Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDŻ | Lixium IndustrialTech | Mody | Launcher Non-premium | Nieograniczone działki | Dedyk | Nowość | Wszystko w 1 poście zapraszamy |

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie wszystko powoli składamy,nie ma zadnej listy z postepami prac.Mamy juz w 70% zrobiona strone , oraz launcher .Pliki serwerowe sa skladane,czekamy na reszte modow.Gdybyśmy mieli material serwer dawno by juz powstal.Teraz nie mam zbytnio duzego pola manewru.Aktualnie teraz caly tydzien pracuje tez nie mam czasu, ale moj technik powoli to sklada.Widze ze jest sporo pytan "kiedy startujecie".Powiem krótko,sami bysmy chcieli wiedziec ; ]

Opublikowano

Proszę o zaktualizowanie listy modów.

Na jaką wersje będzie serwer? I czy będzie Armor Stand(mod na wieszanie zbroi),Show Durability Mod?

Opublikowano

To kiedy ma być on ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Listy modyfikacji nie bede narazie dodawal ,poniewaz mamy duże plany odnośnie serwera a nie chce zeby znowu kopiowali nasz pomysl .Jeszcze dodam ze wszystkich modow nie ma pod wersje 1.6.2, wiec.nie wiadomo czy wszystko znajdzie sie na serwerze.

Opublikowano

@up nie wszystko jest wiec nie bede odpalal serwera , nie mam zamiaru potem generowac mapy , chce aby na tej edycji juz bylo wszystko ladnie zrobione .

Opublikowano

Wlasnie skonczylismy codowac strone prawdopodnie jeszcze dzis ja uruchomimy .

Wystartujemy najszybciej jak to bedzie mozliwe , to juz zalezy od autorow modow .

Opublikowano

Nie oplaca nam sie pisac wszystkich poprawek na 1.5.2 za duzo roboty i potem poprawiac na 1.6.2 . Zreszta juz nie dlugo maja byc mody na 1.6.2 cala konfiguracja dedyka optymalizacja javy itp to tez zajmuje duzo czasu .

Opublikowano

nie moge okreslic dokladnego czasu wyjscia modow mysle ze max 2 tyg ,lecz nawet moze byc juz jutro nie mam pojecia kiedy .

Opublikowano

Jeśli nie ma jeszcze modów na 1.6.2 a nie wnoszą niczego do generacji mapy to można je dodawać w późniejszych aktualizacjach serwera.

Opublikowano

Ale jeszcze innych modow nam brakuje a nie bd zdradzal bo zaraz konkurencja podejrzy i skopiuje tak samo jak wczeniej bylo ...Tak to zrobimy pozostale rzeczy m.in launcher strone oraz fixy do innych modow .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...