Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Gralibyście na takim typie serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym zagral. poszukuje czegos nowego raczej tu bym to zalazl ;)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

xpolish pamiętam cie z skądś tylko skąd xD

a jeśli chodzi o greef to poruszylem ten temat

Aha i musiałbyś jeszcze przemyśleć jak rozwiązać kłopot dostępu do cuba wszystkich graczy... ja proponowałbym żeby dostęp miał tylko król a poza murem wioski auto działki dla farmerów i hodowców za kasę ( np 15x15 albo jakieś dopasowane do terenu i każda 3 do dołu i 3 do góry żeby domków nie robili ) oraz domki w wiosce gdzie każdy gracz może sobie kupić ale tylko środek tak ze nie będzie mógł modernizować struktury ( ścian itd )

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Grałem już na podobnym serwerze na początku super i wgl. ale w pewnym momencie w jednej wiosce zaczyna być więcej ludzi, trzeba by wymyślić jakiś system, żeby w miarę równo rozdzielał graczy, oczywiście trafią się koledzy co do tej samej wioski chcą i jest problem, a później "starzy gracze", którzy już wszystko mają na serv. zaczyna im się nudzić i tak coraz mniej ludzi i tp. Oczywiście można odpalić || edycje, ale nwm sam, ja bym zagrał chętnie.

Pomogłem? Daj Like

Opublikowano

bardzo fajnie tylko jak dla mnie to nie mógłby być serwer Publiczny :/ wbijałyby same dzieci i wyzywały od noobów itp. :/ Jak już to rekrutacja i w każdej wiosce po 20 osób ^.^ Każdy miałby skejpa swojej wioski i tak byśmy grali :) Każdy miałby dostęp do cuba, o zgodę na budowę trzeba zapytać króla Królestwa i tak by się grało :) Codzienne save'y mapy i było by okej :) Jak będą zapisy napisz mi na PW mogę też pomóc w konfiguracji oraz coś dla was napisać :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...