Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[III edycja] WarCraft - [PvP][Wojny Gildii][Survival][24/7][Dedyk][AUTORSKIE PLUGINY]

OkinawaMaster

Zmiany na serverze  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmieni?by? co? na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Legend Craft

Informacje.png

strzalka.gif TYP: Gildie/Survival/Hardcore

strzalka.gif Sloty: 70

strzalka.gif IP: s3.hostmc.pl:2274

strzalka.gif Potwory: ON

strzalka.gif Zwierzęta: ON

strzalka.gif PvP: OM

strzalka.gif Premium: OFF

strzalka.gif Nether: ON

strzalka.gif BialaLista: OFF

Administracja2.png
Rosek, Gedii

40486.jpg

Opublikowano

1374694140-U866426.png

Dostępne kit'y na serwerze.

Kit dtools?
Dostajemy takie ity jak na pasku o.O

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer syf , wszedlem na serwer zobaczylem czy maja autorskie plugin i zapytalem wlasicicela gdzie sa te autorskie plugin on odpisal " sa one tylko dla administracji" po czym odpisalem " ah uwielbiam te klamstwa" i otrzymalem bana " Jak Ci sie kurwa dzieciaku nie podoba to wypierdalaj"

Opublikowano

Co Ty znowu wymysliles? Jaki ban? xD Nie klam dziecko, miej chociaz honor...

Na dowod poprosze SS'y.

@Edit

Widze, ze nie doczekam sie tych SS'ow

40486.jpg

Opublikowano

ahhahaha on ma racje, też tak miałem podobnie, tylko że to administracja ściemnia akurat... buraki jesteście i dzieci i tyle ... a pluginy, ani jeden nie jest autorski barany co za matoły ...

Opublikowano

Dzieci? Mam 16 lat, mieszkam w Irlandii i dorabiam sobie. Pluginy nie sa autorskie? Powiem Ci tyle, gowno wiesz dzieciaku, autorskie pluginy sa tylko do uzytku administracji! Jest ich 5 i pomagają one w wiekszosci prac!

Aha i jeszcze, opowiedz mi jaką to miales sytuacje, bo jestem ciekaw :3

40486.jpg

Opublikowano

Po pierwsze 0 autorskich pluginów, a oto dowód

http://speedy.sh/RqZxU/2013-07-28-18.53.23.png
[ta komenda mnie nigdy nie zawiodła]. Po drugie pluginy nie skonfigurowane tylko wrzucone na podstawowej konfiguracji
http://speedy.sh/WjRC6/2013-07-28-18.56.58.png

Po trzecie admin piszę że pluginy są autorskie żeby zwrócić uwage graczy, bo jak widać server jest pusty. To tyle ;)

Opublikowano

Po czwarte, mamy pluginy autorskie... Pozwalaja one miedzy innymi na: Latwiejsze wykrywanie X-ray'owcow (szczegolow nie podam). Nie znasz sie, to sie nie udzielaj!

40486.jpg

Opublikowano

OkinawaMaster ja się nie znam ? Hehe , siedzę 2 lata w serverach, uwierz dzieciaku że znam się lepiej od ciebie. A po resztą pokazałem waszą listę pluginów i nie ma ani jednego autorskiego, ani jednego skonfigurowanego przez was.

Opublikowano

Prosze was .... Server beznadzieja ... Wchodze gram 3 min adm sie tepa ja pytam się

: - Co chcesz ? było cie widać

: - Wypierdalaj albo ban

: - Co za dziecko -_-

: - Żegnam

Ban Hammer !

Powiem tylko tyle neosie - Idź ssać murzyną .

Nie polecam . :angry: PS : nie ma ŻADNEGO autorskiego pluginu : P

Opublikowano

OkinawaMaster ja się nie znam ? Hehe , siedzę 2 lata w serverach, uwierz dzieciaku że znam się lepiej od ciebie. A po resztą pokazałem waszą listę pluginów i nie ma ani jednego autorskiego, ani jednego skonfigurowanego przez was.

Gdybys sie znal, wiedzialbys, ze pluginy mozna wgrywac na pukawke, dalismy do widoku pluginy ktore chcemy, zeby gracze widzieli! Uwazasz, ze jestem dzieckiem? Haha! Zapraszam na skype: mykokosik pogadamy sobie :3

Prosze was .... Server beznadzieja ... Wchodze gram 3 min adm sie tepa ja pytam się

: - Co chcesz ? było cie widać

: - Wypierdalaj albo ban

: - Co za dziecko -_-

: - Żegnam

Ban Hammer !

Powiem tylko tyle neosie - Idź ssać murzyną .

Nie polecam . :angry: PS : nie ma ŻADNEGO autorskiego pluginu : P

Haha! na pocztku obraziles moja rodzine, potem ja odpowiedzialem Ci "stfu" a Ty na to "Ale dziecko to muwi"! Podkreslam muwi a nie "mowi", dalem Ci bana pod pretekstem: "Wypierdalaj", bo na to zasluzyles! Jebany klamca

40486.jpg

Opublikowano

jak dla mnie serwer fajny polecam go Killbil1997 gram z kolegą zapraszam kogo sie da :)

.

