Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon do 1k zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że warto dołożyć. Ten LG jest lepszy od SGS3, lecz popatrz na porównanie z LG Nexus 4

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7008/6715/0/0/

Prawie to samo, lecz jest kilka różnic. Nexus 4 ma aparat 8mpx, 16GB (oba telefony nie mają slotu na kartę pamięci), LG Optimus G ma 13mpx, 32GB, lecz Nexus 4 jako pierwszy dostanie najnowszego androida. Musisz zadecydować co jest dla ciebie ważniejsze i tylko brać bo oba telefony są naprawdę porządne. Dochodzi do tego wygląd ale to już według twoich preferencji.

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Myślę, że warto dołożyć. Ten LG jest lepszy od SGS3, lecz popatrz na porównanie z LG Nexus 4

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7008/6715/0/0/

Prawie to samo, lecz jest kilka różnic. Nexus 4 ma aparat 8mpx, 16GB (oba telefony nie mają slotu na kartę pamięci), LG Optimus G ma 13mpx, 32GB, lecz Nexus 4 jako pierwszy dostanie najnowszego androida. Musisz zadecydować co jest dla ciebie ważniejsze i tylko brać bo oba telefony są naprawdę porządne. Dochodzi do tego wygląd ale to już według twoich preferencji.

Nexus trochę z wyglądu mi się nie podoba :D Optimus moim zdaniem jest "piękny".A co do tego nowego androida wiele zmian będzie ?Optimus też dostanie taką aktualizację czy nie ?

Opublikowano

Nexus trochę z wyglądu mi się nie podoba :D Optimus moim zdaniem jest "piękny".A co do tego nowego androida wiele zmian będzie ?Optimus też dostanie taką aktualizację czy nie ?

Też dostanie, nie ma się co martwić. Tyle, że później. Najczęściej aktualizacje to niewielka zmiana UI, motywu, poprawa działania systemu na mocniejszych urządzeniach.

Opublikowano

Ja mam sony xperia U20i już 3 lata i to jest dla mnie maszyna jakiej nigdy nie miałem po pierwsze wytrzymały wyświetlacz bez folii go trzymam nie ma żadnej ryski kiedyś ostro rąbnął o ścianę i nawet zadrapnięcia nie miał, ogólnie świetny telefon, jedyne co jest wadliwe u niego to czasem mi się ścina albo coś zwariuje ale naprawde rzadko, moja mama ma nowy telefon nokie i pomimo że dba o niego nawet bardziej niż ja o swój to ścina się sra i w ogóle,a tego raz na tydzień trzeba wyłączyć. Minusem jest słaba bateria, ale to jest telefon dotykowy. Drogi nie jest, klawiatura "kłerty" i inne fajne rzeczy - ogólnie warto.

Bez reklam fb

Opublikowano

Chodzi o telefon do 1000zł, nie do 100zł. A co do aktualizacji to Sweet Jesus wyjaśnił, do tego jeśli chciałbyś pokombinować zawsze są custom romy :D

Gość kamil40013
Opublikowano

Galaxy S2- Nowego można kupić już za 800 złotych

lub

Galaxy S3- Używanego można kupić za 1000-1100 zł

Opublikowano

Ja niedawno kupiłem xperie L i jestem bardzo zadowolony, telefon bardzo rzadko się scina, a po zainstalowaniu nova Launcher wcale. I można go bardzo łatwo obsłużyć jedna ręką. Jak nie L-ka to SGS2 albo HTC one S.

Gość kamil40013
Opublikowano
Są o wiele lepsze telefony niż ten SGS3... Poza tym myślę, że autor podjął już decyzje.

Np. Jakie ?

Lepiej jest kupić S2 czy S3 mini ?

Opublikowano

XIAOMI 2 LUB TANSZY BLUE VIVO (4.3) POLECAM . Xiaomi 2 spokojnie konkuruje z galaxy s3

Tyś kurwa z choinki się urwał? wgl co to za gówno? podróbka s3 która ma 5G LTE TV WIFI HIFI SATELITY I RAKIETY?

co do tematu to s2 s3 nexus4, byle nie soniaki xD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie jest lepszy.

Słuchaj no specjalisto, nie wiem skąd wyciągasz takie wnioski ale jesteś w błędzie. Tak właściwie to cały czas pleciesz , a nie masz pojęcia o czym mówisz. Popatrz chociażby na układ graficzny w SGS3, żywcem wyciągnięty z SGS2. Po prostu skończ. Daje ci link do porównania, żal na ciebie klawiatury. http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6715/6162/0/0/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...