Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast2-Old [Dedyk] [Medium]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwerek w starym stylu więc zawitam i zapraszam innych.

W jakim królestwie najwięcej ludzi gra ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nastepny gowniany server medium nie to co kiedys , kiedys byly niby bugi ale i gracze grali i wszyscy , bylo zajebiscie a teraz to wchodzisz w 1dzien max lvl wbijaja i zero sensu gry .

Opublikowano

Nastepny gowniany server medium nie to co kiedys , kiedys byly niby bugi ale i gracze grali i wszyscy , bylo zajebiscie a teraz to wchodzisz w 1dzien max lvl wbijaja i zero sensu gry .

1 dzień max lvl widać że nawet nie byłeś na serwie

Opublikowano

Szacun za system ulepszeń.Gdzie najwięcej ludzi gra? Już ściągam clienta, dziwie się, że wcześniej nie zauważyłem tego serwa.

Opublikowano

Szacun za system ulepszeń.Gdzie najwięcej ludzi gra? Już ściągam clienta, dziwie się, że wcześniej nie zauważyłem tego serwa.

Jinno jak zawsze :)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich jeszcze nie zdecydowanych graczy do gry na naszym serwerze!

Od kilku dni pracuję w teamie xLast2, znam całą ekipę od dawien dawna i gwarantuję wam że jest zgrana jak żadna inna.

Pytacie mnie, dlaczego miałbym zagrać akurat na tym serwerze? Przecież jest setki innych które są "być może lepsze od tego"...

No właśnie... dlaczego xLast2? Staramy się aby naszą renomą było to że nie naciągamy graczy! Item Shop jest i będzie ale jest on tylko dla graczy którzy chcą z niego korzystać! Nie zmuszamy nikogo do kupna przedmiotów w naszym sklepie! Robicie to z własnej woli i uwaga... Wszystkie przedmioty dostępne w IS możecie zdobyć w grze, tak więc IS jest tylko dla was w pewnym stopniu pomocą w sytuacjach kiedy to nie chce wam się zdobywać danych przedmiotów.

Tak powiecie że Rękawica i pierścień doświadczenia są w IS i trzeba za nie zapłacić - ale pamiętajcie o tym że ceny są maksymalnie obniżone a wszelkie pieniądze które udaje nam się uzyskać za ich sprzedaż przeznaczane są na utrzymanie serwera. Kupując przedmioty w jakiś sposób dokładacie się do serwera...

Na obecną chwilę jeszcze do niego dokładamy tak więc nie ma mowy o tym aby jakieś pieniążki trafiały do naszych kieszeni, nigdy tak nie było i nie będzie, ponieważ jeśli kiedyś miałaby miejsce taka sytuacja iż po opłaceniu wszystkiego została by pewna suma to ta suma przechodzi na opłaty za następny miesiąc i czas.

Jeszcze raz mam okazję powtórzyć... My mamy tylko satysfakcję z tego że grają u nas ludzie i podoba im się serwer, że nasza praca została doceniona, bo robimy to dla was.

Polecam wszystkim zacząć grę na naszym serwerze, gwarantuję że nie pożałujecie swojej decyzji. Fakt liczba graczy nie powala na kolana jednak ciągle staramy się reklamować go w miarę naszym możliwości. A serwer będzie stał do ostatniego gracza, obiecujemy wam to :)

Serwer jest odbugowany, jednak zawsze zdarzają się jakieś błędy... Ale to nie problem ponieważ nasza ekipa to doświadczone osoby które natychmiast po zgłoszeniu starają się wyeliminować, naprawić dany problem. Nie musicie czekać tygodni jak bywa to w przypadku innych serwerów.

Mamy sporą kadrę opiekunów gry którzy w miarę swoich możliwości pilnują porządku i starają się aby gra była dla was przyjemnością umilając wam tym samym grę poprzez wszelkiego typu eventy i konkursy.

Pamiętaj że serwer xlast był jednym z pierwszych serwerów metin2 w Polsce, daj się wciągnąć do naszego świata i rozpocznij przygodę z xLast2!

Od tego momentu ja również będę aktywny w tym dziale, możecie śmiało pytać a ja z chęcią będę udzielał odpowiedzi na wasze pytania. Pozdrawiam, Santiago :)

POLECAM GRĘ W JINNO!

