Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

===+-Projekt Battlefield3-+=== Bronie Palne, Klasy, Mapy z orginalej gry, Tego jeszcze nie było ! |=-=-Bf3.iq.pl=-=-|

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh niestety idioci żyją wśród nas ....

nie lubie potwierdzać własnych racji bo po prostu mam racje :P "normalnie jak szekspir"

nazwy potwierdzaj na bukkit.org

- bronie to crackshot

- teamy to fractions

- a itemki ktore wypadaja deathcontrol pvpdrop pluginów jest ogrom

- kolorki to nametag(badz jakis inny plugin)

- oczywiscie worldguard essentials plugin na autoryzacje na blokade cheaterow , zmiane nazw komend , oraz przypisanie komed do przyciskow plytek itp.. o i oczywiscie permissionex version 1.19.5 to robilem tak na szybko dlatego nie dalem nic dokladniej oraz nie wyjasnilem wszystkich elementow bo po prostu mysle ze to wystarczy aby idiota z gory pomyslal zanim cos napisze

teraz cos o mechanice gry:

zaczynamy w lobby gdzzie jest ustawiony spawn swiata za pomoca essentials :P idziemy wybrac team ->gdy staniesz na płytce uruchamiają się komendy typu przypisanie ciebie do frakcji i give

jak wychodzisz z frakcji (team) wpisujesz podmieniona nazwe komendy

walka jest chujowa i bez snesu a na czacie powstaje ogromny spawm

wszystko co napisalem up jest potwierdzone przezmianie na serwerze jak tak bardzo chcesz wstawię ss jak to potwierdziłem ale myślę za każdy idiota ktory choć troche sie zna bedzie w stanie zweryfikować pluginy ktore podałem

idioci wszędzie idioci....

Powiedziałem zamknij ten ryj dzieciaku -,- Jak ci się serwer nie podoba to nie pisz i won .
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedziałem zamknij ten ryj dzieciaku -,- Jak ci się serwer nie podoba to nie pisz i won .

no i tu mamy pewny zgrzyt w postaci wolności slowa a tobie wyczerpały sie argumanty i zamiast potulnie podkulić ogon i przeprosic za poprzednia wypowiedz pograzasz sie jeszcze bardziej

Zamknij się wszystko jest autorskie oprócz mapy. Ogarnij się i spier^^^^^^ i nie wracaj .

twoj poziom obrazuje bardzo dokladnie poziom serwera :/

pss. nie powiedziałem tylko napisałem ... jeszcze ludzie [pomyślą ze jestes wariatem ktory ma omamy a przecież jesteś tylko zwykłym nic nie wiedzącym użytkownikiem internetu....

Opublikowano

eh niestety idioci żyją wśród nas ....

nie lubie potwierdzać własnych racji bo po prostu mam racje :P "normalnie jak szekspir"

nazwy potwierdzaj na bukkit.org

- bronie to crackshot

- teamy to fractions

- a itemki ktore wypadaja deathcontrol pvpdrop pluginów jest ogrom

- kolorki to nametag(badz jakis inny plugin)

- oczywiscie worldguard essentials plugin na autoryzacje na blokade cheaterow , zmiane nazw komend , oraz przypisanie komed do przyciskow plytek itp.. o i oczywiscie permissionex version 1.19.5 to robilem tak na szybko dlatego nie dalem nic dokladniej oraz nie wyjasnilem wszystkich elementow bo po prostu mysle ze to wystarczy aby idiota z gory pomyslal zanim cos napisze

teraz cos o mechanice gry:

zaczynamy w lobby gdzzie jest ustawiony spawn swiata za pomoca essentials :P idziemy wybrac team ->gdy staniesz na płytce uruchamiają się komendy typu przypisanie ciebie do frakcji i give

jak wychodzisz z frakcji (team) wpisujesz podmieniona nazwe komendy

walka jest chujowa i bez snesu a na czacie powstaje ogromny spawm

wszystko co napisalem up jest potwierdzone przezmianie na serwerze jak tak bardzo chcesz wstawię ss jak to potwierdziłem ale myślę za każdy idiota ktory choć troche sie zna bedzie w stanie zweryfikować pluginy ktore podałem

idioci wszędzie idioci....

1. Tak bronie są z CrackShot'a i nie wiem gdzie widzisz tu problem inne popularne serwery takie jak mc-war mają PvPGuns+ i jakoś się nikt ich nie czepia.

