Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista wszystkich skryptów dla champów do BOLa z linkami

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temat bardzo pomocny, ale przydał by się jeszcze jeden lub dopiska w tym z pluginami do Sidas Auto Carry, gdyż na tą chwilę więcej osób używa SAC niż samych skryptów.

Opublikowano

Temat bardzo pomocny, ale przydał by się jeszcze jeden lub dopiska w tym z pluginami do Sidas Auto Carry, gdyż na tą chwilę więcej osób używa SAC niż samych skryptów.

Wiesz ile by tego było? Do każdej postaci jest co najmniej 3-4 pluginy z SACA.

Opublikowano

Edytowałem post na wersje z 12 Września, powinno dojść trochę nowych skryptów, no i dodałem pluginy z AutoCarry do spisu na dole.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panie Moderatorze z Bola mam jedno pytanie,

Taka wielka trudność to nie była kopiuj wklej z tamtejże tematu: Nie żebym się tak mocno czepiał, trochę z tym roboty miałeś

This is intended to be an easily searchable scripts repository so we get no more requests for "where is this or where is that script"
I do not guarantee these scripts are up-to-date, that is the responsibility of the developer. If the script doesn't work don't post in this thread, post in the original thread and then PM me, then try another script for that champ (if one exists). Only post in here if the link is broken or your script needs to be added. Outdated scripts that are confirmed to be outdated will be marked with RED. This has EVERY champion script for every champion available to free users.
I was asked by @Spudgy to make this. I know that a similar one exists, but this will be a COMPLETE LIST with proper control.
LAST UPDATED: October 15th, 2013
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aatrox
Ahri
Akali
Alistar
Amumu
Anivia
Annie
Ashe
Blitzcrank
Brand
Caitlyn
Cassiopeia
Cho'Gath
Corki
Darius
Diana
Draven
Dr.Mundo
Elise
Evelynn
Ezreal
Fiddlesticks
Fiora
Fizz
Galio
Gangplank
Garen
Gragas
Graves
Hecarim

Heimerdinger
Irelia
Janna
Jarvan IV
Jax
Jayce
Kassadin
Katarina
Kayle
Kennen
Kha'Zix
Kog'Maw
LeBlanc
Lee Sin
Leona
Lissandra
Lucian

Lulu
Lux
Malphite
Malzahar
Maokai
Master Yi
Miss Fortune
Mordekaiser
Morgana
Nami
Nasus
Nautilus

Nidalee
Nocturne
Nunu
Olaf
Orianna
Pantheon
Poppy
Quinn
Rammus
Renekton
Rengar
Riven
Rumble
Ryze
Sejuani
Shaco
Shen
Shyvana

Singed

Sion
Sivir
Skarner
Sona
Soraka
Swain
Syndra
Talon
Taric
Teemo
Thresh
Tristana
Trundle
Tryndamere
Twisted Fate
Twitch
Udyr
Urgot
Varus

Vayne
Veigar
Vi
Viktor
Vladimir
Volibear
Warwick
Wukong
Xerath
Xin'Zhao
Yorick
Zac
Zed
Ziggs
Zilean
Zyra
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OTHER STUFF
PLUGINS IN ALPHABETICAL ORDER BY CHAMP:

Jak możesz to zrób też listę dla VIPów przyda się, bo zawsze proszą jakie najlepsze skrypty itp... Mogę CI pomóc nawet w tejże liście.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może to będzie głupie ale nie znam się na tym co to konkretnie jest i jak ma to posłużyć pomocy w grze?

Wpadłem tutaj przypadkiem gdyż szukałem combo hacka na leblanc i tak nie bardzo wiem o co chodzi z tymi kodami i tym wszystkim objaśni ktoś?

Z góry dziękuję

Może to będzie głupie ale nie znam się na tym co to konkretnie jest i jak ma to posłużyć pomocy w grze?

Wpadłem tutaj przypadkiem gdyż szukałem combo hacka na leblanc i tak nie bardzo wiem o co chodzi z tymi kodami i tym wszystkim objaśni ktoś?

Z góry dziękuję

Opublikowano

Nie wiem dlaczego chcecie psuć taką wspaniałą grę jaką jest League of Legend. Chyba każdy umie kliknąć zwykłe combo. Np. Veigarem wystarzczy zestunować i dalej w,q ,r i masz combo. Więc moje zdanie jest takie : Lepiej nie narażać się na bana (riot wprowadza program wykrywające dziwne ruchy myszki i nie tylko)  :mellow: 

Jest za to ban? Bo trochę się boje o moje konto :P

Nie.

Jak już napisałem Riot wprowadza nowy program wykrywający dziwne ruchy myszki itd. więc miejcie się na baczności  :ninja: 

Opublikowano

a skrypt najlepszy do zed'a?

Wchodze tam gdzie sa te skrypty ale tam niema downloands

gdzie to mam wypakowac? :P Wytłumaczył by mi ktos tu lub na pw? ;p bardziej wolałbym na pw ;p z góry dzieki ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...