Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec prywatnych serwerów!

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i stronka wrpsp nie działa, Klient tak samo.

Dziękujemy za gre xD

@ale mam skryta nadzieje że to tylko chwilowe :]

snikersproject1.png
Opublikowano

No cóż... Mi się wydaję, że psp od tak sobie zniknąć po prostu raczej nie mogło. Raczej to nie jest w ich stylu tak wszystko po cichutku pozamykać i sobie pójść. Poczekajmy jeszcze trochę, może dowiemy się czegoś konkretniejszego ze strony team'u.

W każdym bądź razie to co odwala Nexon, jako dość potężna korporacja, jest naprawdę absurdalne [prawnicy są magnesem na dobrą płacę (nie mówię, że wszyscy) - za kasę zrobią wszystko, nie ważne czy jest to do końca zgodne z obowiązującym prawem...].

Opublikowano

Nie mają prawa wtrzynać postępować sądowyć, puki nie zarabiamy na tym, Infinitywar przyczepili się przez Lunchera, a poza tym WRPSP będzie istnieć dalej, bo to jedyny normalny i sęsowny server ;)

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Tak jak kolega wyzej Nexon nic nie moze zrobic.Musimy czekac, nic innego nie mozemy zrobic.

Mam kontakt do Hardcodera (Nie podam) ale hasła do GG nie pamiętam jak mi sie przypomni to wam dam znac.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Koniec? Gdzie tak pisze? Bo ja nigdzie nie widze.

Serwer off ale to nie znaczy ze koniec, Napewno by było info od adminów.

NIE PANIKUJCIE PSP BEDZIE DALEJ NA PEWNO NEXON GO NIE ZAMKNIE BO NIE ŁAMEIMY (ADMINI) ZASAD DE. I

320551442138510845087.png
Opublikowano

hardcoder poszedł kodować montanę, ale nie wiadomo, czy wrócił, czy nie.

Skoro Nexonowi nie pasują serwery w Europie to można by postawić go na terenie np. Rosji. Wtedy nie mają się o co przyczepić.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skoro Nexonowi nie pasują serwery w Europie to można by postawić go na terenie np. Rosji. Wtedy nie mają się o co przyczepić.

Nie wiem czy Ci już nie mówiłem, lecz Rosja leży na terenie Europy/Azji...

@top

Jeszcze raz zobaczę post typu "Dziękuję za grę, wrpsp koniec"

To nałożę blokady...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wrócił. Faktycznie przez pewien czas był w team'ie Montany jednocześnie należąc do team'u PSP, lecz odłączył się od Montany, ponieważ w ich kodzie było za dużo błędów do poprawki. Owe błędy były równocześnie powodem rezygnacji z fuzji obu serwerów.

Opublikowano

Coz , to pozostaje zakonczyc kariere z wr ..

Po ch* grac na serwerze , gdzie nie dosc ze lagi , bronie drogie ze nie wspomne , srednio na roomie nawet po 2 hackerow i wez tu normalnie pograj..

Szkoda , bo infinitywar to byl naprawne fajny serwer..

Opublikowano

Wkurzają mnie komentarze typu: "PSP nie zamkną bo to, bo tamto", zrozumcie chodzi o KAŻDY prywatny server a PS do takich się zaliczał. Na tym forum sami specjaliści odnośnie licencji itp.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

WRPSP przejdzie prawdopodobnie na open source. Zostanie udostępnione źródło.

I nie - nie przez Nexona, tylko z tego względu że nie ma kto dalej ciągnąć projektu, bo

są ambitniejsze rzeczy od tej gry :) Ludzie będą chcieli sobie pograć - to sobie postawią

skompilowany serwer WRPSP na własnych kompach. I będzie można w LANie pograć :)

Co do prywatnych serwerów, samo hostowanie serwera jest legalne. Jedyną nielegalną

sprzeczną z prawem rzeczą jest udostępnianie plików których właścicielem jest NX / DE.

Tyczy się to głównie patchy, gdyż one musiałyby być udostępniane w taki sposób by nie

zawierały zawartości chronionej prawem autorskim. Tak więc Nexon nie może za bardzo

zniszczyć privów samych w sobie. Może jedynie wytaczać sprawy o nieuprawnione wykorzystanie

znaków towarowych czy własności intelektualnej. Samo hostowanie serwera jest zgodne z literą prawa.

