Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udyr, a obecna meta

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21/0/9 lub 9/0/21

zaczynasz z Q i Dorans bladem.

Maxujesz Q potem W i E

W budowaniu starasz sie zlozyc cos pod tenacity i duzo msa.

Specjale to 14/3/13 lub 9/0/21

Opublikowano

Ciekawe co byś powiedział gdybyś grał ADc i taki Udyr z +450 MV biegnie do ciebie ;]. Dodatkowo MEGA push jest według ciebie bezużyteczny ? Już nie wspomnę o tym, że dzięki Udyrowi mam szybkie barony.

Nooooo prwade gadasz. Pamiętam jak ze 2 miesiące temu nim grałem nałogowo, to wystarczyło żeby się wróg wycował i wieży nie miał.... Lepiej pushuje niż Jax.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Z maczetą udyr? O WTF ! Ludzie... On z Doranem zaczyna.. Masteri 9/0/21 najlepiej, żeby ciastko mieć itd. i lecimy z koxem ;) A build hm ... To coś pod dmg nie wiem np. Black Cleaver a potem reszta to już tankowate :>

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

ja tam na udyrze maxuje Q wiekszy dmg leci i wzmacnia jego early a ci co mowia ze late on nic nie robi widac ze nim nigdy nie grali albo nie umia nim grac . adc pada w kilka sekund i nie ucieknie . On jest tankiem i z dupy ma dmg wiec jest dobrym pickiem na obecna mete

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Mam więc rozumieć, że czytając zaznaczone na niebiesko (czy tam cyjankowo) to na jungle Udyrkiem kupujesz botrka? W takim razie ucz mnie tej gry, ale wcześniej wywal ten item ze swojego buildu na jungle udyrka.

Natomiast w junglę brakuje w tym buildzie itemka o nazwie Spirit of The Ancient Golem. Ten itemek ma tenacity, a więc merkurki też do wymiany. W buildzie brakuje ci też aegisa, bo on też jest bardzo potrzebny.

Ale jeśli to ma być build na top lane, to z butów oprócz merkurek również dobre są Tabi jeśli mamy opponenta z phys dmg. Botrk na topie szału nie robi więc w wersji na topa również do wywalenia.

A co do maxowania spelli to ja pozostaję na swoim, R w jungli jest o wiele mocniejsze niż Q. Lecz tak jak ktoś wcześniej mówił Q można wziąć jak widzisz słabego junglera u wroga, nie zapominajmy jednak że słabych junglerów nie jest aż tak wiele jak się wydaje.

W jugli składam Spirit of The Ancient Golem zamiast np sunfire lub spirit visage. Ale na 2 item dalej leci botrk. To tylko moja propozyzja nie każę się do niej stosować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...