Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowoczesna metropolia - co sądzicie o tej mapie?

Enclavex

Nowoczesna metropolia  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tej mapie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość budynków jest skopiowana nieliczne tylko dobudowane dla ogólnego urozmaicenia. Sam kiedyś zajmowałem się taką mapą i wiem że bez kopiowania dużo nie zrobisz.

Opublikowano

MAPA ZERŻNIĘTA ! CAŁA ! WIEM DOBRZE BO JESTEM BUDOWNICZYM I WIDZIAŁEM TĄ MAPĘ I MOGĘ ZAGWARANTOWAĆ, ŻE KAŻDY BUDYNEK JEST SKOPIOWANY ! TAKIM CZYMŚ NIE ZABŁYŚNIESZ ! ZŁODZIEJ ! I JESZCZE CHAMSKO PRZYTAKUJE ŻE SAM Z KOLEGĄ ROBIŁ ! CHAMSKIE POSUNIĘCIE ! WIDAĆ JAKI BĘDZIE Z NIEGO UCZCIWY ADMINISTRATOR SERWERA ! POZDRAWIAM ZŁODZIEJÓW.

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

Super mapa , i to wszystko robiłeś sam ?! Gratulacje , masz talent ! :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Przyznam, że pisanie, iż mapa nie jest moja jest trochę irytujące. Budynki w centrum może są ściągniete z innych map, ale za zgodą autorów i są to tylko ozdoby całości. Pomyliłem się na początku pisząc, że mapa jest moja, ale myślałem, iż chodzi o wszystko ogólnie. Na spawnie mapy jest także wielka tablica informująca o tym skąd budowle były brane i kto jest ich autorem.

W każdym razie chciałem ostatni raz podziękować za wszelkie opinie i oceny oraz zaprosić wszystkich tych, który byli zainteresowani serwerem powstałym na tej mapie do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1027650-lududum-freebuild-wielka-i-nowoczesna-metropolia-rozbudowana-ekonomia-i-statusy-spoleczne-rozlegla-siec-metra-i-drog-rzecznych-dzialki-oraz-firmy/

Myślę, iż temat można już zamknąć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A, i jeszcze taka drobna odpowiedź na stwierdzenie, iż sporo budynków jest pustych. Jest tak, dlatego gdyż będą w nich organizowane eventy. I tak przy okazji dla wszystkich tych co chieli zagrać: serwer został już uruchomiony. Zapraszam na: ludum.pl

Opublikowano

Nie wydaje mi sie ze mapa jest twoja... Widziałem niektóre wieżowce np. Ten diamenty z szybami... Mapa angielska

1378229501-U796823.jpg

zlamałeś prawa autorskie

Jest jeszcze 16 innych jednak maksymalny rozmiar image

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Mapka wygląda niesamowicie, idealnie nadaję się na serwer FreeBuild a jeszcze bardziej na Role-Play ;)

Opublikowano

Świetna mapka, chyba tylko idioci zaznaczyli w ankiecie "paskudna" albo Ci, którzy zazdroszczą ;)

Sama chętnie zagram na na serwie z taką mapka. Największy plus tej mapki to chęci, że chciało Ci się to wszystko robić. Czekamy na następne mapki xD

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

fajne, ale server musiał by mieć ok 300 slotów i tyle samo graczy, zastrzerz prawa, sprzedaj prawa autorskie jakiemuś dużemu serverowi za cenę i rangę (myśle 160 zł i vip na 2 miechy)

Jakoś tu pusto...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajne wykonanie, oby tak dalej. Jest wiele ciekawych budowli. Dosc estetycznie. Podoba mi sie ;p

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...