Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowoczesna metropolia - co sądzicie o tej mapie?

Enclavex

Nowoczesna metropolia  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tej mapie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem Wam zaprezentować wielką metropolię, która wkrótce będzie mapą mojego serwera. Sam serwer powinien zostać niedługo uruchomiony, ale na razie chciałbym Was zapytać co sądzicie o tej mapie. Poniższe zdjęcia przedstawiają tylko poszczególne fragmenty, ale myślę, że na dobry początek to wystarczy. Na modernistycznych teksturach wygląda to mym zdaniem jeszcze lepiej. Czekam na Wasze opnie!

ptxq.png

g2ak.png

tki.png

zrvc.png

x4rd.png

jht5.png

5o7f.png

p0cw.png

7kkv.png

Opublikowano

Bardzo ładna i dopracowana mapa. Myślę, że będziesz miał dużo ludzi na serwerze ;)

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Yup, mapkę wykonywałem samemu. Z pcozątku co prawda pomagał mi kolega, ale szybko przestał. Szkoda, że nikt się specjalnie nie zainteresował, bo opinia dwóch osób, choć przydatna, to jednak mało. : )

Opublikowano

Świetna ! Serwer Role-Play + Jeszcze plugin na wynajmowanie mieszkań

Jeżeli zrobisz na tej mapie serwer Role-Play ! Napisz do mnie na PW. Nie mogę tego przegapić !

Opublikowano

Spoko, mam tylko trochę inny pomysł, ale myślę, że ci się spodoba. Tylko dręczy mnie pytanie czy ma to być Premium czy NON-Premium?

Opublikowano

Zrób premium, z doświadczeia wiem że będzie więcej ogarniętych ludzi (ale to nie reguła) i napewno nie będzie osób które sobie poprostu ściągneły np launcher'a

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

Świetna mapa, aż mnie zatkało jak ją zobaczyłem. Myśle tylko, że nowym graczom będzie ciężko się odnaleść po tej wielkie metropoli, ale mapka jest znakomita.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

OWSOM!!!!!

Niesamowita mapka! Serio! Najlepszy ten budynek w tle na pierwszym zdjęciu ;)

Chociaż... chyba już kiedyś widziałem ten zielony budynek z okręgami w jakiejś serii minecraft....

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie są jakieś wybitne :D. Wiem, że nie wolno obniżać poziomu rozmowy dlatego za argumentuję:

- budowle są monotonne/kwadratowe, a do tego ich pomysły są zerżnięte z neta :) (jest cała mapka, od której to skopiowałeś :D)

- są puste w środku :c.

- za dużo zieleni... nie pasuje do "nowoczesnej" metropolii (chyba, że ułożone równo i wszystkie tak samo)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Takiej mapy wlasnie potrzebuje na serwer 300 slotow (dedyk). Piekna praca. Good job.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Normalnie to bym ci gratulował umiejętności budowania ale aktualnie to mogę jedynie napisać prawdę.

Mapa nie jest do końca jego autorstwa, wszystkie budowle znajdujące się na mapie zostały zerżnięte z innej mapy.

Jeśli ktoś chce to mogę dać link do mapy z której zostało to zerżnięte.

Pogratulować, naprawdę mogę tylko pogratulować kopiowania budowli hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Opublikowano

Dodaj więcej flory i będzie cudowne miasto post-apo z Crysis'a 3 <3 (chłopcze, wtedy będziesz miał 300+ osób na serwerze :D)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Co do oskarżeń o kopiowanie, to prawda, że sporo budynków jest ściągniętych z innych map, ale każdy z nich był przynajmniej w małym sotpniu przerabiany i dostosowywany. Były one także kopiowane za zgodą autora. Są to tylko budynki. Same dopasowanie ich, przerobienie, dorobienie całej infrastruktury (w tym wszelkiego rodzaju mosty, chodniki, metro, sieci rzeczne, stadiony, pomniki, inne budowle, mieszkania itd.) wcale łatwą robotą nie było i zajęło sporo czasu. Wszystko co jest ukazane na zdjęciach jest najwyżej 1/3 mapy.

Chciałem także podziękować wszystkim za opinie i zainteresowanie się tematem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...