Cała ta akcja jest śmieszna. Gdy inne projekty udostępnią źródła swoich serwerów to pozdrawiam

tych cymbałów z Korei i życzę miłego zwalczania cheatów, zwłaszcza że cały protokół gry będzie upubliczniony.

A WRPSP jak pójdzie, to z pełnym źródłem, łącznie z kodem Hackshield Less.

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

WRPSP is no longer hosted because admins / coders have other things to do.
As you were able to see, we weren't doing anything since April 2013
Thank you for your support, troopers :)

WRPSP server source code will be published soon and will appear on this website.
D3D Interface hooks and HSLess code will be published too.

We also found a lot of bugs in protocol implementation, they might be published too.

Już nie rozumiem czyli będzie działalo WRPSP czy nie ?

Opublikowano

WRPSP server source code will be published soon and will appear on this website.

Po tym obstawiam że kończą karierę,

czyli jednak wszystkie serwy upadają :C

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

WarFight ruszy niebawem. Serwów prywatnych Nexon nie wytępi :)
WRPSP miało zostać wyłączone już dawno temu. Miała być fuzja z WR Montana, niestety szlag to trafił.

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

Prywatne serwery ? każdy mógł się domyślić że Nexon tego nie zaakceptuję. To była kwestia czasu, bądż co bądź już rok, pokazują swoimi "posunięciami" jak im zależy na kasie, no ale mało kto lubi jak mu się grę z sprzed nosa zabiera. Ja osobiście uważam że z nimi nie warto iść na wojenkę bo jak ludzią pieniądze tylko w głowie to robią różne rzeczy.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Prywatne serwery ? każdy mógł się domyślić że Nexon tego nie zaakceptuję. To była kwestia czasu, bądż co bądź już rok, pokazują swoimi "posunięciami" jak im zależy na kasie, no ale mało kto lubi jak mu się grę z sprzed nosa zabiera. Ja osobiście uważam że z nimi nie warto iść na wojenkę bo jak ludzią pieniądze tylko w głowie to robią różne rzeczy.

Kasa, kasą.

Walczą o swoje prawa, gdybyś ty stworzył grę, jakąkolwiek i ktoś by zrobił lepszy prywatny serwer, też byś interweniował ;p

Oni wlożyli w War Rock'a mnóstwo pieniędzy, jeszcze więcej pewnie zarabiają, chcą przekonać graczy do globala.

WRPSP im to uniemożliwiał jak inne serwery.

Od siebie dodając to nie to, że popieram decyzję, chciałbym aby nie ruszali priwów, lecz nie ni zrobimy ;p

Jak tylko pograć na hamachi :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak, tylko szkoda, że ci z globala nic nie robią z bugiem, dzięki któremu możemy mieć bronie na knife. Widać jak dbają o serwer i chcą przekonać do niego graczy ;)

Opublikowano

Tak, tylko szkoda, że ci z globala nic nie robią z bugiem, dzięki któremu możemy mieć bronie na knife. Widać jak dbają o serwer i chcą przekonać do niego graczy ;)

To jest fakt, przez ten bug nie da się grać praktycznie na roomie "Knfie", ktoś zbuguje, lata ze snajperką i koniec gry... ;-)

Z bugiem może nic nie robią, lecz z bugującymi robią, każdy kto zostanie przyłapany dostaje bana perm'a ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kasa, kasą.

Walczą o swoje prawa, gdybyś ty stworzył grę, jakąkolwiek i ktoś by zrobił lepszy prywatny serwer, też byś interweniował ;p

Oni wlożyli w War Rock'a mnóstwo pieniędzy, jeszcze więcej pewnie zarabiają, chcą przekonać graczy do globala.

WRPSP im to uniemożliwiał jak inne serwery.

Od siebie dodając to nie to, że popieram decyzję, chciałbym aby nie ruszali priwów, lecz nie ni zrobimy ;p

Jak tylko pograć na hamachi :D

Ta WRPSP im to unimożliwiało 20 graczy mniej a pare tysięcy robi wielka róznicę.

Opublikowano

żal mi was nexon to po prostu pasożyt żerujący na ludziach i tyle chociaż by usunęli te haki, ale nie bo to zysk i tyle, lag na lagu, a czepia się prywatnych serwerów. Tak grałem na pryvatnym i pomimo to ze bylo tam 10- 12 osób online to i tak na pewno był 100000000000x lepszy niż nexon. Pamietam poczatki mojej gry w wr na globalu też sie fajnie grało, lae przyszły dzieci hacki i dzieci pasozyty no i gra sie zepsuła i tyle mam wam do powiedzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...