Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast2-Old [Dedyk] [Medium]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram , jednakże dodajcie nową bizuterię co zajmie graczy , nie tylko exp bo to monotonne się bedzie robic , taki gracz wbije max lv i eq na 54lv bedzie miał jakoś mi się to nie widzi , na stronie wyczytałem ze macie zamiar wprowadzic nowa bizuterię jak zawita wiecej graczy , moim zdaniem to dziwne posuniecie , bo sam exp graczy nie przyciągnie na serwer gdyż każdy spojrzy na preżke i pomysli sobie ze nawet nie ma po co expic skoro eq na wiekszy lv nie ma.

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram , jednakże dodajcie nową bizuterię co zajmie graczy , nie tylko exp bo to monotonne się bedzie robic , taki gracz wbije max lv i eq na 54lv bedzie miał jakoś mi się to nie widzi , na stronie wyczytałem ze macie zamiar wprowadzic nowa bizuterię jak zawita wiecej graczy , moim zdaniem to dziwne posuniecie , bo sam exp graczy nie przyciągnie na serwer gdyż każdy spojrzy na preżke i pomysli sobie ze nawet nie ma po co expic skoro eq na wiekszy lv nie ma.

pi******sz, tamte serwery gdzie byla bizu do 54, 2 zbroje po stalce i 2 sztylety po smoczych byly najlepsze : D

Opublikowano

pi******sz, tamte serwery gdzie byla bizu do 54, 2 zbroje po stalce i 2 sztylety po smoczych byly najlepsze : D

Były ale nie są, muszę się tu wypowiedziec z grubsza na temat serwera w prezce pisza iz jest to serwer medium easy , co w ogole się nie zgadza z tym co jest na serwerze, zeby glupiego ripka zrobic na +9 trzeba troche posiedziec , no ok nic za darmo ale to juz przesada 61lv 10kk z v2 i rib +5:x , pomijajac temat z ribem biolog co 1h zeby nie wiem jak reszta ale pewnie coraz to wiekszy czas ustawiony zapewne , ponadto zeby dropia 1 na 20spotow , to raczej pod harda mi podchodzi nie pod easy medium, easy tam jest to ze bizuteria na 54 lv +9 za 200k , mozemy się z niej cieszyc bo to ostatni set na ta chwile.. exp leci jak na jakims hard z nutką medium..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Będzie pieścień anty-expa? Mały szczegół, ale takim szamanom, którzy na metiny chodzić nie mogą BARDZO pomaga, BARDZO.

zmieniam zdanie gdyby nie skile bylo by super ale ze tsza czytac 10 kamyczkow do P to ja dziekuje

Szczyt lenistwa, aż śmierdzi.

Opublikowano

w jeden dzien powbijali 85+ i hard tak ?

Exp jak dla mnie moze leciec jak na plu mi to nie przeszkadza , przeszkadza mi fakt ze jest tam biolog jak na hardzie zeby co 1h i ich drop to niczym hard , ks klatw tez pewnie co 1h albo 2h i tak w zwyz zero eq do ulepszania , zero ulepszaczy itd ten serwer napewno nie jest medium a tym bardziej easy, tylko Hard z expem medium !! nuda i jeszcze raz nuda..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Well, dropienie CZEGOKOLWIEK tutaj to jest po prostu droga przez mękę... Dropiłam perłowy naszyjnik 2 godziny i nadal nie wydropiłam, na globalu już miałabym ich z 10. Serio, to jest X razy drop? Chyba 0.2 X.

Opublikowano

Honghua jeśli drop jest rzeczywiście ciężki zgłoś to na forum Xlasta ;). Dziś w nocy był poprawiony drop ulepszaczy i ksiąg, więc wydaje mi się, że z jakąś biżuterią też może być poprawiony ;).

Jeśli są jakiekolwiek kłopoty to po prostu nam przedstawcie sytuacje z ewentualnym rozwiązaniem i myślę, że na pewno znajdzie sie jakieś rozwiązanie. ;)

Opublikowano

Honghua jeśli drop jest rzeczywiście ciężki zgłoś to na forum Xlasta ;). Dziś w nocy był poprawiony drop ulepszaczy i ksiąg, więc wydaje mi się, że z jakąś biżuterią też może być poprawiony ;).

Jeśli są jakiekolwiek kłopoty to po prostu nam przedstawcie sytuacje z ewentualnym rozwiązaniem i myślę, że na pewno znajdzie sie jakieś rozwiązanie. ;)

Admin odpowiedział, że to hard więc... :D

Po prostu drop, zarówno z metinów i bosów i ogólnie mobów to czysta żenada. A tymbardziej, że na Globalach jest lepszy drop rate jak na tym serverze, to jest jazda. Easy - medium, powinien zmienić na hard.

Choćby dał naszyjniki i buty +9 różnej maści do jednego NPC to byłby spokój.

Opublikowano

Jaki hard... Ten serwer co teraz stoi jest to niby easy/medium tak jak przypadło na starego xlasta. Xlast2- Hard z tego co mi wiadomo będzie za parę tygodni i będzie to typowy hard.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Siemka, gram na tym serwie i mam 2 opinie,

Serwer jest zajebis**, fajnie sie gra, nie ma duzo noobow, itp Togar GM robi ile moze lecz...