2. Jakie factions człowieku na serwerze nie ma żadnego factions..

3. Tak. Itemki wypadają za pomocą PvPDrop miałem zastąpić to własnym pluginem ale nie miałem czasu napisać za nie długo się to zmieni ;)

4. Na serwerze nie ma żadnego NameTag'a i nie używamy do tego żadnego pluginiu : mamy swoje sposoby..

5. WorldGuard, Essentials jest na każdym serwerze i nie widze tutaj żadnego problemu..

PS : Jak się nie znasz na pluginach to się nie pisze ;)

Opublikowano

oj zle napisałem factions

nie wiem na jakiej zasadzie sa zrobione kolorki nad głowami podałem tylko możliwe rozwiązania ..mozliwe ze sa robione za pomoca commandblocka ale to inna bajka

co do tego ze korzystasz z pluginow dostępnych z bukkit to nie mam żadnych pretensji tylko ze gościu wciska mi kaszane ze wszystkie pluginy sa 100% autorskie (przeczytaj wszystkie moje posty w tym temacie) moje 2 posty u góry to tylko odparcie zarzutów tego xxx..

znam sie na pluginach znam trochę javy i oczywiście znam parę pluginow z bukkit.org

a twój serwer bądź co bądź nie jest najwyższych lotów jak z reszta Większość polskich serwerów minecraft

Opublikowano

oj zle napisałem factions

nie wiem na jakiej zasadzie sa zrobione kolorki nad głowami podałem tylko możliwe rozwiązania ..mozliwe ze sa robione za pomoca commandblocka ale to inna bajka

co do tego ze korzystasz z pluginow dostępnych z bukkit to nie mam żadnych pretensji tylko ze gościu wciska mi kaszane ze wszystkie pluginy sa 100% autorskie (przeczytaj wszystkie moje posty w tym temacie) moje 2 posty u góry to tylko odparcie zarzutów tego xxx..

znam sie na pluginach znam trochę javy i oczywiście znam parę pluginow z bukkit.org

a twój serwer bądź co bądź nie jest najwyższych lotów jak z reszta Większość polskich serwerów minecraft

Zrób lepszy to zobaczymy.. ;)

Opublikowano

niestety brak czasu i chęci :/ ale to nie oznacza ze nie zrobię na razie muszę ogarnąć api bukkita i douczyć sie javy aby o czymś myśleć

Opublikowano

Ahhh.. xD Wiem, że MaRsOnIx umie pisać w Skript xD Zna się na tym .... A ty damianq20??? Zrób swój serv napisz w Skript z 15 linijek kodu, chociaż zapewne nie umiesz ... Sądze po twoich wcześniejszych wypowiedziach masz z 10/11 lat. I co cieszysz się, że hejtujesz ???!!! I się śmiejesz, że mają pluginy z bukkita - Oficialnej strony ?? Sorry, ale takich użytkowników na MPC powinno się .. Hmmm.. Banować !

A co do Cb MaRsOnIx to Wielkie Gratulacje za tak dobry serv .

Pozdr. ;) - jjaykamilpl ;)

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Ahhh.. xD Wiem, że MaRsOnIx umie pisać w Skript xD

Zna się na tym .... A ty damianq20??? Zrób swój serv napisz w Skript z

15 linijek kodu, chociaż zapewne nie umiesz ... Sądze po twoich

wcześniejszych wypowiedziach masz z 10/11 lat. I co cieszysz się, że

hejtujesz ???!!! I się śmiejesz, że mają pluginy z bukkita - Oficialnej

strony ?? Sorry, ale takich użytkowników na MPC powinno się .. Hmmm..

Banować !

A co do Cb MaRsOnIx to Wielkie Gratulacje za tak dobry serv .

Pozdr. ;) - jjaykamilpl ;)

oczywiście kolejna osoba ktora wpina sie a nie raczy niczego przeczytać :/

o to moj pierwszy post

ten serwer to jedna wielka sciema lista pluginow zostala zafalszowana ale pomijajac to.

- brak plynnosci gry- straszny spam na czacie

- praktycznie nie wykorzystany w 100% crackshot- plugin na bronie

jak sie przypatrzeć można znaleźć wiecej nieścisłości

wiec polecam większe sieci serwerów mc z naprawde dobrze zrobionymi serwerami a nie takimi tanimi podróbkami ....

np gungame na podstawie serwera wasted albo smasch czy ctf

to jest moja opinia o serwerze potem zostalem zdenerwowany przez xxx.... ta wypowiedzią

Zamknij się wszystko jest autorskie oprócz mapy. Ogarnij się i spier^^^^^^ i nie wracaj .

wiec postarałem mu sie wytłumaczyć ze nie ma racji , nie mam nic do pluginów z bukkit'a jedynie denerwuje mnie kłamanie niektórych uzytkownikow

jest różnica zafałszować listę pluginów a jej nie pokazać oraz wciskanie ściemy o 100% autorskich pluginach :/ tak wiec nie znasz całej sytuacji

masz racje nie potrafię pisać skryptów , ale uczę się powoli javy

i ten serwer nie jest najwyższych lotów bądź co badz w sieci jest pełno innych wiec głupio opierać sie tylko na jednym

a teraz zastanów się kto ma te 10/11 lat.....

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...