Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon do 1k zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Po wypłacie zamierzam kupić Sobie jakiś normalny telefon.

Doradzcie jaki telefon będzie najlepszy do 1000 zł.

Ma być szybki , dosyć smukły no i oczywiście na systemie Android

Opublikowano

Sony Xperia J - ~630zł na Allegro jeśli dobrze poszukasz (nowy). Znajomy ma już ponad rok i nie narzeka.

Sony Xperia U - ~700zł Również na Allegro.

Jeżeli jednak zdecydowałbyś się na coś innego niż Android to wyciągniesz poniżej 1000zł dobrego Iphone 4 16GB czy tam 8GB, używanego.

Opublikowano

LG Swift L5

To rozpadające się gówno po miesiącu?

Tak miało dwóch moich kolegów, rozpadł się, nie polecam.

#top

Samsung galaxy S II (~800zł), lub Samsung galaxy S III mini (~900zł)

Opublikowano

HTC Desire X, dobre parametry, niezła jak na smartfon bateria i aktualizacja do Android 4.1.

Nowy Samsung X-Cover 2, mocna bateria, nowy Android, dwurdzeniowy
procesor, 1GB RAM-u a dodatkowo wzmocniona obudowa.

Używany Samsung Galaxy SIII tutaj chyba nie muszę podawać argumentów.

Xperia T

Xperia S

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Samsung Galaxy S2 - chyba najlepszy do 1000 zł.

Też właśnie się nad nim zastanawiam.Z tego co widzę na allegro już po 800 zł się trafiają.

Szkoda że S3 jeszcze takie drogie.

Jeżei Galaxy S2 to czy opłaca się dopłacić te +/- 100 zł i kupić Galaxy S2 Plus ?

Opublikowano

Jeżei Galaxy S2 to czy opłaca się dopłacić te +/- 100 zł i kupić Galaxy S2 Plus ?

Galaxy S2+ został wydany po to, żeby zarobić. On ma takie same parametry jak zwykła S2. Nie różni się chyba niczym. Wydali to po to, żeby ludzie uważający normalny S2 za staroć kupili "odświeżoną" wersję.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Niedawno pisałem ;)

W tej cenie WYŁĄCZNIE Xperia S lub LG 4XHD lub dołożenie jakieś 100-150zł to Nexus'a 4, który jest najbardziej opłacalnym wyborem.

Takie posty jak LG Swift L5 powinno być od razu potraktowane jako spam.

Nawet S2 nie masz szans w starciu z WW smartphone'ami.

Głównie zwracam tu uwagę na wydajność, bo samą jakość powinieneś sam ocenić "własnoręcznie". Nikt z forum nie jest Tobą i nie wybierze smartphone'a, który lepiej leży CI w dłoni. Weź jednak pod uwagę te modele, które CI wypisałem + Xperia SP*, już mam zawrót głowy od tych modeli, która jest o 100zł tańsza od Nexus'a.

Opublikowano

Samsung Galaxy S2 ;) Powinieneś bez problemu wyłapać za 1k.

Ew.Sony Xperia SP

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Samsung Galaxy S3, dziwne, że nikt nie wspomniał. Na allegro można kupić spokojnie, chociaż ja polecam fora i tablice, oczywiście tylko w mieście w którym jest sprzedający. Dobrym wyborem jest również LG 4x, w tym wypadku możemy kupić ten telefon nawet za 800zł.

Opublikowano

Aktualnie SIII się już nie liczy. Nexus go wyparł - tańszy i lepszy.

No i banalny do wgrywania customów - jednym narzędziem da radę zrobić wszystko, nie trzeba kombinować.

Opublikowano

Sweet Jesus ma rację. LG Swift 4X HD w tej cenie będzie najbardziej opłacalny. Dobrym wyborem byłby też ZTE Grand X In, który rozkłada Galaxy S2 na łopatki. Ja jestem za Swift'em.

Opublikowano

Ale gdzie mi znajdziesz Nexusa za 1000zł (poza ogłoszeniami na tablicy miłych panów którzy są z jakiegoś zadupia, nie mają allegro i nie wysyłają za pobraniem) ? Cały czas uważam, że najlepszym wyborem jest LG 4x i SGS3, a jeśli znajdziesz Nexusa za 1000zł to bierz bez zastanowienia :D

Opublikowano

A co myślicie na temat tego telefonu :

http://allegro.pl/nastep-v970-zte-v987-aero2-serwispl-od-reki-i3436213686.html
Parametry dosyć dobre ma.

Albo mi się zdaje, albo jest na sim - locku, ale nie jestem w 100 procentach pewny. Jeśli nie ma, to bierz.

Opublikowano

Polecam nexus 4 :)

zalety:

-dobre specyfikacje (quad core , 2gb ram i dobra grafika)

-update prosto od google

-cena : 1200 zl

-dobry aparat

Mam i polecam :)

11967467.jpg

Opublikowano

za 1000 zł na nic ze sklepu się nie porywaj, będą to może soniaki ale tylko takie które w zasadzie posłużą do dzwonienia/sms'owania, więc lepiej rozejrzyj się za czymś używanym na allegro czy lokalnie na tablica.pl/gumtree.pl za tyle to możesz dostać w super stanie galaxy s III / iphone'a 4S

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

A co myślicie na temat tego telefonu :

http://allegro.pl/nastep-v970-zte-v987-aero2-serwispl-od-reki-i3436213686.html

Parametry dosyć dobre ma.

Przecież to jest chinol.

Nie znajdziesz żadnego customa na niego.

Aktualizacji do 4.2 będziesz się mógł spodziewać w 2014, jeżeli takowa będzie. Na 5.0 nie masz, co liczyć.

Procesor/grafika z iPhone, czyli będzie problem z grami.

Jak widać, okazuje się, że podzespoły telefonu się nie liczą.

Bierz S3, miałem go 2 miesiące temu, chodził, jak marzenie.

Opublikowano

Kończ Waść, wstydu oszczędź. Radze zapoznać się z telefonem zanim się coś o nim napiszę. Na XDA są romy na ten fon, to po pierwsze, po drugie, gry chodzą na nim ładnie, chociażby Iron Man. Ogólnie wygląda OK, chociaż ja dalej polecam SGS3, LG 4X, Nexus 4 (jeśli oczywiście uda się go wyrwać za 1000zł, o czym zapewniali kilka postów wcześniej :) )

Opublikowano

Ze wszystkich wymienionych polecam Ci LG 4x hd ... 1 nie placisz za nazwe , chodzi po 950-1200 zl na allegro 4 rdzenie 1gb ram , mam wcześniejsza wersje tego fona i wszystko działa(lg swift l9)

Opublikowano

No popatrz, a ja myślałem, że LG Optimus 2X jest następcą 4X... Poza tym, LG to równie rozpoznawalna marka co np. Samsung także w jaki sposób "nie płaci za nazwę"? Za markę to się nie płaci w chińskich telefonach marki noname.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...