8miu Administratow to jest za duzo, tym bardziej ze sie pytam na forum o co chodzi ze serwer off, a 1 z zalogi pisze Nie wiem Togar tu jest GM, noz kurwa to jestes w teame czy nie... albo nie zeby zbanowac kogos kto jedzie na Kur. Pier itp to napisali ze mamy go nie czytac bo "szkoda oczu" naprawde polecam serwer ale adminstracja to sa **uje tylko Togar jest ok, Jesli masz problem to pisz do niego bo reszta tylko wyslucha sie i powiem ok i zlewka, wjedzie togar i pyta sie jak tam leci co naprawic itp, a reszta to pewnie z 3konta eq z navi wrazie ich wyjebia, bo 8 adminow i GM to za duzo i tak chuja robia ale eq kradna.

Opublikowano

1. Wytłumacz jaśniej o co Ci chodzi z " tym bardziej ze sie pytam na forum o co chodzi ze serwer off, a 1 z zalogi pisze Nie wiem Togar tu jest GM, noz kurwa to jestes w teame czy nie" ?

2. Gdzie Ty widzisz 8 Adminów ?

3. Pokaż mi gracza z eq navi.

4. Pokaż mi przykład kradzieży konta :).

Opublikowano

1. Wytłumacz jaśniej o co Ci chodzi z " tym bardziej ze sie pytam na forum o co chodzi ze serwer off, a 1 z zalogi pisze Nie wiem Togar tu jest GM, noz kurwa to jestes w teame czy nie" ?

2. Gdzie Ty widzisz 8 Adminów ?

3. Pokaż mi gracza z eq navi.

4. Pokaż mi przykład kradzieży konta :).

Jakis kozak na froum pisze czemu serwer off, itp, to Lena odparla Togar tu jest GM i nie odpowiedziala czemu off, 2 Zaloze nowa postac i mam i pokazuje GM i GA i jest 7 lub 8, (3) przeczytaj tresc jeszcze raz... (4) nie pisalem ze sa konta kradzione!

Opublikowano

1. Może nie odpisywała akurat tej osobie.

2. To nie pisz, że jest 8 Adminów -,-. Bo Admin a GM to lekka różnica. I to nasza sprawa ilu nas jest.

3. Przeczytałem jeszcze raz i powiedz mi co w takim razie znaczy to " a reszta to pewnie z 3konta eq z navi wrazie ich wyjebia" ?

4. To przepraszam w takim razie pokaż mi kto ukradł z Administracji komuś eq ?

Opublikowano

Wbiłem na serwer licząc na coś fajnego, a zobaczyłem g..no

- yangi nie dopasowane do cen (po kupieniu riba i 200 zmianek na 31lvlu zostało mi 20k, a rib+0 więc pytam za co go ulepszyć),

- nie dało się wsadzić/zmienić bonów

- misje z PL nie wiadomo po co, bo nagrody nie zmienione ani nic, a 5k to można tak zaszaleć, że ...

I tak po wbiciu 30 któregoś lvla jak nie miałem gdzie expić bo na BO z eq na 1lvl bez bonów, bo w końcu wsadzić ich się nie dało wyłączyłem i nie wiem czy mam ochotę później wracać.

18706.png
Opublikowano

Gryzoń, typek ma trochę racji.. Macie 3 adminów i w ciul gm, ale tylko 2 z nich praktycznie widziałem na forum/grze oraz ts'ie. GM'owie powinni być częściej na ts/forum/grze i nie mów mi, że każdy ma swoje życie itp. Chciałeś zostać GM to poświęcaj więcej czasu.. Proste. Co do serwera to już nawet nie piszę bo z grubsza zostało to opisane przez innych userów :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wyczytałem tutaj i na mpc że jest kilka bugów w grze więc napewno dziś/jutro postaramy sie to ogarnąć i naprawić wszystkie nie dogodności .

Napewno zwiększymy drop Yang 
Zwiekszymy szanse na ulepszanie
Dodamy magiczny metal do dropu
zwiekszymy delikatnie expa
I naprawimy możliwość wkładania kd do hwangów 
zmiejszymy dmg ripera
usuniemy wszystkie postacie 0 lvl 

A tak ogólnie gryzon wpadł na dość ciekawy pomysł aby zebrać wszystkich graczy a bynajmniej ich większość i niech każdy sie w miarę możliwośći wypowie co by zmienił dodał lub co mu nie pasuje 

Zależy nam na waszej opinii tej pozytywnej i negatywnej 
Mamy nadzieję że uda nam sie zwiększyć prestiż i grywalność na serwerze 

Pozdrawiam Tognar

Wypowiedz na Fanpage Xlasta

Perły w sklepie? Jakość sobie tego nie przypominam...

Loknij na game playe z 2008 r :)

Opublikowano

Zagrałbym... Ale Team mnie odstrasza. ;c

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Dodaj skany wszystkich plików - klient, jeżeli waga jest zbyt wysoka to własnym antywirusem.

Popraw ssy z generatora bo wygasły.

Czas do 2000

Opublikowano

Dodaj skany wszystkich plików - klient, jeżeli waga jest zbyt wysoka to własnym antywirusem.

Popraw ssy z generatora bo wygasły.

Czas do 2000

Generator(ss) poprawiony, skan clienta dodany ( jest w spoilerze )

Pozdrawiam .

Zagrałbym... Ale Team mnie odstrasza. ;c

Hmm a to ciekawe i naprawdę dużo mi to mówi.. ;) Nie rzucaj pustymi słowami w wyrażaj się jaśniej :)

Opublikowano

Gralo sie na starym xlascie i to bylo coś ale to juz nie ci sami ludzie nie ta sama atmosfera i jeszcze ten " Tognar " jest hm nie ogarniety jak dla mnie i jak up robi wszystko na szybko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...