacytuję ostatni raz mój post...

w odp. podaję link do mojego serwisu, gdzie publikuję włąśnie takie sparwy.

Nie dam tu linka, gdyż będzie to reklama serwisu ^^

Opublikowano

Coraz to bardziej psuja tego metina wg. mnie. Stary, dobry metin w stylu retro z 2008/9 roku był najlepszy :)

Chociaż... jak wyglądają m1 i m2?

No tak ale popatrz to z jasnej strony, metin rozwija się, powoli ale jednak.

Kiedyś expiło się w lesie, teraz w grocie.

Ok, wszedł kolejny patch, stalki łątwo zdobyć i co?

Kolejny płacz, osoby które miały wcześniej stalki +9 expiło się łatwiej i już powinny być lepsze od innych postaci ^^

Opublikowano

Według mnie i z tego co wiem World of Metin2 nie jest oficialnym serwerem , tylko pserwerem robionym przez niektórych, którzy odeszli z metin2.sg (bodajże tam był BigSox czy jakoś tak). Kiedyś na epvp był o tym temat , więc nie wiem czy jest sens jest sobie tym zawracać głowę ;) Na facebooku WoM2

https://www.facebook.com/metin2nz

jest wpis z 11 lipca o tej roślinności i jest tam wspomniany użytkownik KillMoves, który na epvp w sekcji serwerów prywatnych można powiedzieć jest znany z tworzenia map na serwery itp. więc wdłg mnie jest to kolejny dowód że WoM jest prywatnym serwerem. A tak btw ten system monarch został na chwilę opublikowany razem z nowym game i db jak i całymi plikami z locale z singapura na epvp

Edit: Skyboxy czyli ten nowy wygląd nieba był wprowadzony w globalu, w patchu z m.in nowymi zbrojami i tym systemem Alchemii Kamiennego Smoka czy coś takiego.

Edit 2: jeżeli chcecie bardziej wiarygodne źródło polecam strone liquiron.com wiele rzeczy stamtąd się sprawdziło :)

Opublikowano

Kolego poczytaj najpierw co pisałem, a potem się wypowiadaj ...

Zacytuję ostatni raz mój post...

Chcesz zrobić ze mnie idiotę? Nie wyszło Ci, edytować post każdy może :)

Opublikowano

@UP

Post tak wyglądał tylko zedytowałem literówki ...

Poza tym nie bawiłby mi się w PW.

@KyleXY

Podszywanie się pod osobę lub firmę jest karalne, a zacytuję ci stopkę WOM

Metin2 © 2004 YMIR Entertainment.

Poza tym Ymir deklarował przed zamknięciem koreańskiego metina, że wyruszy na europejski rynek.
Opublikowano

spoko, co do stopki na mój gust powinna mieć taką samą treść jak ta na stronie ymirgames

http://www.ymirgames.com/game/metin2.htm

czyli

2012 WEBZEN YMIR GAMES Co., Ltd. All Rights Reserved. METIN2 logo, and the WEBZEN YMIR GAMES logo are trademarks or registered trademarks of WEBZEN YMIR GAMES. All other trademarks are the property of their respective owners.

Co do tego europejskiego rynku, czy to przypadkiem nie miał być metin2.ph?

Opublikowano

spoko, co do stopki na mój gust powinna mieć taką samą treść jak ta na stronie ymirgames

http://www.ymirgames.com/game/metin2.htm
czyli
2012 WEBZEN YMIR GAMES Co., Ltd. All Rights Reserved. METIN2 logo, and the WEBZEN YMIR GAMES logo are trademarks or registered trademarks of WEBZEN YMIR GAMES. All other trademarks are the property of their respective owners.
Co do tego europejskiego rynku, czy to przypadkiem nie miał być metin2.ph?

Dałeś mi do myślenia, sprawdzę to dokładnie

@EDIT:

Popytałem na tamtejszym forum i rzeczywiście to jest priv ^.^ Tylko dlaczego oni mają taką stopkę ?

Zaraz usunę błędy...

Opublikowano

Wiesz (autor) jakby mieli dać to raczej już by było wiadomo ja wciąż myślę że to sami stworzyli a na takim serwerze i dziwnej domenie sam nie wiem ale raczej nie sądzę że gf takie coś da możliwe że tak lub sami zrobią.

JEDNEGO możemy być pewni że będzie ona udostępniona i urozmaicą nam privy :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...