Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Osama Bin Laden żyje?

Harders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że cały osama to 1 wielki fake wymyślony przez rządy usa. Więc myślę że nie żyje bo nigdy nie żył hehe :D

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie siedzi na jakiejś wyspie ...

Albo zrespił się w minecrafcie :D

Opublikowano

Wierzycie że zabili go podczas tej ostatniej operacji? Sądzę że on już dużo wcześniej zmarł. Ktoś kto spędził tyle czasu w szpitalu (chyba 2k6) nie mógł tyle czasu się ukrywać w górach. Po za tym wszyscy wiedzą ze talibowie współpracują z USA.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jasne, że nie żyje, bo w ogóle nie istniał. Bin Laden to fake, wierzycie w gościa co przez 10 lat ukrywał się w górach i Amerykanie się nie zczaili gdzie jest?

Heh, dowiemy się że żyje dopiero wtedy jak znowu coś Rozpierdoli w Ameryce ;)

Nie sądziłem, że spotkam ludzi którzy nadal wierzą, że Bin Laden i jego ziomki rozjebali WTC
Opublikowano

Hahahaha "Czy wróci i nam wpierdoli" rozjebałeś system tym! Pozdro! Hahah, nie ma szans żeby żył, jego krew, wszystko mieli jak na tacy..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

nie wiem czy żyje, skoro nawet nie ma pewności, że w ogóle istniał.

Opublikowano

Wiecie, że nie istniał ... to kto rozwalił WTC? Amerykanie?

No może ... dla sensacji xD

Opublikowano

Jak nie żyje, jak mi wczoraj na GG pisał ...

Oczywiście, że nie żyje...

Oczywiście że żyje i ukrywa się pod pseudonimem Wilku WDZ ; _ ;

Żyje, siedzi na Kubie i popija drinki z Magikiem...

Raczej nie żyje ^_^

Nie mieszajcie w to Geniusza, niech spoczywa w pokoju!

2PAC R.I.P

Osama Bin Laden nie ukrywa się najwidoczniej jak siedzi przed moim blokiem i jara pety!

Śmieszni jesteście...

Według mnie zabili jego sobowtóra, ale dokładnie nie jestem pewny.

AxeePL.png

Opublikowano

Też jesteś śmieszy i masz śmieszny avatar :)

I co teraz? ;O

Dziwne spostrzeżenia że nigdy nie istniał ... WTC naprawdę zniszczyli, bo kto inny? :)

Opublikowano

Jak dla mnie USA zrobiła blef z tym, że pochowali jego zwłoki gdzieś w oceanie. Jak dla mnie żyje gdzieś ukryty w bazach USA :)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Zacznijmy od tego... Czy sama operacja pojmania Bin Ladena, nie była aby czasem kłamstwem rządu Obamy.... Dlaczego?

Są ludzie którzy twierdzą, że Bin Laden został wymyślony przez media tylko po to, by pokazać Islamistów od tej najgorszej strony... Jest też teza, że za WTC mógł stać rząd Busha, ale do tego się nie przyzna dlaczego? Bo to byłby gol samobójczy dla każdej ekipy, zasiadającej w Białym Domu...

Rząd Amerykański, nie ważne kto jest prezydentem... Lubi takie ciekawostki ukrywać przed innymi, ale szpiegować inne państwa to dla nich nie problem... W tej chwili dla mnie, bardziej wiarygodniejsza jest Rosja, niż Stany Zjednoczone...

Opublikowano

No dobra, ale to chyba głupie jak miałby rząd niszczyć własne państwo .. i jeszcze tyle ludzi przy tym zginęło ... To raczej był atak terrorystyczny a nie fałsz ^^

Opublikowano

Bin Laden nie żyje i dobrze.

Ponoć chciał zrzucić na Polskę bomby atomowe...a to chuj jeden.

MURZYN JEBANY.

Nie żyje i tak pozostanie zresztą skąd wy te sobowtóry bierzecie xD ?

TAKIE RZECZY TYLKO W BAJKACH....CHYBA :ninja:

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...