Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Litera "ż", punkty sp

Szymon Yeea O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Otóż mam problem z pisaniem w grze. Problem wygląda tak, że podczas pisania "ż" znikają mi wszystkie okna a czat zostaje przerwany. Można coś z tym zrobić? Straaaasznie denerwujące :-(
Mam jeszcze pytanie odnośnie sp. Jak to jest, że te same karty z tym samym poziomem ulepszeń mają różne punkty? W sensie, że jedna karta ma np 80 pkt a druga 95.

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Po co kopiować? Ja robie: shift + ~ + z = ż. To działa :P a co do tych pkt na sp to może ten sam + ale inne joby.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

O losiu.. to ja już wole pisać z zamiast ż ale mniejsza. Żeby nie zakładać jeszcze jednego tematu to mam kolejną sprawę. Księżnicza Sakura jest dobra dla wojownika, prawda? Ale zawsze miałem takie wrażenie, że NosKumpel robi więcej problemów niż pożytku. ( sam nie wiem dlaczego ) Opłaca się robić misję, bądź kupić Księżniczkę?

v7tfsh.jpg

Opublikowano

O losiu.. to ja już wole pisać z zamiast ż ale mniejsza. Żeby nie zakładać jeszcze jednego tematu to mam kolejną sprawę. Księżnicza Sakura jest dobra dla wojownika, prawda? Ale zawsze miałem takie wrażenie, że NosKumpel robi więcej problemów niż pożytku. ( sam nie wiem dlaczego ) Opłaca się robić misję, bądź kupić Księżniczkę?

Zrób, może się przydać, ale musi mieć bardzo dobre eq ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...