Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch dla globali już jest! Grafika jest coraz bardziej ładna

trixored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny, jakiś czas temu wyszedł patch, który jeszcze nei został wykupiony przez firmę GF.

Zapewne w niedługim czasie pojawi się on na niemieckich prywatnych serwerach, a potem u nas.

Co to jest za patch polepszający grafikę?

Nowym patchem, któy wszedł nie dawno są trójwymiarowe trawy i krzaczki.

Starszym patchem jest nowe niebo, które już gdzieś widziałem na prywatnym serwerze (zagranicznym).

P.S.

Jeśli ktoś chce ss'y oraz źródła inf. zapraszam na PW.

Podam w nim link do mojego serwisu, gdzie umieszczone są ss'y

Opublikowano

A wie ktoś jak to będzie wyglądało ? Podobne do tych shaderów takie bardziej żywe czy 3d ?

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jesteś pewny? Bo ostatnio kr ma nie małe problemy czy robili by jakąś łatke skoro sami już nie potrzebują :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jesteś pewny? Bo ostatnio kr ma nie małe problemy czy robili by jakąś łatke skoro sami już nie potrzebują :D

Chyba fake, na stronie YMIRu nic nie widzę.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Właśnie po co robisz taki temat, jeśli nie chcesz nawet tego pokazać ? O tych krzaczkach 3D itp, nie słyszałem ale o nowym niebie dużo było słychać ostatnio.

Opublikowano

To wszystko co ja pisałem stworzył Ymir i wczoraj właśnie dostałęm info, że już jest to na ich serwerze, nie podam ss wprost na forum, gdyż tych ss'ów jest naprawdę dużó i nie tylko tyczą się trawy czy krzaczków 3d, w odp. podaję link do mojego serwisu, gdzie publikuję włąśnie takie sparwy.

Nie dam tu linka, gdyż będzie to reklama serwisu ^^

@UP

Tu pokazałeś tylko nowe mapy, a gdzie m1, m2, dolina itd. :))

Jeśli ktoś chce te ss, zaprszam an PW

Opublikowano

Podaj tutaj te ss'y, myślisz, że ktoś ma czas pisać tobie na PW? Niektórzy mają też inne rzeczy do roboty..

Opublikowano

Tak to jest część kolejna pokazująca trawy ale prócz traw przedst. system monarchy (zostanie jeszcze uzupełniony), nowe umiej (bierne i pasywne), Wężowe Pole (wersja full), przedst. została kwestia łączenia serwerów, a serwis działa od wczoraj :)

Opublikowano

Giment co to ma niby być? hahah :) nie rozszmieszaj mnie, to że dodają coś na jakiś tam sobie serwerku, nie oznacza, że będzie to na wszystkich globalach, w tym na PL'u. :)

Opublikowano

Jeżeli naprawdę takie coś wprowadzą, to bardzo odmieni to grę, aż się zechce grać.

@edit:

Nie offtopujcie, bo posypią się warny.

Opublikowano

Jeżeli naprawdę takie coś wprowadzą, to bardzo odmieni to grę, aż się zechce grać.

Właśnie "Jeżeli naprawdę".. nigdzie tutaj nie ma potwierdzonej informacji.

Opublikowano

Giment co to ma niby być? hahah :) nie rozszmieszaj mnie, to że dodają coś na jakiś tam sobie serwerku, nie oznacza, że będzie to na wszystkich globalach, w tym na PL'u. :)

]jakiś czas temu wyszedł patch, który jeszcze nei został wykupiony przez firmę GF.

Wyraźnie napisane...

Coś nie tak? Napisz do mnie i daj lepsze rozwiązanie ^.^

EDIT:

Jest to udowodnione :)
Wejdź na serwis, masz podane źródła i sam się przekonaj :)
Większość ss'ów robiłem sam, pościągałem około 20 różnych klientów globali metka.

Jeszcze raz podam adres: xxx

EDIT2:

Tak jestem pewien, koreański metin upadł ale ruszył z automatu na europejski rynek :) Już od kilku miesięcy można grać na ich serwerach, zresztą dodam informacje jak to zrobić, podam adres itp. w następnym news'ie w serwisie, jeśli tego oczywiście chcesz

Opublikowano

Jeszcze raz podam adres: xxx

To nie jest strona YMIRu czy WebZenu.. Nie potwierdzone info więc wątpię aby to wprowadzili

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

To nie jest strona YMIRu czy WebZenu.. Nie potwierdzone info więc wątpię aby to wprowadzili

To jest mój serwis ;D

Tam podałem źródła moich informacji i tam znajdziesz m.in. ich profil na facebook'u ;)\

Zresztą na wsze życzenie mogę nagrać krótki filmik ? :) Mógłbym oczywiście zawrzeć w nim inne kwestie jak różniące się bony w biżuteriach, nowe opcje gildii związane z terenem ;D

No dosyć, newsy rozłożyłem na kilka dni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...