Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie to nie serwer exp nie trzeba expic wszelkie pytania proszę kierować na forum servera na pw lub chat

ps.oreonas

jak juz atakujesz serwery hamachi to widać upadłeś naprawdę nisko i twój poziom jest 0

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie jest server hamachi Tylko EasyVPN a po 2 exp dostajesz z skrzynki od handlarki i tak wbijasz max lvl

Nie EasyVPN tylko Comodo Unite :) A te 2 programy są podobne do siebie lecz inne :)

Opublikowano

@ Up

Precyzując Comodo Unite to dawniej EasyVPN :)

Tylko zmienili nazwę wypuszczając kolejną wersje programu :)

@ Topic

Ale nie spamujemy tutaj tylko zapraszamy na serwer !! :)

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

@ Up

Precyzując Comodo Unite to dawniej EasyVPN :)

Tylko zmienili nazwę wypuszczając kolejną wersje programu :)

@ Topic

Ale nie spamujemy tutaj tylko zapraszamy na serwer !! :)

Tak Comodo Unite to dawniej EasyVPN, ale gdy posiadasz EasyVPN to nie jest to nie połączysz się z sieciami z Comodo Unite :)

Opublikowano

@

Poradnik jak zagrac zostal dodany do tematu. Sprawdź wersje swojego systemu.

2x Up

A tu Ci powiem że sie mylisz :)

Jakoś ja mogłem się połączyć :)

Wystarczy troche pomyśleć:)

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

Naprawdę polecam ten serwer :) . Jest mało graczy a serwer zasługuje na tłumy, na prawdę ;). Polecam i zapraszam .

Magusek, comodo ma 2 wersję, 32 bit i 64 bit.

DPFt2G3.png

Opublikowano

na serv gra około 10 do 15 osób dziennie nie jest źle ale mogło by być lepiej serv jest dostępny 24 nie wiem dlaczego ludzie taki straszny problem maj z ComodoUnite bo co bo nie jest w języku polskim?? to nie jest tak trudny program w obsłudze Vir dziękuje za docenienie mimo iż była konkurencja :) zapraszam do gry właśnie jesteśmy w trakcie dodawania nowych broni zbroi pvp nowych ros i mapy odzienie coś zmieniamy ulepszamy

Opublikowano

Beboq, wyślij mi na prywatnej wiadomości screenshota co Ci wyskakuje .

@Edit

Wilczek spłyń hejcie od 7 boleści ;) . Nie zamknęłam serwera z powodu grania tutaj . Sama wszystkiego nie będę robiła ale Ty wiesz lepiej. Zamiast spędzać czas na MpcForum i udzielać się bez sensu w tematach idź po szlaczkach rysuj, nie długo przedszkole ;)

DPFt2G3.png

Opublikowano

Godziny1p_nephspx.png

Pon - 7:00 do 24:00

Wt - 7:00 do 24:00

Śr - 7:00 do 24:00

Czw - 7:00 do 24:00

Pt - 7:00 do 24:00

Sob - 7:00 do 24:00

Nie - 7:00 do 24:00

Godzina 10.14 OFF trzymacie sie godzin jak nigdy

Serwer zar off raz on ;/ Najlepiej według mnie to zmienić ha :):)

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Beboq, wyślij mi na prywatnej wiadomości screenshota co Ci wyskakuje .

@Edit

Wilczek spłyń hejcie od 7 boleści ;) . Nie zamknęłam serwera z powodu grania tutaj . Sama wszystkiego nie będę robiła ale Ty wiesz lepiej. Zamiast spędzać czas na MpcForum i udzielać się bez sensu w tematach idź po szlaczkach rysuj, nie długo przedszkole ;)

hejcie a nie prawdę mówię , ciekawe jestem spamujesz tutaj to chyba tutaj grasz prawda, a co nie mam prawa spędzać czasu na mpcforum, ty lepiej wyjdz na dwór bo ci to źle robi na mózg idz nad morzę po opalaj się

rysować to ty możesz szlaczki ja nie chodzę do przedszkola porównaniu do cb , za mocno jesteś pyskata dziewczynko.

wejdz na ts i mi to udowodnij czy jesteś dziewczyną, bo widzę bo takim pisaniu to chyba nie jesteś tylko chłopak udający dziewczynę ..

dużo razy cie zapraszałem na ts , nie nei albo coś haha :)))

Opublikowano

Mi wyskakuje taki błąd, ktoś umie to naprawić albo coś ??

yle9.png

próbowałem 2 razy instalować na końcu i tak i siak taki błąd wyskakiwał..

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Ani razu nie pisałeś do mnie abym weszła na Team Speaka :) . Co mam Ci udowodnić ? "Pyskata dziewczynka", wchodzisz praktycznie w każdy serwer metin2 i piszesz, że super bla bla a potem "gówno, nie działa" .. Ciekawe, ciekawe .

Czyli dziewczyna nie może wyrazić swojej opinii na dany temat na przykład ja wyraziłam opinię o Tobie. Czyli dziewczyna nie może ? Seksista za 2 grosze ..

@Edit

Maso, pobierz na nowo i odpal jako administrator.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Mily Wilczek, powiedzmy prawdę ... wkurwiasz wszystkich na około ^^ ( to nie Flamewar! )

Server ciekawy, zagram .... Tylko muszę pobrać Comodo Unite :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kiedy ten serwer będzie ON, bo z tego co widze już powinien być ON, jak już piszecie godziny to się do nich dostosujcie!

Opublikowano

Kolego UP...

Serwer dostosowuje się do godzin, jak nie masz o czymś pojęcia, to lepiej zamilknij.

Był On-line, tylko teraz GA gdzieś zniknął, może mu neta wywaliło, każdemu się zdarza.

Opublikowano

Kolego UP...

Serwer dostosowuje się do godzin, jak nie masz o czymś pojęcia, to lepiej zamilknij.

Był On-line, tylko teraz GA gdzieś zniknął, może mu neta wywaliło, każdemu się zdarza.

"Pon - 7:00 do 24:00"

11:54 serwer OFF, tyle w temacie.

Sry, że tak chamsko.

Opublikowano

Serwer jest fajny ale HA nie ogarnięty nie wie w co gra nie przestrzega godzin resetuje serwer bez poinformowania i traci się eq, duże lagiiii ! Gdyby ogarnąć lagi i zmienić HA serwer byłby jednym z lepszych

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Serwer fajny, gra się przyjemnie, ale przez te lagi nie ma to większego sensu.

Żegnam i życzę powodzenia.

/ Zawitam na serwer, jeśli lagi będą mniejsze, to zostanę na dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...