Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EssorII [Hamachi]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń Avast, i wez płatnego anti wirusa zobaczysz że nie będzie ten launcher mieć żadnego wirusa, czyżby znowu hejt???

mam ci wysłać skana ?? z mojego komputera że nie ma ten launcher żadnego wirusa OmG..

Zeskanuj przez virustotal i są same trojany, pozdro...

PS. nie mam avasta :)

Opublikowano

Zeskanuj przez virustotal i są same trojany, pozdro...

PS. nie mam avasta :)

Człowieku, ty rozumiesz że launcher zawsze wykryje nie groźnego Wirka bo masz AVASTA , żadnych trojanów tam nie ma.....

i proszę cie nie jedz na 2 kontach bo tamty to samo spamuje i ty też 'SPamer'

Zara ci wrzucie zdj cięcie ze nie ma żadnego wirusa szkodliwego

Masz darmowego Anti Wirusa to nie nasza wina, ze ci wykrywa zawsze wirusa, nie podoba ci się Daj hejt i wyjdź z tematu

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

ale zobacz że najlepsze antywirusy nic nie wykryły tylko te antywirusy najgorszej jakości coś tam dały ten skan jest bez sensu

Ale jednak coś jest z tym plikiem, skoro coś wykryły :) Gdyby nie było wirusów plik byłby czysty :)

Opublikowano

Człowieku, ty rozumiesz że launcher zawsze wykryje nie groźnego Wirka bo masz AVASTA , żadnych trojanów tam nie ma.....

i proszę cie nie jedz na 2 kontach bo tamty to samo spamuje i ty też 'SPamer'

Zara ci wrzucie zdj cięcie ze nie ma żadnego wirusa szkodliwego

Nie jade na dwóch kontach? To jest moje jedyne konto, wiem, że każdy launcher ma wirusy nie szkodliwe, ale ten ma trojany :)

Opublikowano

maso, ten launcher ma tyle trojanów co innych 10 razem wziętych . Da ktos skan clienta bo nie wiem czy nie ma wirusow .

Opublikowano

Kurwa, przecież każdy launcher ma niby wirusy ... są one nieszkodliwe ...

Nie spamujcie, czekamy na start!

Uczeń
Opublikowano

@BeboQ

a więc tak chłopie jak nie chcesz pobierać nie pobieraj albo pobierz klienta a jak już pobierzesz i ci komp wyleci w powietrze to powiedz to ci kupie nowego xD

Opublikowano

@BeboQ

a więc tak chłopie jak nie chcesz pobierać nie pobieraj albo pobierz klienta a jak już pobierzesz i ci komp wyleci w powietrze to powiedz to ci kupie nowego xD

Zwracam honor robiłeś przez launcher 2010 v2, a on ma tyle wirusów

Uczeń
Opublikowano

@Beboq

dałem skan nic nie ma tak ? nom ok ze jakies dziecko dało z innej paki nie wiadomo skąd skan to nie moja wina chłopie on musiał pobrać tak ? i mógł cos tam dać naprawde nie wiem chłopie konkurencja .... wiesz ze jest takie cos ?

Uczeń
Opublikowano

@Ziomeczqu

Gildie sa całkowicie usunięte bo to server pvp a nie gvg :) ale jak ludzie będą chcieli dodam :)

Rekrutacja OFF

o 14 sorry ;(

Opublikowano

@Beboq

dałem skan nic nie ma tak ? nom ok ze jakies dziecko dało z innej paki nie wiadomo skąd skan to nie moja wina chłopie on musiał pobrać tak ? i mógł cos tam dać naprawde nie wiem chłopie konkurencja .... wiesz ze jest takie cos ?

Nie jestem konkurencją, ani nic, ale na własną rękę tam sprawdzałem wirusy, ale mimo wszystko zagram na serwer, i czekam na start.

Opublikowano

Skan launchera :)

https://www.virustotal.com/pl/file/3f02a3543dafbc2fd8c2fd06b7569f1ba965a15aafa7b64a506006ec86177dd0/analysis/1374738221/

Ale powiedz mi jakim cudem twój launcher ma tyle trojanów?

zostałeś zgłoszony powinnes dostać bana na forum na parę dni, spamujesz o tym samym że to ma wirusa. a twoj skan nie działa.

Strona internetowa jest niedostępna

naprawdę człowieku idz się lecz, bo próbujesz zepsuć reputacje serwera ale ci się nie udaje

najlepiej ci radzimy , wyjdz z komputera i idz się pobawić w piaskownicy albo w chowanego z kolegami, bo ci metin narazie bardzo szkodzi

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Jak ci nie istnieją? Spróbuj wpisać : EssorII*15

hasło : 1

Może bez tej gwiazdki dawałeś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...