Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HA nie to, że nie przestrzega godzin otwarcia serwera tylko coś robi. Stara się ulepszyć ten serwer żebyście nie narzekali . Dajcie mu pracować, zgłaszacie bugi to od razu się za to zabierają .

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ani razu nie pisałeś do mnie abym weszła na Team Speaka :) . Co mam Ci udowodnić ? "Pyskata dziewczynka", wchodzisz praktycznie w każdy serwer metin2 i piszesz, że super bla bla a potem "gówno, nie działa" .. Ciekawe, ciekawe .

Czyli dziewczyna nie może wyrazić swojej opinii na dany temat na przykład ja wyraziłam opinię o Tobie. Czyli dziewczyna nie może ? Seksista za 2 grosze ..

@Edit

Maso, pobierz na nowo i odpal jako administrator.

Nadal wyskakuje ten błąd, bo jak się pobiera później instaluje na końcu instalacji wyskakuje ten błąd

yle9.png

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

@

Naprawiamy co sie da.

Naprawiliśmy wam zbugowaną postać szamana..

Wczoraj zgłaszaliscie błędy z dropem metinów i bezsensowy drop yang z tych moobków.

Siedziałem z tym do nocy i było naprawione, jednak dziś coś się posypało i teraz w ogóle nie macie dropu.

Pracujemy nad tym, a wy od razu narzekacie.

Co do lagów ?

Lagi są tylko i wyłącznie wtedy gdy grzebiemy w plikach. Gdy nie ma żadnych prac czy konserwacji serwer chodzi płynnie i bez zarzutu.

@ Up

Po ss widzę że siedzisz na Win XP ..

Przeinstaluj dodatek Serwice Pack 3, lub jeżeli go nie masz to zainstaluj takowy :)

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

@

Naprawiamy co sie da.

Naprawiliśmy wam zbugowaną postać szamana..

Wczoraj zgłaszaliscie błędy z dropem metinów i bezsensowy drop yang z tych moobków.

Siedziałem z tym do nocy i było naprawione, jednak dziś coś się posypało i teraz w ogóle nie macie dropu.

Pracujemy nad tym, a wy od razu narzekacie.

Co do lagów ?

Lagi są tylko i wyłącznie wtedy gdy grzebiemy w plikach. Gdy nie ma żadnych prac czy konserwacji serwer chodzi płynnie i bez zarzutu.

@ Up

Po ss widzę że siedzisz na Win XP ..

Przeinstaluj dodatek Serwice Pack 3, lub jeżeli go nie masz to zainstaluj takowy :)

mam na 2 kompie win 8 ale nie działa metin, Serwice pack 3, spróbuje

wie ktoś może jak na win8 grać w metina, bo jak client pobieram na win to nie widać tego znaczka gm i confing i reszty plik tylko itp.

i ten program też nie działa na win 8

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Serwer jest fajny ale HA nie ogarnięty nie wie w co gra nie przestrzega godzin resetuje serwer bez poinformowania i traci się eq, duże lagiiii ! Gdyby ogarnąć lagi i zmienić HA serwer byłby jednym z lepszych

dobrze skro tak twierdzisz ja mogę nic nie robić nie dość ze za naprawiam co wam się zwali to bezczelnie tak piszesz co do godzi widać mało wiesz sprawdź godziny nocne cały czas on gracze potwierdza co do resetów każdy restart jest zapowiadany a ze dzisiaj się zdążyło 2 raz ze wywaliło bez zapowiedzi trudno po 2 wszystko co robię opisuje przy nicku czy reset czy prace pisze godzinę ile zejdzie schodzi dłużej trudno ale naprawiam do cholery to co mam naprawić a wy ciągle plączecie nie podoba się tak naprawdę to możecie wracać na rykos czy tam derin tam macie lepsze warunki ja nikogo nie trzyma co do pana qpa1221 postaw server wykaż się zobaczymy co ty potrafisz bo jak na razie to tylko szczekać zębami i klawiszami tyle bez urazy ja nikogo nie obrażam pisze to co sadze aha i ps server gdyby nie ten ha to taki server by nie powstał ;p wiec zastanów się czasem co piszesz

Opublikowano

Ludzie, Oni się starają jak mogą. Wgrywają Wam nowe rzeczy, naprawiają błędy aby umilić grę a Wy non-stop narzekacie, kiedy ON, kiedy ON, serwer nie działa! HA nie ogarnia .. Jak nie działa to wyjdźcie na świeże powietrze odetchnijcie a jak nie to do okna . Team tego serwera to nie roboty tylko ludzie którzy się starają . Dajcie Im szansę bo na to zasługują . Oni nie robią na odwal się, będzie offline na dłużej ale za to będzie mnie bugów oraz więcej ciekawostek :)

DPFt2G3.png

Opublikowano

@ Topic

Serwer zostal przeniesiony dzisiaj na Hamachi.

IP: 25.175.235.238

Sieci: DragonBorn-1 DragonBorn-2 i tak do 10

Na Stronie pobieracie łatke IP :)

Na dniach zmienimy prezentacje :)

Pzdr

Always help You

Opublikowano

@ Up

Niee..

Nie opłacałoby nam się robić Dedyka PVP/4fun.

No chyba że nie miałbym co robić z forsą :)

Always help You

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa jeszcze serwer ? Bo nie wiem czy pobierać ;d

dedyk jest ;) dzisiaj start

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...