Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDŻ | Lixium IndustrialTech | Mody | Launcher Non-premium | Nieograniczone działki | Dedyk | Nowość | Wszystko w 1 poście zapraszamy |

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

noo.. tinkers construct by się przydało :D tyle nowych kilofów :D a co będzie zastępować rp2?

jeszcze myślałem o modzie w którym jest minium stone (czy jakoś tak)

Opublikowano

Kiedy bd miał nowy sprzęt zagram :) Czyli to niecały 1 miesiąc. Grałem na starej edycji koledzy z teamu czyli Adamros i Vivx pomogli mi trochę ogarnąć FPS z 10 na 20 :D (Przy 1GB Ram i Zinte. Karcie bylo to niemożliwe praktycznie)

Co do modów które chciałbym zobaczyć to nwm.. Powersuit? ... Jakiegoś addona do IC2 poza Gregtech.

Opublikowano

@Up Ja sam dobrego sprzetu nie mam ale zauwazylem ze na 1.6 aktualizacja biblioteki odpowiadajaca grafiki oraz dzwieku duzo pomogla z slabszymi komputerami. Adamros teraz robi launcher ktory zoptymalizuje jave .

2@Up Te mody znajduja sie na serwerze .

Opublikowano

Dodajcie thermal expansion i Applied Energistics

@2up

Za pomocą tinkers construct da się kopiować itemy.

chodzi ci o kopanie np. bloków złota kilofem z "smeltingiem"? to nie jest kopiowanie :P

Opublikowano

polandxxdd

noo.. tinkers construct by się przydało :D tyle nowych kilofów :D a co będzie zastępować rp2?

jeszcze myślałem o modzie w którym jest minium stone (czy jakoś tak)

Zamianniki mamy za rp2 . Trinkers odpada . Kilofow jest dosyc na serwerze mysle ze wiecej nie potrzeba , nie chcemy robic zbytnio syfu . Oczekuje jakies oryginalnej modyfikacji , ktora wprowadzi ciekawa przedmioty , czegos czego jeszcze inne serwery nie mialy .

Co do modyfikacji EE3 odpada odrazu .

Opublikowano

@FajneMody

Mystcraft

Pet bat

minefactory reloaded

jammy furniture mod

Myscraft juz ktos podowal . Potem zobacze reszte .
Opublikowano

@2 up

Dodaje pam harvest ;X

Ruins

Twighlite Forest

Metalurgy

No dobra już nic nie dodaje zostawie innym ;s

Planowalismy dodac twigli na mape surowcowa ,nie wiem jak to teraz bedzie wygladac . Ruins jakos mnie zbytnio nie przekonuje , nie widze w tym czegos naprawde ciekawego . Co do metalurgy , slyszalem o tym modzie , musialbym zobaczyc dokladnie .
Opublikowano

Oo najlepsze mody

PowerArmor

GalactiCraft(czy jakoś tak)

Extratrees (chyba tak dodatek do forestry mutacja drzew )

Extrabees(Nowe pszczoły forestry)

Mekanism

Compact solars

Blastcraft

MinecChem

MFFS

IC2NuclearControl

Ender Storage

Biotech

Backpack

Backtools

~`~`~`~`~`~`~`~`~~~~`~~`~~~`LOVCIAMTE MODY ;*

Teraz mój kumpel stszała on chce te mody a nie ma 50postow ;)

Complex Machines

Electric Expansion

Fluid Mechanics

Opublikowano

Ja bym proponował takie mody jak na ostatniej edycji tylko bez thaumcrafta bo wand of equal trade pozwala kopiować bloki i bez mekanizm bo powoduje lagi serwera i dodać twilight tinkers construct i dimensional doors ale tylko dla vipow bo by były za duże lagi

Powtarzam swoje pytanie z poprzedniej edycji tylko w nowszej wersji potrzebujecie launchera pobierającej pliki w Javie? Zaprogramować bym wszystko kodem lub ładniej by wyglądało w GUI edytorze net beans jak się zdecydujesz na cos to pw

UPS jakie błędy to przez klawiaturę na komórce

Opublikowano

ja bym proponował dimensional doors

dodaje mini światy i zrobić ograniczenie do 1-2 na gracza

i ewentualnie minechem dodaje pierwiastki mieszaniny substancje a zaawansowany gracz stworzy w tym cuda

taki namiastek chemii ;D

jeszcze xy-craft byłby ciekawy

signature.png

Opublikowano

a właśnie czy istnieje jakieś miejsce gdzie można przeczytać/otrzymać informację na temat postępu prac nad serwerem czy tylko tutaj ?

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...