Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premka

Przemo1040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

Chciałbym się was zapytać jak kupić premium na nowej stronie minecrafta ? (minecraft.net)

To znaczy jak zrobić przelew (Bo nigdy tego nie robiłem wiec nie wiem :/)

Z góry dzięki !

Opublikowano

Wchodzisz w swoje konto, wybierasz "ulepszenie" konta o giftcode i później już wybierasz

po kolei, środek płatności etc. :)

Wystarczy tylko wbić na

swój profil i jest już all. ;)

Lub w zakładkę "STORE"

na stronie minecraft.net

Opublikowano

Przemo bo do przelewu potrzebujesz konta bankowego... które się zakłada albo od 13 lat (Junior) albo od 18 (Takie dla dorosłych "pełnoprawne").

Sam nie zrobisz przelewu jeśli nie masz konta bankowego... potrzebujesz pomocy jakiegoś rodzica.

Opublikowano

Przemo bo do przelewu potrzebujesz konta bankowego... które się zakłada albo od 13 lat (Junior) albo od 18 (Takie dla dorosłych "pełnoprawne").

Sam nie zrobisz przelewu jeśli nie masz konta bankowego... potrzebujesz pomocy jakiegoś rodzica.

Spokojnie moi rodzice posiadają konto bankowe.Tylko własnie jest problem taki że ani ja ani oni nie umieją zrobić tego przelewu ponieważ nigdy nie robiliśmy .

Opublikowano

Kup sobie na allegro premium. Mogę Ci dać linka na pw, bo tu mi usuną za handel.
Ludzie kupują kartą kredytową, a potem sprzedają na allegro.

Konta nie stracisz, bo oni ci dają giftcode'a.

43754361846876289522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...