Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlatinumMT2 [Hamachi]

4FunLucek

PlatinumMT2  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na tym serwie?

• Tak, serw w miar? fajny.
    • Tak, zagram ale trzeba zmieni? troch?
    • Nie, bo jest do kitu i w ogóle xD
    • Nie i idz si? schów
    • Nie wiem, wyr?bane w to ;p

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na server!

Świetna atmosfera i rozrywka!

Jak widzicie na górze zdjęcie klasowe xDxD

Około 19 odbędzie się Gala Bokserska organizowana przeze mnie - [TGM]Harders

Pozdrawiam!

Opublikowano

W dniu 30.07.2013 zostalo postanowione, iz beda 2 serwery Platinium s1 i s2 na roznych pc, mimo to bedzie 1 client ktory wszystko bedzie tjb.... miescil. Czym sie beda roznily te serwery? Oczywiscie expem.... Yangami... LvL-ami.... Questami.... Itp... Itp

Mamy w planach zrobienie czegos niepowtarzalnego, oryginalnego, dlatego powstal ten pomysl aby zrobic s2 ktora ujawi sie juz w piatek lub sobote, milego czekania;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

UP

Kim ty w ogóle jesteś?

Nie będziemy nic wyczekiwać dopóki nie dostaniemy INFO od admina :)

Opublikowano

up . info bylo podawane na serwerze ponad 5 razy, po co mam klamac?:> S2 szykuje sie na czwartek-sobote

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Dzisiaj zostanie nagrony juz 1 gp z serwera, milego oczekiwania, aczkolwiek jest warto :>. S1 jest perfekcyjny, lecz i s2 bedzie niepowtarzalny, nowe bronie, bajery,wierzchowce, itemy i tak dalej ;>.

@dodalismy juz bronie, zbroje beda wystepowac w trzech czesciach :

Szafir 0-9, Hwang + Niespodzianka

Broni bedzie po 3-4 dla kazdej klasy, wiec powinno nie byc problemow.

Opublikowano

Kolo 10 powinien zostac wlaczony bez problemow, poczekajcie chwile jezeli go nie bedzie to ma wazna sprawe, a co do s2 mozliwe ze nawet jutro wystartujemy, iz szybko wychwycilismy bugi, dodalismy bronie

Zostaly :

Questy

Pety

Zbroje

Bizu

Dungeony

Mapy

i takie drobiazgi.

Opublikowano

Nie no to jest śmieszne [HA]Canti mowil wczoraj na wieczór że serwer dziś bedzie Online o 6 Rano !!! juz jest 13:23 a serwer dalej off i zero info

Opublikowano

Odradzam Grę na tym serwerze. 150 lvl-e powbijane zanim zbugował się exp za zabitych graczy.. Teraz jedynie można expić na bossach i metkach ale wbicie max lvl-a zajmnie wam miesiące ;) Nie polecam! Jedno wielkie gówno

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Odradzam Grę na tym serwerze. 150 lvl-e powbijane zanim zbugował się exp za zabitych graczy.. Teraz jedynie można expić na bossach i metkach ale wbicie max lvl-a zajmnie wam miesiące ;) Nie polecam! Jedno wielkie gówno

Gównem to ty jesteś kolego.. to była beta do szukania bugów i zabawy :0

Oficjalny server wystartuje dopiero :)

Opublikowano

s1 jak wiecie jest juz online po aktualizacji, wychwyceniu bledow, jestem z tego zadowolony i zycze powodzenia na s1

Co do s2 moge wam juz podac wiekszosc informacji

Maxymalny LvL - 180

typ - easy

Ilosc broni - 4 ( na 65, 120, 150, 180 )

Ilosc Zbroi - 3 ( 70, 120, 150 )

Ilosc map (przerobione m2 ) - 3

Wodnista Dolina

Piekielna Dolina

Droga Gnolli

Kostiumy - System ulepszania bedzie dodany : Po 3 kostiumy sie ulepsza sa one na 100, 140, 180 LvL

Fryzury - Podobnie jak kostiumy, lecz fryzury sa w dropie ( zwykle, do szpanu ) i z ox-ow ktore beda dawac v1 - 15 lud v2 - 30 lud v3 - 35 lud + kazde po 5.5k hp

Dodane zostaly lizaki , ppk ( tymczasowo bez efektow )

System Petow? Oczywiscie, lecz nie sa one zwykle, aczkolwiek wystepuja w systemie ulepszen, ktory bedzie wymagal specjalnych ulepszaczych, ktore zdobedziecie na ostatniej mapie

Pety natomiast bedziemy wymieniac .... Tzn beda dropic szkatulki Platinuma. Za owe szkatulki bedziemy dostawac ulepszacze, pety itp

Wymiana u Kapitana

Nie zabraknie u nas wierzchowcow ( kon poszedl papa, aczkolwiek sie nie zgrywal z clientem ) - Belgalskie wierzchowce itp to nie nowosc!

Jakie beda ulepszacze? Juz wam mowie!

*Postepna drewniana maska

*Perly

*Lzy Eldevin

*Zaczarowany popiol

*Kamien Wiecznosci

Na pety?

ulepszenie peta z v1 na v2? :

200 Piescieni Peta

200 Pierscieni szczescia

200 Klejnotow Dzika

Czy beda nowe dungeony? Owszem

Znajdziecie u nas :

Komnate potepienia

Komnate Smoka

Diabelskie Katakumby

Milego czekania, zapowiedz juz jutro wieczor ( nie na 100% ) - Start na 200% w sobote / Moze jutro

Pamietajcie, grajcie na s1, to sa wspolne projekty ktore dlugo beda trzymac!

Milego czekania i milego grania na s1 :>

Co do clienta, nie bedzie go.. Jedynie napotkacie 2 latki po ok 150-200 mb z s1 i s2 ktore beda wam zmieniac pare detali.

Czesc.

Opublikowano

Serwer zostal prawie skonczony, szykujcie sie na start dzisiaj albo jutro rano. !:>

Opublikowano

Na s2 zostaly juz dodane katakumby, nowe bizu,

Nowe kd!

Serwer zostal prawie ukonczony, zostal tylko resp i drop boss-ow ;)

Milego czekania!!!1

Co do s1, zaraz bedzie online :)

Opublikowano

Wszyscy, ja nie chce psuc graczom rozrywki,macie do wyboru pvp/pvm (Latwiejszy ) i pvp/pvm trudniejszy + z nowosciami, hehe.

Opublikowano

Platinum s2 jest gotowy do startu, niestety spotkacie tylko wszystkie mapki m1 + zadnej nowej, aczkolwiek to sie zmieni, w trakcie rozwijania sie serwera beda dodawane nowosci itp

Dodalismy kd nowe bizu pety etc!. Serwer Online prawdopodobnie dzisiaj, po ujawieniu sie prezentacji + clienta bedziecie grac!:>

Ojojoj plany sie zmienily, start albo jutro/niedziele albo w poniedzialek!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...