Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Turniej/liga online w FIFA 13.

GunslingerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Tak, normalna liga. Byłoby rozlosowanie 22 kolejek, 3-4 mecze na tydzień, gracze dogadują się między sobą kiedy rozegrają mecz (byle w ramach tego tygodnia), w temacie zapisują wyniki i strzelców bramek. Ja zbieram to wszystko do kupy i robię tabelę. W następnym tygodniu cykl się powtarza aż do zakończenia rozgrywek. Proponuję zrobić zapisy jutro od 20:00. Zostaje tylko kwestia czy każdy wybiera sobie zespół czy każdemu losujemy. Proponuję wypowiadać się jutro do godziny 18:00 jak to zrobić, która opcja będzie miała więcej głosów ta wygra.

The bass, the rock, the mic, the treble!
I like my coffee black just like my metal!

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Tak. tutaj zorganizujemy zapisy, a potem założymy nowy temat z turniejem tylko i wyłącznie do wyników i tabeli w 1 poście. Jeżeli turniej przebiegnie sprawnie i gracze będą zadowoleni to spróbuję napisać do administracji o stworzenie turniejowego poddziału w dziale FIFA.

Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć, w jaki sposób dostarczalibyśmy dowody naszego zwycięstwa ?

Bo na pewno znajdzie się ktoś kto spróbuje tutaj kogoś oszukać :D

Albo ewentualnie podczas meczu będą lagi itd ? Co w takim wypadku ?

Oraz w końcu na jakich platformach byłoby to rozgrywane ?

+Widziałem, że twój temat z zapisami wylądował w koszu xD Więc, napisz najpierw do moderatora działu i omów z nim to.

Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć, w jaki sposób dostarczalibyśmy dowody naszego zwycięstwa ?

Bo na pewno znajdzie się ktoś kto spróbuje tutaj kogoś oszukać :D

Albo ewentualnie podczas meczu będą lagi itd ? Co w takim wypadku ?

Oraz w końcu na jakich platformach byłoby to rozgrywane ?

+Widziałem, że twój temat z zapisami wylądował w koszu xD Więc, napisz najpierw do moderatora działu i omów z nim to.

Damy zdjęcie i już.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wybaczcie, terminy mnie gonią i troche zbrakło czasu, dzisiaj ok 17:00 będę wolny to zorganizujemy coś poważniejszego :)

Opublikowano

Wybaczcie, terminy mnie gonią i troche zbrakło czasu, dzisiaj ok 17:00 będę wolny to zorganizujemy coś poważniejszego :)

17:20 a Ciebie nie ma -.- . Nie no rozumiem Ciebie i mam nadzieję, że inni też.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

No dobra, skoro modzi zamykają mi tematy to trzeba zrobić to w ten sposób. Organizuję dwie ligi, dla PC i PS 3. Zgłoszenia wysyłajcie do mnie na PW, bo tu jest za duży burdel, a tak będę mógł sobie wszystko ładnie poukładać. W zależności od ilości zapisanych osób wybierzemy odpowiednią ligę (12 - Szkocka, 16 - Portugalska, 18 - Niemiecka, 20 - Angielska). Ustawienia standardowe, 6 min. połowa, nowy system obrony. Zapraszam do zapisów. Zespoły będą losowane i przy okazji dopiszcie w zapisie na PW swój nr GG dla ułatwienia kontaktu i ustawienia się na rozegranie kolejki.

Aha, i zostaje kwestia ile kolejek w tygodniu chcecie grać, trzy czy cztery?

Opublikowano

No dobrze już, niech będzie ten turniej. Ale z góry mówię że jest on nieoficjalny i nie ma żadnych nagród za wygraną, związanych z forum. :)

Opublikowano

@up Nikt nie mówił o żadnej nagrodzie. Udział w lidze gwarantuje jedynie satysfakcję, rozrywkę i poprawianie umiejętności gry. A tak w ogóle, mamy pierwszego uczestnika na PC. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...