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczytu ?

jest biolog ? co ile oddajemy itemy ? 1h / 1 sec ?

na serwerze występują bugi które ułatwiają gre ? czy nie ?

są pety / mounty ?

w ile wbije max lv ?

duzo yang bd mial na 50 lv ?

jak z dropem na lepsze itemki ? tzn na eq na max lv ??

sa eventy ? czy co 1 rok ?

administracja interesuje sie serwerem ? czy go olewa bo liczy sie ONly IS ?

na serwerze chyba nie widnieje eq navi .. :? :huh:

są w planach jakieś nowości ? / aktualizacje ?

czy można uzywac switchbot ? czy sie trzebaa z nim ukrywać ?

Skoro jest tak malo broni i zbroji i wlasnie to mnie przyciągło to chyba nie bedziecie dodawać więcej broni i zbroji ?

exoduus.png

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczytu ? Około 100+ (Wiemy że to mało i pracujemy nad reklamą)

jest biolog ? co ile oddajemy itemy ? 1h / 1 sec ? (Biolog jest co 1h )

na serwerze występują bugi które ułatwiają gre ? czy nie ? (Zależy o czym mówisz)

są pety / mounty ? (Myślimy nad petami)

w ile wbije max lv ? (około 150h)

duzo yang bd mial na 50 lv ? (różnie to bywa)

jak z dropem na lepsze itemki ? tzn na eq na max lv ?? (Nie rozumiem, chodzi o ulepszacze czy przedmioty?)

sa eventy ? czy co 1 rok ? (Eventy przynajmniej raz w tygodniu)

administracja interesuje sie serwerem ? czy go olewa bo liczy sie ONly IS ? (Z IS nie mamy nic, wszystko idzie na opłaty. I owszem interesuje się)

na serwerze chyba nie widnieje eq navi .. :? :huh: (Nie ma opcji)

są w planach jakieś nowości ? / aktualizacje ? (Tak aktualizujemy serwer co chwilę)

czy można uzywac switchbot ? czy sie trzebaa z nim ukrywać ? (Raczej nie popieramy tego i jeśli wyjdzie na jaw to mogą być konsekwencje, ale ciężko to wykryć)

Skoro jest tak malo broni i zbroji i wlasnie to mnie przyciągło to chyba nie bedziecie dodawać więcej broni i zbroji ? (Póki co nie planujemy nowych)

Opublikowano

Trwa konkurs na TOP GamePlay'a jak narazie zgłosiło się 2 osoby a do wygrania są SM'y :)

Czekamy na więcej zgłoszeń.

Opublikowano

Na taki serwer czekałem :D Ten serwer znajdował się w trójce najlepszych dla mnie serwerów (xlast,yt2game, lsyt). Mam nadzieję, że administracja nie napcha za dużo bajerów jak to jest teraz na innych serwerach...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nowości będą wprowadzane sporadycznie, i nie będą one wpływały drastycznie na jakość rozgrywki.

Cały czas staramy się skupiać na tym by w jak największym stopniu odwzorować stary dobry xlast.

Opublikowano

Na taki serwer czekałem :D Ten serwer znajdował się w trójce najlepszych dla mnie serwerów (xlast,yt2game, lsyt). Mam nadzieję, że administracja nie napcha za dużo bajerów jak to jest teraz na innych serwerach...

Nie będziemy wgrywać bajerów bo to zeszpeci domenę xLasta, tak jak Lazardowsky powiedział :

Nowości będą wprowadzane sporadycznie, i nie będą one wpływały drastycznie na jakość rozgrywki.

Cały czas staramy się skupiać na tym by w jak największym stopniu odwzorować stary dobry xlast.

Ale jak każdy wie serwerownie się rozwijają i będą się rozwijać.

Nic nie stoi w miejscu .

ALE żeby graczom się nie nudziło postaramy się dodać kilka rzeczy aby właśnie gracze mieli co robić na wyższym jak i na niższym lvl'u

Opublikowano

Ja tak czekam na poprawienie biologa, bo nie chce się czekać na możliwość oddania zęba ^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Reklama jest już w trakcie realizacji! (będzie to kilka opcji)

Biolog zostanie poprawiony na dniach, możliwość oddawania co 1 sekunde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...