Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Turniej/liga online w FIFA 13.

GunslingerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Byliby może chętni na zagranie długoterminowanego turnieju online? Można by zagrać ligę (np. angielską, niemiecką itp.), albo turniej (Liga Mistrzów, Mistrzostwa Świata itp.). Mogę zająć się prowadzeniem takiego turnieju, prowadzić tabelę, statystyki strzelców, liczbę czystych kont bramkarzy. Kiedyś grałem w takie turnieje na specjalnie stworzonym do tego forum, ale teraz zdążyć się tam zapisać to problem. Co myślcie o tym żeby zorganizować coś takiego tutaj?

The bass, the rock, the mic, the treble!
I like my coffee black just like my metal!

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O, widzę, że jest odzew, super!

@Zajawson W domyśle chodziło mi o PC, ale nie widzę przeszkód by zorganizować coś większego, z wieloma turniejami na różne platformy, z tym, że od czegoś trzeba zacząć.

Opublikowano

Na ps3 Ale ja dopiero za 2-3 tygodnie będę mógł grać a moge się już zapisać ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

O co mi chodziło to raczej wybranie rozgrywek (np. ligi portugalskiej) z której to każdy zaklepałby sobie jeden zespół i rozegrał nim cały sezon (3-4 kolejki w tygodniu). Proponuję zrobić tak, żeby najpierw zorganizować turniej testowy, jakąś ligę albo puchar i w przypadku przyzwoitego przebiegu spróbować uprosić administrację o stworzenie odpowiedniego poddziału.

Opublikowano

z Futem mógł by być troszkę problem. Bo jedni by mieli kase z allegro i samye toty by miały, a jedni składy po 100k. Lepiej zwykły turniej 1 ligą. Chociaż z tym tez moze byc problem, bo 1 druzyna zaklepie lepszy zespol, a komus przypadnie jakis slaby .;D

@Jak cos to jestem chetny na takie cos ;-).

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Nie rob ut bo to bez sensu bo niektorzy maja hajs z allegro a niektorzy normalnie graja wiec to by nie bylo sprawiedliwe. Z drugiej strony taka liga np hiszpanska kazdy by chcial barca real a inne sa slabsze wiec to tez tak nie uczciwe. Najlepiej aby sobie kazdy wybral dryzyne i mecz towarzyski rozgrywac .

Opublikowano

Nie rob ut bo to bez sensu bo niektorzy maja hajs z allegro a niektorzy normalnie graja wiec to by nie bylo sprawiedliwe. Z drugiej strony taka liga np hiszpanska kazdy by chcial barca real a inne sa slabsze wiec to tez tak nie uczciwe. Najlepiej aby sobie kazdy wybral dryzyne i mecz towarzyski rozgrywac .

Po co to napisales? Jak napisalem post z tym samym przekazem ?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Jestem za zorganizowaniem czegoś takiego.

Jeśli byłoby to na ps3/Xboxie to się piszę.

Tylko granie składem z UT dla mnie jest średnim pomysłem. Powody podane wyżej.

Bardziej jestem za tym, aby zorganizować zwykły turniej i każdy gra kim chce. Bo jak ty to widzisz ? Załóżmy że zapisze się 15 osób. Z czego pierwsze 5 weźmie lepsze zespoły typu Real, Barca, Bayern itd, a reszcie prawie nic by nie zostało :D

Opublikowano

Ja zamiast takiego zwykłego turnieju, wolę na początek tabelę grupową, przypuśćmy z 4 graczami każda, 2 osoby które zdobędą jak najwięcej pkt awansują dalej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Ravoner, też o tym myślałem, ale ludzie którzy odpadliby z turnieju mogliby się zniechęcić do dalszej gry. Poza tym gwiazdki to nie wszystko, grając online w lidze angielskiej wygralem ligę Aston Villą, a następnie zająłem 8 miejsce grając Manchesterem United.

Opublikowano

To proponowałbym zacząć od ligi szkockiej, ale w standardowym, dwurundowym wydaniu. Dwanaście zespołów, ja mogę wziąć najsłabszy. :D

Opublikowano

To proponowałbym zacząć od ligi szkockiej, ale w standardowym, dwurundowym wydaniu. Dwanaście zespołów, ja mogę wziąć najsłabszy. :D

Może być, ale wyjaśnij mi, jak ty to do końca sobie wyobrażasz ? :D Każdy jednym zespołem gra co jakiś czas mecz i wygrane zapisywane są do tabelki itd ?

Czy jakiś turniej ?

I będziesz prowadził te statystyki co pisałeś? Typu, kto najwięcej strzelił itd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...