Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proxifier

VaBa20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie proxifiera... Jak mi skończył się czas testowania (30 dni) to muszę go kupić czy jest sposób żeby jeszcze raz mieć te 30 dni lub jakiś inny program służący do zmiany IP żeby zagrać na NosTale SE? :P

Opublikowano

Ale mi chodzi o coś lepszego tzn. FlyVPN wywala po 15 minutach i można tylko 3 razy, ale trzeba też czekać 5 minut... Chciałbym właśnie coś takiego jak proxifier ;P
I na Fly też chyba mi się skończył czas testowania :/

Opublikowano

Ale mi chodzi o coś lepszego tzn. FlyVPN wywala po 15 minutach i można tylko 3 razy, ale trzeba też czekać 5 minut... Chciałbym właśnie coś takiego jak proxifier ;P

I na Fly też chyba mi się skończył czas testowania :/

Wersja testowa nie ma limitu czasu.

Hasła zmieniają się tu:

http://www.flyvpn.com/freetrial

Jeśli chcesz być połączony dłużej niż te 15 minut to jest sposób: po wpisaniu passów i naduszeniu entera (pojawią się serwery) wyłączasz FlyVPN i grasz ile chcesz :P.

Opublikowano

Ale chodzi o to, że gdy się loguję to wyskakuje błąd:

The free trial serber is full. Also you can purchase our global VPN service (servers in USA, Germany, UK, Korea, Hongkongm China, etc). Just $10 per month!

Opublikowano

Ale chodzi o to, że gdy się loguję to wyskakuje błąd:

The free trial serber is full. Also you can purchase our global VPN service (servers in USA, Germany, UK, Korea, Hongkongm China, etc). Just $10 per month!

To oznacza, że serwery są pełne.

Loguj się do skutku :p.

Opublikowano

Okej, już sobie sam poradziłem, ale mam jeszcze jedno pytanie... chodzi o to, że nie mogę znaleźć IP HTTPS ;d na freeproxy... są tylko HTTP. Skąd wziąć jakieś IP HTTPS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...