Opublikowano

OkinawaMaster ty nawet nie potrafiłeś usunąć dtoolsa a mówisz o ukrywaniu pluginów i tak samo nie potrafisz ich konfigurować. A ja cię zapraszam na TeamSpeak'a ts.gramytu.net , pogadamy sobie, szukaj mnie pod nickiem: xCrysiSx.

Opublikowano

Nie potrafilem? Haha debilu, czytaj ze zrozumieniem! ZAPOMNIALEM USUNAC a nie ze nie potrafie! Poza reszta, konfiguracja pluginow zajmuje sie moj znajomy, i on rowniez blokuje pluginy...

40486.jpg

Opublikowano

Hah, fajne historyjki wymyślasz a jeżeli uważasz mnie za debila zapraszam na ts.gramytu.net . Porozmawiamy sobie i zobaczymy kto tu będzie debilem. ;) Czekam

Dzieciaku masz około 11 lat i taki kozak. Zapraszam na cię na teamspeak'a i sobie porozmawiamy

Opublikowano

Więc tak osoba która założył temat jest nie ogarnięta. Nie pogodzi się z tym że ma serwer do du*y i chwali się tym że ma 16 lat? WTF ale co to ma być? Co z tego że masz 16 lat im więcej masz lat tym bliżej do śmierci... i nie ma się czym chwalić. A zamiast poprawić serwer czy coś to wolisz obrażać innych i wyzywać od dzieci. A sam jesteś dzieckiem bo nie masz 18 lat więc lepiej nie tak energicznie stukaj w klawiaturę i przemyśl każdy swój napisany post, bo daleko z tym serwerem i z tymi komentarzami nie zajedziesz.

P.S Zakładasz serwer tak? pewnie na jakimś hoscię? Piszesz że dorabiasz w Irlandii Tak? To po ch*j wydajesz pieniądze na serwer? Zamiast już zaoszczędzić LOL?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hah, fajne historyjki wymyślasz a jeżeli uważasz mnie za debila zapraszam na ts.gramytu.net . Porozmawiamy sobie i zobaczymy kto tu będzie debilem. ;) Czekam

Dzieciaku masz około 11 lat i taki kozak. Zapraszam na cię na teamspeak'a i sobie porozmawiamy

Bylem tam dzisiaj, nie bylo Cie <3 Mam 16 lat brudasie...

40486.jpg

Opublikowano

Więc tak osoba która założył temat jest nie ogarnięta. Nie pogodzi się z tym że ma serwer do du*y i chwali się tym że ma 16 lat? WTF ale co to ma być? Co z tego że masz 16 lat im więcej masz lat tym bliżej do śmierci... i nie ma się czym chwalić. A zamiast poprawić serwer czy coś to wolisz obrażać innych i wyzywać od dzieci. A sam jesteś dzieckiem bo nie masz 18 lat więc lepiej nie tak energicznie stukaj w klawiaturę i przemyśl każdy swój napisany post, bo daleko z tym serwerem i z tymi komentarzami nie zajedziesz.

P.S Zakładasz serwer tak? pewnie na jakimś hoscię? Piszesz że dorabiasz w Irlandii Tak? To po ch*j wydajesz pieniądze na serwer? Zamiast już zaoszczędzić LOL?

Pozdrawiam.

Czy ja sie chwale, ze mam 16 lat? Pesymisto, czytaj ze zrozumieniem... Jakis debil mi powiedzial, ze jestem dzieckiem, wiec tylko mu odpowiedzialem, ze tak nie jest! Ale bardzo mnie to cieszy ze hejtujecie moj serwer, dlatego, ze utrymuje sie wciaz na glownej oraz wiecej osob przychodzi ^^ Nie pisz mi tu jakis herezji, nbo mam je w dupie... Dlaczego wydaje kase na serwer? Hmm... bo mam na to pieniadze xD

40486.jpg

Opublikowano

Czy ja sie chwale, ze mam 16 lat? Pesymisto, czytaj ze zrozumieniem... Jakis debil mi powiedzial, ze jestem dzieckiem, wiec tylko mu odpowiedzialem, ze tak nie jest! Ale bardzo mnie to cieszy ze hejtujecie moj serwer, dlatego, ze utrymuje sie wciaz na glownej oraz wiecej osob przychodzi ^^ Nie pisz mi tu jakis herezji, nbo mam je w dupie... Dlaczego wydaje kase na serwer? Hmm... bo mam na to pieniadze xD

Mnie nie było, hmm siedzę cały czas na teamspeaku , a ty mi wmawiasz że mnie nie ma. Kolego ja cały czas na ciebie czekam i sprawdzam kto wchodzi a kto wychodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...