Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EssorII [Hamachi]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostałeś zgłoszony powinnes dostać bana na forum na parę dni, spamujesz o tym samym że to ma wirusa. a twoj skan nie działa.

Strona internetowa jest niedostępna

naprawdę człowieku idz się lecz, bo próbujesz zepsuć reputacje serwera ale ci się nie udaje

najlepiej ci radzimy , wyjdz z komputera i idz się pobawić w piaskownicy albo w chowanego z kolegami, bo ci metin narazie bardzo szkodzi

Nie rozumiem, ja nie chce zaszkodzić serwerowi, mi ten link działa :), będę grał na serwerze więc nie rozumiem po co to wszystko? -,- bana i tak nie dostane bo nie ma za co, to nie moja wina, że tobie nie działa skan, innym działa :)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wam nie chce dolaczyc to sami napiszcie nazwe sieci bo w prezentacji dali z czcionka ..

Opublikowano

@up naucz się pisać, AVG to gówno a nie Anty Virus ;) . Każdy anty virus wykrywa coś innego AVG nie wykrył. Na tej stronie virustotal są jakby wszystkie anty virusy w jednym tak więc virusy które zawiera launcher są prawdziwe i szkodliwe, w szczegolnosci ten trojan 32 gen .

PS, wgralem launchera i teraz nie moge wiec anty virusa wlaczonego bo wywala mi ze jest 32 gen ;) . GZ autorowi Launchera, przez niego teraz musze jebnac formata bo inaczej tego gowna sie zalatwic nie da -,-

Opublikowano

Znowu się zaczyna ... Wirusy są nie groźne, kompa wam nie wysadzi ... tak jest w launcherze V2 :)

Opublikowano

orenoas więc tak zgłoszeńe poszło bo nic innego tylko posty sobie nabijasz pisząc wirus co chwile

i co do avg to jest w błędzie nie jest to może najlepszy antywirus ale też nei najgorszy idz i napisz tak producętą antywirusa ciekawe jaki hejt by poleciał o.O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP . Nie rozumiesz co to jest trojan 32 gen ?

Bardzo nie groźne ,

kszywy, co do zgłaszania to mogę ja zgłosić i wtedy ten launcher usuna bo ma virusy.

Opublikowano

Dobra, znamy twoją opinię teraz możesz wyjść z tematu ...

Czekamy na start! :)

Opublikowano

jak jesteś kox zgłoś ale sprawdzi pierw regulamin serverów hamachi nie ma tam ani jednej wzmianki o ilości wirusów w pliku ale na dedykach jest więc twoja wypowiedzi to poprostu spam i nei znajmości regulaminu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up . To fajnie ze serwery hamachi moga miec virusy lol xD jaki tepak .Mogliscie usunac 6/7b, lepiejby bylo absy robic samemu :c bon na klasy to troche lipka :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...