Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec prywatnych serwerów!

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to niestety koniec darmowej zabawy :( Wszystkie serwery muszą zostać zamknięte do 31.07.2013. Inaczej zostanie wczęte postępowanie karne przeciwko administratorom takich serwerów (tak jak w przypadku InfinityWar).
Co ciekawe zamykanie serwerów to nie sprawka Dream Execution, a Nexon Europe ;o
Info z FaceBook'a (fanpage Nathie944)

Oryginalny tekst:

46477_550235168371161_1282200275_n.jpg
Finally the WarRock private servers closed their doors after getting this official warning of Nexon Europe.

Hello,

I just have to say, owner of private servers have 1 week beginning today to shut down their servers.

Deadline is 31.07.2013!

If you don't shut down your server till this day, you will be criminally prosecuted and you have to pay for the originated damage.

(Should one of the owners be under the age of 18 the parents have to pay for the originated damage.)

We already have personal information of 4 people which own private servers!

This shouldn't be a "Be scary thread" but it's the last warning.

- Nexon Europe

Tłumaczenie jutro :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To było oczywiste, że predzej czy później to się tak skończy. No cóż, jak widać Nexon jest cholernie pazerny na kasę i przeszkadza im brak tych kilku set potencjalnych klientów.

Powiem krótko... Fuck Nexon!

Aha, jeszcze jedna sprawa... Jakim w ogóle prawem oni to robią? Przecież oni nie są producentem WarRock'a tylko jego dystrybutorem, a licencja którą na niego posiadają przecież też im się prędzej czy później skończy... Wyjaśni mi to ktoś, bo ja tego nie rozumiem...

Opublikowano

Jest ! bardzo się ciesze że wszystkie prywatne serwery zostaną zamknięte a w tym WRPSP ponieważ z WarRock'a nie zrobi się drugi metin2 :D dzięki za fajne info. Zapraszam wszystkich na globala :D

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tłumaczenie

Wreszcie prywatne serwery War Rock'a zostaną zamknięte po oficjalnych ostrzeżeniach Nexon Europe.
Witajcie,
Muszę powiedzieć że właściciele prywatnych serwerów mają tydzień od dziś do wyłączenie swoich serwerów.
Termin to 31.07.2013!
Jeżeli nie zostaną wyłączone serwery do dnia 31 będzie wszczęte postępowanie karne i będziesz musiał zapłacić grzywnę. ( właściciel serwera mający poniżej 18 lat nie będzie płacił, lecz jego rodzice )
Mam już dane osobowe, 4 osobe, które są właścicielami prywatnych serwerów!
To nie jest przerażający wątek, lecz ostrzeżenie.
-Nexon Europe
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@2Up

Wyjdź z tym swoim global'kiem od Nexon'ka, na którym lata pełno cheater'ów, bany lecą za nic, a żeby zostać tam "kimś" trzeba wesprzeć jakże biednego Nexon'ka finansowo.

I dobrze chociaż WarRock jest jeden a nie kilka pseudo-warrock'ów.Już dawno nie ma cheater'ów bo banują co do ostatniego zdanie nie upokarzaj się.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

@UP
Tylko dziwne jest to, że co tam wejdę to jakiś cheat za mną, więc polemizowałbym nad ich brakiem.
Co z tego, że banują skoro blokady są na konta, a nie na IP? Dzieciak założy sobie drugie konto i znowu jest happy...
Ja i robienie z siebie kretyna? Oj, raczej nie kolego. Mam naprawdę spore doświadczenie w wielu dziedzinach, możesz mi wierzyć na słowo.

@EDIT

Oj Wilczek... Przykro mi to mówić, ale ja raczej do spamer'ów nie należę.

1. Ja tylko zapisuje swoje zdanie, bądź daję odpowiedź na czyjś wpis skierowany do mnie.
  2. Nienawidzę spam'u podobnie jak ty, możesz mi wierzyć, że wiem coś w tym temacie bo sam jestem właścicielem pewnego forum.

// Jest to offtop, post niezwiązany z główną przewodnią tematu, to są: prywatne serwery || Wilczek

Opublikowano

@UP

Lol ? :D

Ja jakoś nie zauważyłem żadnych cheaterów teraz... a zagrałem 10 meczyków po powrocie :D

Sam grałem 2 tygodnie temu raz na hacku i po tygodniu chyciłem bana...

Moim zdaniem dobrze że nie ma tych privów i będzie tylko jeden serv. Global...

Opublikowano

Privy są o tyle lepsze, że po prostu nie ma lagów ;) I idę o zakład, że serwery WR dalej będą, a chociaż niektóre.

pozdrawiam

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Privy są o tyle lepsze, że po prostu nie ma lagów ;) I idę o zakład, że serwery WR dalej będą, a chociaż niektóre.

pozdrawiam

No to jak już będą najlepiej żeby już twórcy mieli minimum 2 miliony bo będą płacić Nexonowy.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ech, kiepsko... Chciałem sobie pograć za miesiąc na WRPSP. No cóż, nexon leci tylko na hajs.

Nie wiemy do konca czy to prawda.

