Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista wszystkich skryptów dla champów do BOLa z linkami

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie ta lista "wszystkich" skryptów nie jest wiele warta. Tak samo jak ten przypięty temat status bola. (bo przecież na forum bola jest też temat ze statusem szybciej aktualizowany) a na tej liście "wszystkich" skryptów nie ma tych najlepszych i pełno outdated.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Wredny nie ma na to czasu a gdybym ja zrobił taki temat to najlepiej, jeśli byłby zamknięty - jednak jako exMod nie mam możliwości odpowiadać/edytować zamkniętych tematów (swoich też).

Opublikowano
Czesc od tygodnia mam problem z bolm gdy klikam ikone bola komputer sie zawiesza nie moge nic zrobic POMOCY
sygnaturaq.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego chcecie psuć taką wspaniałą grę jaką jest League of Legend. Chyba każdy umie kliknąć zwykłe combo. Np. Veigarem wystarzczy zestunować i dalej w,q ,r i masz combo. Więc moje zdanie jest takie : Lepiej nie narażać się na bana (riot wprowadza program wykrywające dziwne ruchy myszki i nie tylko)  :mellow: 

Jak już napisałem Riot wprowadza nowy program wykrywający dziwne ruchy myszki itd. więc miejcie się na baczności  :ninja: 

Chyba komuś mama nie dała na vipa.

Opublikowano

Jakby Riot Games chciał, zablokowałby możliwość uruchamiania programów zewnętrznych... to nie jest takie trudne. Co prawda powstawałby znowu BoL, jednak twórcy mieliby więcej kłopotów w pisaniu.

Opublikowano

Chyba komuś mama nie dała na vipa.

Chyba ktoś tu jest w bronze V. Najwjęcej satysfakcji i przyjemności z gry się ma jak się wygrywa dzięki skillowi, a nie botom. LoL to gra wymagająca ogarnięcia i przemyślenia taktyki, a wy robicie z tego w ten sposób gre dla debili.

Opublikowano

tak prosta gra a i tak musza sie wspomagac : o

Masz racje jak można używać skryptów do gier ( lola ) nauczcie się sami grać jak inni po co wam to chcecie się pochwalić kolegom lub koleżankom swoimi ligami ?? Satysfakcja jest wtedy jak sami wbijecie ligę a nie Boty :) 

Opublikowano

Czy jest skrypt na usunięcie mgły wojny z mjnimapy?

Nie nie ma. Jeżeli chodzi ci o to aby widzieć twoich przeciwników. To wszystko stoi po stronie servera, (obecne położenie przeciwników etc.).

bb68.png

Opublikowano

Siema mam problem kiedy odpalam BoL (dopiero co pobrałem i nwm co i jak zabardzo) zaznaczam (wczesniej je pobrałem oczywiście) skrypt do LB i kilka innych np na auto flash itp włączam gre niby wszystko pięknie ale jedna podstawowa rzecz sa timery itd ale postać nic nierobi nie używa skali ani nic moze cos robię zle albo niepobrałem czegoś moze mi ktos pomóc ? Co zrobić ? (Wszystkie życzy w zakładce main mam zaznaczone)

Prosze o pomoc

Opublikowano

TAK lecą za to BANY... Ludzie obudźcie się to są CZITY ...

Proponuję zgłosić cały ten temat  ...  za niszczenie tej pięknej gry, która wcale nie jest taka trudna.  

Stawiam odżywkę białkową, że jesteś spasionym, uzależnionym od tej gry chłopczykiem bez kolegów.

io7e.jpg

Opublikowano

Hohohohoho dzięki, koleś ! Działa i to bardzo dobrze, do wielu postaci :)

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...