Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro Crowded

turas201

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdanie, zeby zapobiec gf'om to admini powinni dac blokade, ze tylko na jedno ip w grze mozna sie logowac...

Opublikowano

Moim zdanie, zeby zapobiec gf'om to admini powinni dac blokade, ze tylko na jedno ip w grze mozna sie logowac...

A nie dało by się logować wtedy przez proxy? :P

@down

jakby proxy było dobre to nie miałbyś problemów

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

ogolnie nie bylo by juz takie proste puszczenie gfow.. wiec dziecko neo odpuscilo by sobie.. zawsze jakies by były ale napewno mniej :/ bo teraz puszczenie gfow jest proste jak budowa cepa,wiec teraz to zalezy od rozgarniecia ludzi ile ich puszczaja...

b_560_95_1.png

Opublikowano

No i pięknie, mamy to, na co pracowaliśmy, masa ludzi biega z gfami i już ruskie serwery są crowded. Jest na to jakaś rada? Macie jakiś program do wbijania? :rolleyes:

jakas rada widzisz bota zrob screeny poslij do ruskow i ma BANA

i pokolei bd jechac;D

Admin Cienia
Opublikowano

Jak sie skonczą beta testy to zostanie zrobiony wipe?(usuwanie kont i postaci?)

Nic nie będzie kasowane.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak gadacie, jak to są beta testy, to może Rosjanie (taki duży naród) dają wam się nacieszyć a po beta testach będzie płatny bot i będziecie mieli akuku.Jak na moje oko to wątpię żeby właściciel Rusro był taki głupi żeby zaraz po 1 miesiącu rozpier****ć serwer.Ale czas pokaże.

Opublikowano

Ja tam sobie goldfarmiłem ale tylko tyle, by na wolfa starczyło. Kupiłem go i tyle, wolę się na jednym charze skupić niż na kilka. Szkoda życia by siedzieć cały czas przed kompem i mulić, logować się do gry, by następnie puszczać masę gf. Kupcie sobie łyżwy lub narty i jeździjcie sobie. Są odpowiednie warunki, nie liczcie na to że w ferie będzie słonecznie, mroźno + 15cm śniegu. Walę głupoty już B) No i kolejny serwer zapchany, teraz to już naprawdę nie wiem gdzie grać. Wszędzie crowded. Macie jakieś dalsze propozycje serwerów?

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@UP - wal na isro... Co z tego że są goldfarmy, ale jak sam mówisz ze nie masz zamiaru ,mulić nad PC to sobie graj ''tak dla przyjemności'' ja pykam na Phoenix długo nie wbijam (nie wiew może mam szczęście).Zagraj sobie EU spoty wolne do 40 lv od goldfarm.Jak chcesz, może to dziwne że tam gra, ale isro ,ma swój klimat.Jak coś to masz mój nick w sygnie ;) .

Opublikowano

Ja tam sobie goldfarmiłem ale tylko tyle, by na wolfa starczyło. Kupiłem go i tyle, wolę się na jednym charze skupić niż na kilka. Szkoda życia by siedzieć cały czas przed kompem i mulić, logować się do gry, by następnie puszczać masę gf. Kupcie sobie łyżwy lub narty i jeździjcie sobie. Są odpowiednie warunki, nie liczcie na to że w ferie będzie słonecznie, mroźno + 15cm śniegu. Walę głupoty już B) No i kolejny serwer zapchany, teraz to już naprawdę nie wiem gdzie grać. Wszędzie crowded. Macie jakieś dalsze propozycje serwerów?

csro/vsro/ksro :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Mam postać na 86lvlu na isro, to jest tragedia, bo nie da się wbić, masz rację NUKLEARsun, iSRO ma swój klimat ale kiedy dało się wbijać w kilkanaście minut, wszystko było w porządku, a teraz... szkoda gadać <_<

@UP który z tych ,,najlepszy"? B)

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@UP - Grałem na CSRO jeden tydzień i 48 lv.Tam masz taxi do 80, czasami płacisz za 1h a masz 3h taxi w od piątku masz exp 2x do niedzieli.

Opublikowano

Ja mialem 88 nukera na isro i porzucilem go ;p zaczalem grac na rusro wbilem 42 lvl i 30kk golda mialem i tez porzucilem jak zobaczylem jak sie zapelniaja servery ^^ Daje jeszcze z miesiac max 2 i bedzie wbijanie po 2 godziny ;)

Smoke Weed

Opublikowano

e tam co wy gadacie ... ja juz sie w gfy nie bawie bo juz nei gram na nich od 3 dni a i tak dostalem na all 6 bana wiec dalem se spokoj..

gram na 1 charze i jest ok . wlasnie sobie farmie 2 ale to chyba wporzadku :P wiec sadze ze ruski se jakos z tym poradza .. skoro ja miam (dokladnie dzis) 6 banow na 100 lat ^^ moge dac SS jakby co xD

Opublikowano

@up

cale szczescie ze zaczynaja bannowac gf'y bo nie chce zeby bylo wbijanie znow po 3h -.- na poczatku bylo spoko caly czas populeted a teraz to kazdy chce miec gfa/y i sa crowded.. na dodatek jak sie logujesz to sie tnie czesto i trzeba co chwile restartowac wiec autoklikacz w niczym nie pomoze -.-

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że zbanują wszystkich polaków szczerze wam tego życzę. Bo to jest najbardziej powalony naród na ziemi.

tu się zgodzę ale nie do wszystkiego niech nie banują polaków tylko polaczków których jest tam 80%

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Od początku było jasne, że w tym temacie to będą wszyscy tylko płakać :D. Pieprzycie, że serwery są zapchane, a pewnie 3/4 z Was nie przyzna się, że ma gf-y. Tak czy owak Wasze lamenty na nic się nie zdadzą a inni póki co (w tym ja) nadal będą mieli swoje goldfarmy :D

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Mam nadzieję, że zbanują wszystkich polaków szczerze wam tego życzę. Bo to jest najbardziej powalony naród na ziemi.

a ty to co ?? Turek ?? ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

nie turek tylko przeszczep:)) hehe ludzie placza po prostu bo wbic nie umieja..:)

a tak pozatym pozdro od gildi RedRibborn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...