DE- Producent WarRock'a, Nexon G1 K2 - Dystrybutorzy WarRock'a.

A DE pozwala na prowadzenie prywatnych sewerów. Jezeli liczba graczy nie przekracza 100 osob i adminie nie mają Zysków dla siebie.

Wiec po co sie niexon wpiernicza. Co myslą ze po zamknieciu privów wszyscy wrócą na globala? moze wróci 1/10 wszystkich graczy i w dodatku prawie nikt im tam nic nie kupi.

Własnie dlatego wolimy grac na privach poniewaz mamy all za free.

Nom własnie tak jak mówisz nexon leci na hajs.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Nie wiemy do konca czy to prawda.

DE- Producent WarRock'a, Nexon G1 K2 - Dystrybutorzy WarRock'a.

A DE pozwala na prowadzenie prywatnych sewerów. Jezeli liczba graczy nie przekracza 100 osob i adminie nie mają Zysków dla siebie.

Wiec po co sie niexon wpiernicza. Co myslą ze po zamknieciu privów wszyscy wrócą na globala? moze wróci 1/10 wszystkich graczy i w dodatku prawie nikt im tam nic nie kupi.

Własnie dlatego wolimy grac na privach poniewaz mamy all za free.

Nom własnie tak jak mówisz nexon leci na hajs.

Gdyby leciał na hajs to by nie było reklam do wypełnienia zawsze wam nie można dogodzić był czasy GameFirst i jak się żaliliście jaki to on leci na hajs itp a teraz jak ma Nexon 1-4 miesiące zadowolenia i znowu a piać na nowo.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Dla mnie to i tak bez różnicy. Chcecie grać w WR? To tylko global. Tak powinno być -.-

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

wg mnie nexon powinien się zastanowić czemu ludzie przechodzili na prywatne serwery.. global dalej ma hackerów(wczoraj widziałem jak gość sb latał na opk) tego w 100% nie uda się im usunąć i do tego są łapczywi na kase.. usunęli bronze i silver premium bo by mniej zarobili.. jedyne co moim zdaniem jest lepsze to eventy których może i jest więcej ale w moim przypadku często się w nich coś "buguje"

Opublikowano

Nie ma hacków ? No ktoś tu sb niezłe jaja robi :D Sam mam konto na którym gram sb czasami dla "rozluźnienia" na haxach, a to konto, żeby nie okłamać ma już z dwa miechy i stoi ;) Więc nie mówcie, że baują. Pewnie będziecie źli, że gram na hakach... no cóż to ich problem, że nie umieją nic z tym zrobić, zrobią = nie będę grał, logiczne ;)

A jak na swoim koncie starym kupiłem sb mp7, to po dwóch dniach dostałem bana ( wtf ), a raz użyłem hacka ;x

Opublikowano

Bez sensu , ostatnio zachciało mi sie grać w wr a teraz taka lipa . Jak dla mnie żenada troszke z tymi koncami privow . I tak na globala 50% nie wroci .. Szkoda mi tylko ludzi ktorzy kupowali sobie [D] Donatory . Kasa na marne im poszła więc lipa .

Opublikowano

Dokładnie, w sumie nie wiem po co oni to kupowali, no ale, niech im będzie ;> Ich sprawa. Już wolę grać na tej chińszczyźnie niż na globalu ;x

Opublikowano

Spokojnie, podobno admini WRPSP się tym nie przejmują ;) Zobaczymy jak to będzie.

Poza tym Global, nexon jak może zarobi to zakupi porządnego anty cheata ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

"The InfinityWar Hompage is offline at the moment". - Czyżby administracja Infinity podobnie do administracji WRPSP jednak nie miała zamiaru odpuścić i powrócić z realizowaniem swojego projektu? W sumie to ja tam nie grałem, więc jakoś mi tam na nim nie zależy, ale śledzę teraz wszystkie prywatne serwery z ciekawości.

Opublikowano

Nie sądzę żeby wszczęli postępowanie jeżeli prywatne serwery na tym nie zarabiają,
a robione były w celach edukacyjnych, poza tym nawet jakby zamknęli Europejskie serwery
to równie dobrze administratorzy mogą wykupić np. szwajcarskie serwy a wtedy nexon może im naskoczyć :)

#2Down
Nie ogarnąłeś morału...

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

@KAsma

Nie sądzę, skoro admini mieli zostać aresztowani.

Jestem ciekaw jak postąpi WRPSP

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie sądzę żeby wszczęli postępowanie jeżeli prywatne serwery na tym nie zarabiają,

a robione były w celach edukacyjnych, poza tym nawet jakby zamknęli Europejskie serwery

to równie dobrze administratorzy mogą wykupić np. szwajcarskie serwy a wtedy nexon może im naskoczyć :)

W przypadku inifnitywar czerpali korzyść materialną np. sprzedając premium, donatorów itd.

@KAsma

Nie sądzę, skoro admini mieli zostać aresztowani.

Jestem ciekaw jak postąpi WRPSP

Jacoh pisał, że chłopaki się tym nie przejmują, także to są takie ostrzeżenie nexona, żeby się pozbyć konkurencji :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...