Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro Crowded

turas201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i pięknie, mamy to, na co pracowaliśmy, masa ludzi biega z gfami i już ruskie serwery są crowded. Jest na to jakaś rada? Macie jakiś program do wbijania? :rolleyes:

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program powinien się niedługo pojawić. Btw. godzina 11.30, sobota all crowded. Wbiłem za 14 razem. :(

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

A płaczecie, co poradzić. Dzisiaj weekend to w chuj napów chce grać. W tygodniu znowu będzie luźniej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Mówiłem tak od początku,,, Pozdro dla tych co zaprzeczali że nie będzie isro :-).

Będzie dobrze, puki co, są to tylko gf'y ludzi więc jest źle, ale gdyby wprowadzili się chińscy goldfarmerzy to amen.

Opublikowano

Po prostu nie robie tych zajeb... goldfarm a będzie dobrze! Mam 54 lvl i ponad 90m kasy. 0 goldfarm, wszystko moje dropy.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

Dropnąć to pół biedy, ale jeszcze sprzedać. :P

Opublikowano

Mnie wkurza to ze wszyscy maja gfy.. u nas w gildi 5 osob ma po 2 gfy 1x6 i 1x 12 :D

to sobie policzcie ile by bylo miejsc zwolnionych jakby kazdy gracz gral jednym charem ...

Nic na to nie porazdimy.. moze jak bedziemy sie wbijac 3h to pol serva zrozumie zeby wylaczyc swoje gfy.. ja latam bez gfow i mam 36 13kk i mi tyle starcza..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mnie wkurza to ze wszyscy maja gfy.. u nas w gildi 5 osob ma po 2 gfy 1x6 i 1x 12 :D

to sobie policzcie ile by bylo miejsc zwolnionych jakby kazdy gracz gral jednym charem ...

Nic na to nie porazdimy.. moze jak bedziemy sie wbijac 3h to pol serva zrozumie zeby wylaczyc swoje gfy.. ja latam bez gfow i mam 36 13kk i mi tyle starcza..

Ja wolę być noobem i jechać na moich gf-ach :P. Co do tematu to się tego spodziewałem, ale prawdę mówiąc, to mam to w dupie czy serwery będą zapchane, czy nie. Ważne, żeby bot działał i będę szczęśliwy.

@ZiomQ

ja nie siedzę cały czas przed kompem tylko patrzę co kilka godzin <_<. Skoro jest bot to będę go używał nie tylko do expienia

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ja już nie grałem jak było populated, wróciłem sobie na isro i nie narzekam na wbijanie.Wbije mi to gram a jak nie wbije to trudno.

Opublikowano

Popieram kolege u gory. Tak sie podniecacie, wyjdzie cos nowego to wszyscy leca, na leb na szyje, a tak naprawde najlepiej zostac na starych smieciach i miec na to dystans ;)

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Ja wolę być noobem i jechać na moich gf-ach :P. Co do tematu to się tego spodziewałem, ale prawdę mówiąc, to mam to w dupie czy serwery będą zapchane, czy nie. Ważne, żeby bot działał i będę szczęśliwy.

Właśnie przez takich idiotów serwery są zapchane. <_< Idź na dwór na sanki, czy cokolwiek innego.o.O

@Topic

Nie płaczcie już jakie te serwery są zapchane. Proszę Was. :)

Opublikowano

Looz jest;] zapchane, a wbija sie max 5 minut;] Nie jest źle. I tak pewnie po beta testach zbanuja w uj ludzi;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

ptr93 no to powodzenia... jak servery beda zapchane to juz nie bedziesz mogl wyjsc na "dwor" i zostawic bota... tylko bedziesz siedzial i czekal az wbijesz sobie te shittowe gf'y... nie lepiej zrobic max 1 gf'a albo wogole i wbijac za 1-wszym razem?-.-

Admin Cienia
Opublikowano

Pierw musieli zrobić by coś z botami bo jak dodadzą serwery i sytuacja się powtórzy to czapa.

Opublikowano

Ja tam mysle ze nie zrobia nic. Wejda serwy, nic sie nie zmieni, zrobi sie jeszcze jedna wersja isro, chodzi mi oczywiscie o wbijanie itp. Dojda jak to ujal D&G chinski goldfarmerzy i bedzie amen. Mozecie jedynie liczyc na to, ze premki beda tansze, wiec zycze powodzenia i milej gry ;>

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Skończcie się żalić. To są OBT, więc dopiero jak się skończą boty będą banowane. I mam nadzieje, że wszystkie GF-y z tego forum wraz z właścicielami dostaną bana.

Opublikowano

Nie ktorzy ludzie sa dziwni... najpierw szukaja bota, boca, puszczaja po 50 gf'ow a potem sie zala ze serwery crowded -.- Pomyslcie najpierw nad soba a potem sie zalcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...