Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oglądam telewizji bo reklamy i kłamstwa więc dopiero teraz tutaj się dowiedziałem bo też nie wchodzę na jakieś strony typu onet.

Ale mam to szczerze w dupie. Były większe "cuda" np ta dziewczynka co przeżyła zabieg aborcyjny ale o tym to już nie mówią więc o tym księciu z dupy też zapomną.. no chyba, że będzie teraz tak :

"get_name skończył 2 latka! Kate ucieszona"
"get_name skończył 50 lat i z tego powodu poszedł na cmentarz matki - Kate"

Taka prawda XDDDDDDDDDDDDDDDD.

PS dla niekumatych : get_name to oznacza, że tam będzie te imię tego bękarta.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

to tak jak z piaskiem po ktorym chodzil bieber... mozna na byle gownie zarobic kase... zaraz beda sprzedawac osrane pieluchy ktore nosil ksiaze... i co gorsze ludzie beda to kupywac! ja sie tym nie jaram.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

A mnie to bardzo interesuje - ten chłopak może zostać bardzo ważną postacią w przyszłości.

żart, mam to w dupie

Opublikowano

Żałosne, jakiś bachor który wywala pieniądze gdzie się da, aż w końcu zbiednieją i jeszcze gdzie upadnie. Powinien dowodzić tam dorosły, a nie jakieś dziecko.

Watpie zeby zbiednieli ,nie jestem pewien ale chyba ludzie placa dla nich podatki

ie068n.jpg
Opublikowano

Mam to głęboko gdzieś - niech się podniecają ale w swoim kraju.. Co to za uroczystość?! Dziecko się urodziło?! O boshe, niesamowite!!! A mogli o wiele mniej wydać na te żarcie i oddać dla biednych, by oni mogli zjeść obiad a nie siedzieć pod biedronką całymi dniami by byle kilka zł zarobić. Niedługo pewnie będą sprzedawać brudne pieluchy po nim.. PARANOJA

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...